HOROSCOP 2 martie. Aceste zodii se confruntă cu o situaţie pe care au evitat-o. A venit momentul adevărului

Luna din Balanţă face azi un careu tensionat cu Pluto din Capricorn, ceea ce denotă că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) trebuie să facă faţă unei răsturnări de situaţie.

20173 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 martie. Aceste zodii se confruntă cu o situaţie pe care au evitat-o. A venit momentul adevărului

HOROSCOP 2 martie - Berbec

Între tine şi partenerul de viaţă, superiori şi/ sau colegii de muncă, au intervenit nişte probleme de gestionare a raportului de forţe, care pare că s-a dezechilibrat în ultima vreme. Sau poate că s-a dus prea departe competiţia între voi, iar acest lucru a condus la tensiuni mocnite sau chiar vizibile între voi. Este clar oricum că vă aflaţi astăzi în situaţia de a colabora greu, de a nu reuşi să comunicaţi deschis pe nişte teme de interes comun. Înainte ca lucrurile s-o ia şi mai mult la vale, aţi putea încerca să discutaţi ce anume se întâmplă de fapt.

HOROSCOP 2 martie - Taur

La serviciu, s-ar putea ca ieri să îţi fi mers destul de bine, să te fi ocupat de un număr important de sarcini profesionale, dar astăzi s-ar putea ca astrele să nu mai ţină cu tine în totalitate. Poate că, în anumite privinţe, ai făcut progrese, dar pe alocuri, s-au strecurat şi erori care trebuie corectate. Sau poate apar urgenţe care îţi fac dificilă misiunea de a rămâne în controlul lucrurilor. Aşadar, te aşteaptă o zi grea la serviciu, cu tot felul de provocări. În condiţiile acestea, cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să fii flexibil(ă).

HOROSCOP 2 martie - Gemeni

S-ar putea naşte astăzi tensiuni în relaţia ta cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Dacă nu ai încă pe cineva, dar ai început să simpatizezi o persoană specială, s-ar putea să descoperi că lucrurile sunt mai complicate decât ai fi crezut. Poate că acest cineva nu are tocmai cea mai bună influenţă asupra ta, fapt ce ar trebui să îţi dea de gândit. Aşadar, persistă astăzi sentimentul că ceva ce îţi doreşti sau te face să te simţi bine, nu este chiar cel mai bun lucru pentru evoluţia ta pe termen lung. Gândeşte-te ce anume ar trebui făcut.

HOROSCOP 2 martie - Rac

Intervin astăzi probleme de comunicare între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cineva din familie pe o temă care ţine de viaţa de cuplu sau poate cea domestică, gospodărie ori o chestiune de ordin locativ. În orice caz, este clar că aveţi păreri diferite, că trebuie să apară un compromis, preferabil din mai multe părţi, pentru a se ajunge la o strategie comună. În schimb, s-ar putea să îţi fie greu să ai iniţiativa dialogului în circumstanţele actuale. Gândeşte-te ce ai putea face ca spiritele să se calmeze şi apoi pune pe tapet lucrurile, aşa cum le vezi tu.

HOROSCOP 2 martie - Leu

La serviciu astăzi, ar putea apărea tensiuni între tine şi colegii de muncă. Poate nu comunicaţi suficient de clar pe anumite teme sau ele scot cele mai mari diferenţe de viziune pe care le aveţi la suprafaţă. Oricare ar fi situaţia, vă paşte riscul de a se ajunge la erori, care vă pot costa timp, energie şi nervi. Din acest motiv, încearcă să nu cedezi primului impuls, ci caută mai bine să contribui la crearea unui climat care să permită dialogul. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre probleme de ordin tehnic, ce pun piedici.

HOROSCOP 2 martie - Fecioară

Este important să menţii astăzi cheltuielile la un nivel minim. Te-ar tenta să faci achiziţii care nu sunt pe lista de cumpărături de bază, să găseşti justificări pentru ele. Ori poate că te afli în situaţia obiectivă de a trebui să faci rabat de la ea, pentru că ai de cumpărat un cadou, de exemplu. În orice caz, planează riscul unor cheltuieli pe care nu ţi le poţi permite în această perioadă. Din acest motiv, este important să faci cercetări, să te asiguri că nu plăteşti mai mult decât merită produsele pe care le doreşti. Fă-ţi puţin timp pentru asta.

HOROSCOP 2 martie - Balanţă

S-ar putea manifesta astăzi o serie de tensiuni între tine şi unii membri ai familiei, cel mai probabil din cauza diferenţelor de mentalitate şi personalitate care există între voi. Nu prea poţi face mare lucru decât să ai mai multă grijă cum le navighezi, astfel încât să nu se ajungă într-un punct în care nu mai puteţi vorbi deloc pe temele de interes comun  din această perioadă. Încearcă să vezi unde anume s-a produs scurtcircuitul şi încearcă să schimbi ceva în abordarea ta. Mai devreme sau mai târziu, vor vedea şi ei că se pot discuta anumite lucruri şi altfel.

HOROSCOP 2 martie - Scorpion

Trebuie să ai mare grijă la informaţiile cu care intri astăzi în contact. Din pricina sursei din care provin, s-ar putea să fii tentat(ă) să le crezi fără să pui nimic sub semnul întrebării. Există însă riscul ca unele detalii să fie greşite sau chair voit denaturate pentru ca tu să iei decizii care ar putea ajunge să te afecteze mai devreme sau mai târziu. Încearcă să faci nişte cercetări pe cont propriu pentru a te asigura că nu ai de-a face cu informaţii care ar putea să te afecteze mai devreme sau mai târziu. Acest lucru depinde de tine.

HOROSCOP 2 martie - Săgetător

Nu se recomandă astăzi să îţi iei angajamente financiare pe care nu le poţi susţine în mod durabil sau care îţi solicită prea mult bugetul. Perspectivele s-ar putea să fie promiţătoare, dar şi dacă arată prea bine, acest lucru ar trebui să îţi dea de gândit. În plus, s-ar putea să te influenţeze şi alţi factori, cum ar fi părerea unor persoane la care ţii sau dorinţa de a fi acceptat sau validat de un anumit grup de persoane. Din acest motiv, este important să dai dovadă de o atitudine raţională, să nu te laşi dus(ă) de val în derivă.

HOROSCOP 2 martie - Capricorn

S-ar putea ca, pentru tine, ziua de luni să se deschidă cu unele tensiuni în raport cu superiorii. Sau poate că se abuzează de autoritate la serviciu şi se iau decizii în locul tău sau care te afectează fără a fi întrebat(ă) care este perspectiva ta. Decât să acţionezi aşa cum îţi dictează primul impuls, fapt care te-ar putea aduce în situaţia de a-ţi crea nişte deservicii la locul de muncă, mai bine încerci să porţi un dialog calm pe această temă. S-ar putea ca la mijloc să nu fie decât nişte neînţelegeri, care pot fi rezolvate destul de uşor.

HOROSCOP 2 martie - Vărsător

Nu eşti în cea mai bună dispoziţie astăzi şi acest lucru este uşor de remarcat de cei din jurul tău. Poate te-ai retras în carapacea ta sau îţi ieşi din fire din motive minuscule, care nu constituiau o problemă până atunci. Din acest motiv, este foarte important să te înconjori cu oameni pozitivi, care nu îţi afectează şi mai mult starea de spirit. Te-ar ajuta, de asemenea, să vorbeşti cu cineva apropiat despre ceea ce simţi, mai ales în cazul în care te bulversează trăirile care te încearcă în raport cu un eveniment sau cu o persoană din viaţa ta.

HOROSCOP 2 martie - Peşti

S-ar putea ca un proiect, o relaţie de prietenie, un plan de viitor sau o colaborare să îţi dea emoţii astăzi. Lucrurile nu merg deloc aşa cum ar fi trebuit, ceea ce te expune riscului de a te confrunta cu un impas destul de serios în curând. S-ar putea totuşi să surprinzi această turnură a evenimentelor la timp, să mai poţi face ceva în privinţa lor înainte să se meargă prea departe. Aşadar, cel mai bun lucru pe care-l poţi face acum este să preiei imediat iniţiativa, să faci alegerile necesare pentru ca lucrurile să reintre pe un făgaş normal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici