HOROSCOP 2 iulie 2021. Ambiţie de fier. Trei zodii ating azi un obiectiv-cheie

Luna din Berbec aderă astăzi la un trigon armonios cu Marte din Leu, semn că zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) se simt energizate şi ambiţionate să urmeze un scop anume.

24413 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 iulie 2021. Ambiţie de fier. Trei zodii ating azi un obiectiv-cheie

Horoscop 2 iulie 2021

Horoscop 2 iulie 2021 - Berbec

Se anunţă azi o zi excelentă pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează într-un domeniu creativ şi care depind de muză pentru a găsi cele mai bune soluţii la situaţiile cu care se confruntă în plan profesional. În cazul altor nativi(e), efectele pozitive ale aspectelor astrale de azi se văd în plan sentimental, în sensul în care se dinamizează atmosfera între ei(le) şi partener şi descoperă lucruri noi unul în persoana celuilalt. Dacă nu ai încă pe cineva, dar eşti pregătit(ă) să cunoşti persoane, s-ar putea să nu duci lipsă de ocazii de flirt, de a te simţi admirat(ă) şi dorit(ă).

Horoscop 2 iulie 2021 - Taur

Se arată azi o zi numai bună de petrecut cu familia. Este o zi plină în familie şi gospodărie, căci poate aveţi proiecte care vă aduc laolaltă ori alte planuri care vă animă în aceeaşi măsură. Pe de altă parte, creşte şi riscul de a te aprinde mai uşor, de a-ţi sări ţandăra când te aştepţi mai puţin. Încearcă aşadar să nu duci discuţiile pe un teren minat. În principiu, ar trebui să vă bucuraţi de o zi frumoasă, cu evenimente care te surprind şi îţi aduc tot felul de satisfacţii. Dar trebuie să ai grijă cum anume le gestionezi.

Horoscop 2 iulie 2021 - Gemeni

Este o zi propice astăzi pentru nativii(ele) acestui semn care sunt implicaţi(te) în proiecte de grup şi/ sau care vor să implementeze o idee de afaceri, cu sau fără ajutorul celorlalţi. Primesc idei bune din partea prietenilor şi a persoanelor cu care au colaborat sau vor lucra în viitor. Sunt pe aceeaşi lungime de undă cu ei şi acest lucru îi ajută să facă progrese mai mari decât au sperat. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, aspectele astrale de azi le vor aduce în cale oameni care îi inspiră şi care îi vor ajuta să îşi urmeze visurile mai mult.

Horoscop 2 iulie 2021 - Rac

Se întrevede azi apariţia unor oportunităţi financiare importante. S-ar putea să fie vorba de un proiect bănos la serviciu sau de o activitate suplimentară în care te cooptează unul din superiori sau în care te implici tu în domeniul tău principal de activitate. E drept că, la pachet, vin şi responsabilităţi destul de mari sau un timp liber mai redus, dar dacă îţi joci cărţile bine, s-ar putea să apară beneficii şi în plan profesional, în cee ce priveşte ascensiunea ta în ierarhia de la locul de muncă. Aşadar, încearcă să te mobilizezi şi să livrezi cele mai bune rezultate.

Horoscop 2 iulie 2021 - Leu

Eşti într-o dispoziţie bună, iar acest lucru se datorează, mai ales, mentalităţii de învingător(oare) pe care o ai. De un timp încoace, ai tot vizualizat împlinirea unor obiective îndrăzneţe, iar acum Universul începe să îţi transmită semnale că eşti pe calea cea bună. În cazul în care susţii un examen astăzi, poţi fi sigur(ă) că rezultatul va fi acela pe care îl aşteptai. De un context astral bun au parte şi nativii(ele) acestui semn care pleacă azi în concediu sau într-o delegaţie, căci obiectivelor de călătorie vor fi atinse şi vor obţine fix ceea ce anticipaseră când îşi făceau planuri.

Horoscop 2 iulie 2021 - Fecioară

Astrele s-ar putea să te transpună astăzi într-o pasă meditativă. Te gândeşti mai mult decât de obicei la sentimentele tale pentru anumite persoane, la trăirile pe care ţi le evocă oameni sau situaţii din trecut care fac mai mult sau mai puţin parte din peisajul actual. Nu se poate spune că eşti melancolic(ă) ori nostalgic(ă), dar este clar că tinzi să priveşti în interior mai des decât în mod normal. Acest lucru te va ajuta să procesezi mai bine nişte evenimente întâmplate nu demult, dar care au avut un efect emoţional destul de puternic, ce se mai simte şi acum.

Horoscop 2 iulie 2021 - Balanţă

Îţi face foarte bine să vorbeşti cu partenerul de viaţă şi cu prietenii. Fie că doar schimbaţi nişte impresii despre evenimente curente ori discutaţi aplicat pe nişte proiecte comune, cert este că interacţiunile cu ei pot constitui un veritabil brainstorming, care va scoate la iveală soluţii pentru probleme personale ori comune sau idei de iniţiative pe care le-aţi putea avea împreună într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat. Ori poate că doar dezbateţi următoarea destinaţie de vacanţă, mai ales dacă vreţi să vă adunaţi o gaşcă mai mare şi să vă faceţi concediul împreună, poate să închiriaţi ceva mai mare.

Horoscop 2 iulie 2021 - Scorpion

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care ies în evidenţă la locul de muncă prin nivelul de randament de care dau dovadă. Poate că este prima oară în ultima vreme când faci eforturi reale în plan profesional, când încerci să le intri în graţii superiorilor, dar încetul cu încetul, construieşti capital de simpatie şi o vizibilitate care te poate duce departe în domeniul tău de activitate. Profită de această oportunitate pentru a arăta ce poţi, căci s-ar putea să fie o perioadă în care poţi fi cooptat(ă) într-un proiect foarte ofertant, atât ca experienţă, cât şi din punct de vedere financiar.

Horoscop 2 iulie 2021 - Săgetător

În cazul în care te pregăteşti pentru o evadare din jungla urbană cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, vreo câteva săptămâni sau preţ de câteva zile, vei avea parte de o vacanţă perfectă dacă o începi astăzi. Tu şi cei dragi sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi vă doriţi aceleaşi lucruri de la această ieşire, ceea ce constituie premisele unui concediu ideal. În alte cazuri, ale nativilor(elor) implicaţi(te) în relaţii la distanţă, s-ar putea să fie un prilej de revedere. Iar dacă eşti single, s-ar putea să întâlneşti pe cineva cu totul interesant într-un city break undeva.

Horoscop 2 iulie 2021 - Capricorn

În planul vieţii de familie, se arată o zi liniştită pentru tine astăzi, fapt care este cu atât mai evident dacă ai trecut prin tensiuni în raport cu cei dragi. Atmosfera se calmează, spiritele se potolesc şi ele, semn că aţi început să lucraţi la problemele care v-au tot dat târcoale în ultima vreme. Profită aşadar de oportunitate să te apropii de cei dragi, să ajuţi coeziunea dintre voi cu idei de proiecte pe care le-aţi putea realiza împreună. Au mai rămas aspecte de discutat şi îndreptat, dar pentru moment, poate ar fi bine să nu le răscoleşti chiar acum.

Horoscop 2 iulie 2021 - Vărsător

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu nişte oportunităţi financiare. Poate că, prin intermediul lor, îţi suplimentezi veniturile din locul de muncă principal sau găseşti proiecte în care să investeşti. În orice caz, s-ar putea să fie vorba, cel mai probabil, de ceva ce faci după programul de la serviciu, indiferent dacă este vorba de acelaşi domeniu de activitate sau de un alt sector cu care cochetezi din când în când. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu stai rău cu banii, că se întrevede o perioadă extrem de bună din acest punct de vedere în zilele care urmează.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici