HOROSCOP 20 ianuarie. Marte conjunct cu Uranus. Răsturnări de situaţie şi schimbări-şoc pentru aceste zodii

Marte aderă azi la o conjuncţie cu Uranus în semnul Taurului. Se anunţă surprize nu prea plăcute pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), care trebuie să renunţe la ceva din zona lor de confort.

11065 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 ianuarie. Marte conjunct cu Uranus. Răsturnări de situaţie şi schimbări-şoc pentru aceste zodii

HOROSCOP 20 ianuarie. Marte conjunct cu Uranus. Răsturnări de situaţie şi schimbări-şoc pentru aceste zodii

HOROSCOP 20 ianuarie - Berbec

Cu Marte şi Uranus conjuncte în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, nu se anunţă zi bună pentru tine din punct de vedere financiar. Acest lucru se datorează poate unor plăţi pe care nu le-ai anticipat sau pe care nu aveai cum să le prefigurezi din timp, unor facturi care sar peste cotele obişnuite ori anumitor achiziţii care nu erau în plan. S-ar putea să nu poţi face mare lucru în ce le priveşte, să nu ai de ales decât să le achiţi şi să mergi mai departe. Nu uita să îţi reorganizezi bugetul pe zilele următoare.

HOROSCOP 20 ianuarie - Taur

De regulă, eşti o persoană calmă care nu îşi pierde cumpătul prea uşor, dar astăzi s-ar putea să ieşi din tiparele obişnuite. O vorbă pe care ţi-o adresează cineva, un gest care te deranjează sau un eveniment care te ia complet prin surpindere te fac să îţi pierzi cumpătul şi să arăţi o faţetă a ta care nu iese prea des la iveală. Poate ar fi mai bine să eviţi anumite discuţii, să nu deschizi subiecte pe care le gestionezi mai greu astăzi. În caz contrar, s-ar putea ca anumite relaţii să sufere destul de tare, să le repari greu.

HOROSCOP 20 ianuarie - Gemeni

Planează asupra ta astăzi riscul de a experimenta competiţie nelioală la locul de muncă sau în alte sectoare de viaţă. Din acest motiv, este important să ai grijă la zâmbetele aparent binevoitoare care-ţi sunt adresate pentru că există riscul ca în spatele lor să se ascundă nişte intenţii care nu vizează neapărat binele tău. În cazul altor nativi(e), este posibil ca trecutul să intervină brusc în prezent, prin intermediul unei persoane care te derutează sau al unei situaţii care se repetă şi pe care o gestionezi cu dificultate. Caută totuşi să îţi menţii echilibrul, să nu te pierzi cu firea.

HOROSCOP 20 ianuarie - Rac

Nu te grăbi astăzi să iei decizii cu privire la planurile tale de viitor şi proiectele de grup. Entuziasmul s-ar putea să te îndemne să faci acest lucru, dar nu te grăbi să acţionezi pentru că se pare că nu cunoşti toate datele situaţiilor cu care ai de-a face în acest moment. În caz contrar, îţi dai seama prea târziu că ai făcut o alegere ale cărei urmări se vor simţi o vreme destul de îndelungată. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, aspectele astrale de azi pot conduce la un conflict aprins cu unul dintre prietenii sau cu un finanţator.

HOROSCOP 20 ianuarie - Leu

La serviciu astăzi, ţi se recomandă să plănuieşti din timp orice mişcare, să nu te laşi pradă impulsului de moment. Atfel, s-ar putea să te angajezi într-un schimb de replici destul de acid cu unul din superiori ori iei nişte decizii care îţi afectează destul de serios imaginea şi autoritatea pe care o ai în faţa restului angajaţilor. Trebuie aşadar să distingi atent între asertivitate şi agresivitate, să nu mergi prea departe cu anumite atitudini sau luări de poziţie. Ai multe de spus la locul de muncă şi trebuie să îţi păstrezi prestanţa pentru ca ceilalţi să îţi asculte opiniile.

HOROSCOP 20 ianuarie - Fecioară

Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, astrele ar putea aduce astăzi veşti surprinzătoare de peste hotare sau de la mari distanţe sau chiar o călătorie în regim de urgenţă la o depărtare destul de mare de casă. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba de un audit, o evaluare neaşteptată care nu îi găseşte foarte bine pregătiţi. S-ar putea, de asemenea, să fie vorba de alte evenimente de viaţă, care îi pun tot la fel în situaţia de a se mobiliza în ultimul moment, de a da dovadă de adaptabilitate. Oricare ar fi situaţia, contează să ai prezenţă de spirit.

HOROSCOP 20 ianuarie - Balanţă

Discuţiile despre bani ar putea genera astăzi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau persoanele cu care lucrezi. Aveţi păreri diferite despre ceea ce ar trebui făcut în legătură cu resursele pe care le-aţi câştigat ori de care dispuneţi la comun, despre cum ar trebui să vă împărţiţi anumite responsabilităţi în cadrul unor proiecte colective. Situaţia s-ar putea să fie totuşi mai seriosă decât atât, în sensul că probleme s-ar putea să ţină de fapt de un raport de forţe dezechilibrat, care se cere reglat cât mai repede cu putinţă. Vorbeşte despre ce simţi în legătură cu voi.

HOROSCOP 20 ianuarie - Scorpion

Şi tu pari să te numeri printre nativii(ele) care experimentează azi tensiuni în viaţa de cuplu sau în raport cu colegii de la serviciu. Acestea s-ar putea să fie generate de o problemă punctuală cu care vă confruntaţi sau are de-a face mai degrabă cu un punct nevralgic din relaţia voastră, pe care nu aţi reuşit să îl îndreptaţi până acum. Este evident oricum faptul că trebuie să te porţi cu mănuşi şi să ai mai multă grijă cum reacţionezi în anumite situaţii. În caz contrar, aţi putea ajunge într-un stadiu de unde vă va fi greu să vă întoarceţi.

HOROSCOP 20 ianuarie - Săgetător

Pe tine te aşteaptă o zi solicitantă şi dificilă la locul de muncă. Apar răsturnări de situaţie în cadrul unei sarcini de care te ocupi ori poate că se comit erori pe care nu le vei repara uşor. De grijă suplimentară ar trebui să dai dovadă şi dacă eşti mai sensibil(ă) pe partea de sănătate în această perioadă. Creşte riscul unor mici accidentări din pricina neatenţiei sau a lipsei de îndemânare în anumite situaţii, deci caută să nu pui presiuni inutile pe tine. Încearcă să dai dovadă de stăpânire de sine şi vei vedea că lucrurile se vor aranja cumva.

HOROSCOP 20 ianuarie - Capricorn

Atmosfera dintre tine şi partenerul de viaţă ar putea fi astăzi destul de volatilă, în sensul în care se poate ajunge foarte uşor la tensiuni destul de mari. Sau poate că întâmpini probleme în raport cu copiii, care dau dovadă astăzi de un comportament pe care îţi este greu să-l înţelegi. Din acest motiv, poate ar fi mai bine să eviţi subiectele care pot să dinamiteze echilibrul delicat în care vă aflaţi astăzi. E drept că poate sunt teme pe care trebuie să le discutaţi cât mai curând, dar nu forţa lucrurile dacă vezi că nu evoluează în direcţia bună.

HOROSCOP 20 ianuarie - Vărsător

Nici la tine în casă nu tronează azi liniştea şi armonia. Spiritele se pot încinge repede dacă atingi un punct sensibil şi riscă să iasă la iveală diferenţele de caracter şi viziune între tine şi cei dragi. Acest lucru poate acţiona în defavoarea voastră, în sensul în care te împiedică să vezi că ai multe lucruri în comun cu cei dragi, că puteţi ajunge la un compromis care să vă satisfacă pe toţi. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, aspectele astrale de astăzi vorbesc despre urgenţe pe plan casnic, cum ar fi nişte probleme neaşteptate apărute din senin în gospodărie.

HOROSCOP 20 ianuarie - Peşti

Fii foarte atent(ă) astăzi cum te exprimi în cadrul discuţiilor de care ai parte pe plan profesional, dar şi în viaţa privată. Poţi avea tendinţa, fără să îţi dai seama, de a-i repezi pe cei din jur, de a da dovadă de o agresivitate în comunicare ce nu te caracterizează. Poate se întâmplă lucruri în viaţa ta care fac să iasă la suprafaţă această latură, dar încearcă să-ţi controlezi mai atent discursul, în special dacă au mize mari conversaţiile pe care le porţi astăzi. În caz contrar, s-ar putea să pierzi unele oportunităţi pe care te-ai chinuit să le obţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici