HOROSCOP 20 AUGUST 2020: Mercur intră în Fecioară. Leii şi Scorpionii, avantajaţi financiar şi profesional

17251 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 AUGUST 2020: Mercur intră în Fecioară. Leii şi Scorpionii, avantajaţi financiar şi profesional

Astăzi, Mercur progresează în Fecioară, care este deopotrivă şi domiciliul său nocturn şi semnul exaltării. Pe parcursul tranzitului său prin această zodie, care durează până pe 5 septembrie, zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) se bucură de şanse de câştig mai mari şi de veşti bune în carieră.

HOROSCOP 20 AUGUST BERBEC

Mercur ajunge astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general. Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, aduce bună înţelegere în raport cu colegii de serviciu, ceea ce-ţi influenţează pozitiv randamentul la locul de muncă. În planul medical, se deschide o perioadă în care te informezi cu privire la diete, schimbări sustenabile în ceea ce priveşte stilul tău de viaţă şi alimentaţie. Indiferent de sectorul de viaţă în care îi resimţi efectele, cert este că această lunaţie te ajută să te organizezi mai bine. La rândul său, acest lucru te va ajuta să ai mai mult timp pentru tine.

HOROSCOP 20 AUGUST TAUR

Cu Mercur în casa iubirii şi a copiilor, este de aşteptat ca, în următoarele săptămâni, să te înţelegi mai bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, mai ales în privinţa chestiunilor importante, care solicită implicare şi seriozitate din partea voastră a tuturor. În cazul în care ai un hobby pe care vrei să îl transformi într-o afacere de suflet, caută să te documentezi de unde ar fi mai bine s-o apuci. În felul acesta, nu îţi asumi riscuri inutile, cu toate că lucrurile vor evolua mai lent la început. Lecţia lui Mercur pentru tine este şi a răbdării.

HOROSCOP 20 AUGUST GEMENI

Mercur îşi începe azi tranzitul prin casa familiei din harta ta solară, sugerând faptul că vei comunica mai bine cu cei dragi în săptămânile următoare. Acest lucru se poate datora faptului că eşti mai atent(ă) cum te exprimi în raport cu ei, ce cuvinte foloseşti şi ce subiecte de discuţie abordezi. În felul acesta, se va pune ordine în relaţia ta cu anumite rude, care deşi îţi sunt dragi, se ajunge des la şicane sau chiar reproşuri. Încearcă totuşi să nu te critici prea tare dacă se va mai întâmpla să nu poţi evita un moment tensionat în săptămânile viitoare.

HOROSCOP 20 AUGUST RAC 

Mercur intră azi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te vei număra şi tu printre persoanele care vor fi mai atente cu se exprimă în săptămânile care urmează. În ceea ce te priveşte însă, poate fi vorba de mai mult decât atât. Eşti organizat(ă) în privinţa documentelor pe care le manevrezi, faci bine faţă negocierilor, stai bine pe poziţii atunci când ţi se oferă contrargumente. Aşadar, excelezi în mai toate formele de interacţiune cu ceilalţi, iar dacă se arată ocazia de a semna un contract sau o aprobare, nu te arunci repede cu capul înainte.

HOROSCOP 20 AUGUST LEU

Cu Mercur în casa banilor şi a bunurilor, ai idei şi-ţi parvin informaţii cu privire la tot felul de oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor. În plus, prezenţa acestei planete în sectorul de viaţă cu pricina te ajută şi să le discerni pe cele realizabile de cele care ascund riscuri de pagube. Este de aşteptat, de asemenea, să fii mai precaut(ă) în privinţa bugetului, să te gândeşti de două ori înainte să te înhami la unele chletuieli. Din acest punct de vedere, se poate spune că vei sesiza îmbunătăţiri semnificative în plan financiar săptămânile următoare.

HOROSCOP 20 AUGUST FECIOARĂ

Mercur pătrunde astăzi în tocmai semnul naşterii tale, potenţându-ţi carisma, dar şi abilităţile de comunicare şi socializare. Interacţiunea cu ceilalţi nu reprezintă o provocare pentru tine în mod normal, dar pe parcursul acestui tranzit, vei cântări şi mai bine atitudinile pe care ar trebui să le adopţi în raport cu ceilalţi în funcţie de context. În felul acesta, s-ar putea să le legi relaţii noi în următoarele săptămâni, să cunoşti oameni care vor avea un impact pozitiv asupra ta în viitorul apropiat. În plus, realizările de care ai parte în plan social se reflectă şi în încrederea de sine sporită.

HOROSCOP 20 AUGUST BALANŢĂ

Mercur ajunge azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea face mai critic(ă) cu tine însuţi(ăţi) în săptămânile următoare. Te duci adeseori cu gândul la momente din trecut în care ai fi acţionat altfel. Sau poate se spun cuvinte ori se rememorează evenimente care te transportă în trecut, care te fac să vezi erori de judecată pe care nu le-ai conştientizat până acum. În orice caz, cert este că nu ai de câştigat dacă dai curs nostalgiei. Merită să revii acolo doar dacă ai intenţia de a-ţi asuma lecţii de viaţă pe care nu le-ai aplicat.

HOROSCOP 20 AUGUST SCORPION

Mercur trece astăzi în casa viitorului din harta ta solară, aducând cu sine idei despre cum ţi-ai putea îmbunătăţi planurile de viitor sau extindele proiectele deja aflate în derulare. De asemenea, cunoşti persoane care te-ar putea ajuta să pui pe picioare afaceri sau iniţiative comunitare, fie prin experienţa pe care o au în acelaşi domeniu sau în sectoare similare, fie printr-un ajutor material. Oricare ar fi situaţia, te simţi mai sigur(ă) pe modul în care vor evolua lucrurile în viitor şi vezi progrese palpabile în legătură cu planurile tale pe termen lung. Asta îţi dă mai multă siguranţă de sine.

HOROSCOP 20 AUGUST SĂGETĂTOR

Cu Mercur în casa carierei, te bucuri de o evoluţie vizibilă în plan profesional în săptămânile care urmează. Te remarci mai ales prin intervenţiile pe care le ai in discuţiile cu şefii, prin ideile pe care le vehiculezi în momente-cheie la serviciu. Se vede clar că ştii despre ce vorbeşti şi nu te lansezi în conversaţii doar de dragul de a te auzi vorbind. Această atitudine precaută se reflectă şi în abordarea ta la locul de muncă, unde nu-ţi asumi riscuri inutile şi preferi să mergi la sigur. S-ar putea totuşi să existe şi momente în care spontaneitate face bine.

HOROSCOP 29 AUGUST CAPRICORN

Mercur ocupă azi un loc în casa studiilor, a călătoriilor şi a relaţiei cu instituţiile publice din horoscopul tău general. Asta vine cu veşti bune pentru nativii(ele) care intenţionează să plece în vacanţă, să susţină examene ori să se înscrie la cursuri sau care vor să se ocupe de chestiuni birocratice. În toate aceste situaţii, contează cât de bine te organizezi şi dacă-ţi iei măsuri de precauţie. Cumpără-ţi aşadar o asigurare de călătorie dacă mergi cu avionul, pregăteşte-te bine dacă te aşteaptă o testare, iar dacă intenţionezi să depui un dosar pentru o aprobare, verifică-l înainte să ajungi la ghişeu.

HOROSCOP 20 AUGUST VĂRSĂTOR

Mercur îşi face azi intrarea în casa relaţiilor şi a banilor din harta ta solară, iar rolul său este acela de a atrage atenţia asupra importanţei comunicării în cadrul colaborărilor sau parteneriatelor, mai ales în contextele în care câştigurile depind de o intervenţie rapidă din partea tuturor celor implicaţi. Profită aşadar de acest tranzit pentru a discuta oportunităţi de rotunjire a veniturilor comune, de modalităţi prin care puteţi reduce costurile. S-ar putea să fie nevoie ca iniţiativa să vină din partea ta, să propui tu (re)discutarea unor chestiuni care pot influenţa pozitiv profiturile pe care le realizaţi din aceste relaţii.

HOROSCOP 20 AUGUST PEŞTI

În harta ta solară, Mercur va fi de azi încolo în casa relaţiilor, semn că şi pentru tine contează mult comunicare, dar mai ales în raport cu persoana iubită. În ultima vreme, s-ar putea să se fi adunat unele nemulţumiri la adresa partenerului sau cu privire la actualul stadiu al relaţiei voastre. Încearcă să nu mai ignori ceea ce simţi, ci invită la un dialog calm pe această temă. S-ar putea ca şi cel drag să aibă unele lucruri similare de spus, iar o ocazie ca aceasta vă poate ajuta să evitaţi un conflict. Evită reproşurile şi concentrează-te pe soluţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici