HOROSCOP 20 ianuarie. Soarele intră în Vărsător. Proiecte şi oportunităţi, inclusiv pe plan financiar

Soarele începe azi să tranziteze prin semnul Vărsătorului, motiv pentru care se deschid capitole noi în vieţile tuturor zodiilor, dar mai ales ale celor de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător), care sunt animate de planurile lor pe termen lung.

8976 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 ianuarie. Soarele intră în Vărsător. Proiecte şi oportunităţi, inclusiv pe plan financiar

HOROSCOP 20 ianuarie. Soarele intră în Vărsător. Proiecte şi oportunităţi, inclusiv pe plan financiar

HOROSCOP 20 ianuarie - Berbec 

Soarele pătrunde astăzi în casa vieţii sociale şi a proiectelor pe termen lung din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în săptămânile care urmează, se pune accentul pe aceste sectoare de viaţă şi preocupări. S-ar putea să cunoşti persoane cu interese similare şi/ sau care te sprijină, moral sau material, să îţi transpui visurile în realitate. De asemenea, acest tranzit ajută la consolidarea unor prietenii noi şi la menţinerea celor vechi. În plus, s-ar putea să vezi progrese importante în ceea ce priveşte planurile de viitor şi/ sau proiectele pe care le desfăşori sau intenţionezi să le derulezi.

HOROSCOP 20 ianuarie - Taur

Soarele îşi face intrarea azi în casa carierei din horoscopul tău solar, fapt pentru care sectorul profesional va figura în prim planul săptămânilor care urmează. Te preocupă felul în care eşti perceput(ă) la serviciu, în domeniul tău de activitate şi de superiori, iar pe perioada acestui tranzit, s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi de a te face remarcat(ă) şi de a pune bazele unor relaţii mai solide cu persoane care te-ar putea ajuta să îţi foloseşti mai bine aptitudinile şi experienţa de muncă. Ai multe de oferit în carieră, iar şansele de a arăta acest lucru nu vor lipsi.

HOROSCOP 20 ianaurie - Gemeni 

Soarele poposeşte în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. În aceste săptămâni, este o perioadă bună să te ocupi de probleme birocratice sau să demarezi un proces de aprobare sau autorizaţie cu un organ abilitate. De asemenea, sunt favorizaţi(te) nativii(ele) care susţin examene în această perioadă ori care vor să înceapă ori să se întoarcă la cursuri. De rezultate bune se bucură şi cei(le) care pleacă în deplasări de ordin profesional sau pentru studii. Aşadar, pe scurt, se oficializează unele proiecte şi te alegi cu unele învăţăminte importante cu privire la viitorul tău.

HOROSCOP 20 ianuarie - Rac

Soarele intră în casa raporturilor de putere din astrograma ta generală, motiv pentru care este foarte important să te asiguri că există un echilibru în relaţia de autoritate dintre tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Vor fi situaţii, în aceste săptămâni, în care competiţia, de altfel un vehicul pentru progres în plan personal şi profesional, poate deveni toxică pentru buna înţelegere dintre voi. Aşadar, încearcă să te concentrezi pe obiectivele voastre comune mai degrabă decât pe diferenţele inerente care există între tine şi cel(a) cu care convieţuieşti ori persoanele cu care lucrezi în fiecare zi.

HOROSCOP 20 ianuarie - Leu 

Soarele ajunge în casa parteneriatelor din astrograma ta solară, fapt pentru care ar trebui să investeşti mai mult timp şi energie în legăturile profesionale şi în relaţia de cuplu. Acest tranzit poate ajuta la apariţia unor progrese reale în raport cu aceste persoane, mai ales în privinţa proiectelor pe care le aveţi împreună. Vă animaţi unii pe ceilalţi cu idei şi speranţe de viitor, dar în acelaşi timp, s-ar putea să lipsească iniţiativa de a vă urma visurile comune. Aşadar, este important să vă puneţi pe treabă de îndată ce aţi ajuns la un plan care credeşti că e viabil.

HOROSCOP 20 ianuarie - Fecioară

Soarele îşi face apariţia în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce îţi conferă un nivel mai ridicat de productivitate crescut şi de energie. De asemenea, este un moment bun din an în care să faci primii paşi în direcţia renunţării la un viciu sau pentru a adopta un stil de viaţă şi/ sau alimentaţie mai sănătos. Vei constata că, la finalul acestui tranzit, adică pe la sfârşitul lunii viitoare, vei fi realizat mai multe lucruri decât credeai, dar în acelaşi timp, trebuie să nu uiţi de odihnă şi să ai grijă de nevoile tale principale.

HOROSCOP 20 ianuarie - Balanţă

Soarele ajunge azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care cei mici şi partenerul de viaţă constituie o prioritate pentru tine în aceste săptămâni. Tranzitul acestui astru te poate ajuta să te apropii mai mult de ei, dar şi să dezvolţi o relaţie solidă dacă eşti la început de drum cu persoana iubită. În plus, s-ar putea să constaţi că ai mai mult timp pentru hobby-urile tale, că poţi să îţi dezvolţi unele talente sau aptitudini înnăscute cărora nu le-ai acordat prea multă importanţă până acum. Este o perioadă bună în care să explorezi.

HOROSCOP 20 ianuarie - Scorpion 

Soarele îşi face azi intrarea în casa familiei din astrograma ta generală, ceea ce pune reflectorul pe sectorul domestic. Lucrurile par să meargă bine între tine şi cei dragi, mai ales că unele diferenţe de mentalitate şi/ sau de personalitate nu mai par atât de greu de conciliat ca în alte momente. Ba mai mult, s-ar putea să ajungeţi la un consens cu privire la unele proiecte comune, să găsiţi un filon comun în ceea ce priveşte unele iniţiative de anvergură pe care intenţionaţi să le demaraţi acasă. Poţi observa schimbări în bine şi în relaţiile cu unele rude apropiate.

HOROSCOP 20 ianuarie - Săgetător 

Soarele progresează azi în casa comunicării din astrograma ta solară, ceea ce te ajută să socializezi mai bine, dar şi să poţi discuţii productive, care produc rezultatele pe care le aşteptai. În săptămânile care urmează, se prefigurează o perioadă propice pentru negocieri salariale sau în vederea unei colaborări, dar şi pentru a lua cuvântul în cadrul şedinţelor ori a aduce plus valoare sesiunilor de brainstorming la care participi. De asemenea, dacă te aşteaptă drumuri încoace şi încolo prin oraş, fii sigur(ă) că vei reuşi să rezolvi ceea ce ţi-ai propus cu ele, chiar dacă mai apar şi surprize pe alocuri.

HOROSCOP 20 ianuarie - Capricorn 

Soarele îşi face apariţia în casa banilor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să te intersectezi în aceste săptămâni cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba de proiecte la serviciu sau în domeniul lor principal de activitate, iar în al altora, se profilează activităţi extraprofesionale, în sectoare de lucru cu care cochetează doar atunci când le permite timpul. Profită de această oportunitate pentru a umple şi ultimele găuri lăsate în urmă de sărbătorile de iarnă şi revelion.

HOROSCOP 20 ianuarie - Vărsător

Soarele tranzitează de azi încolo semnul naşterii tale, ceea ce anunţă, pe de-o parte, sezonul tău aniversar, dar şi o oportunitate de a-ţi reactualiza rezoluţiile de la trecerea dintre ani. Cum nu a trecut foarte mult timp de atunci, nu este nevoie să faci eforturi prea mari pentru a ţi le aminti, dar dacă nu ai făcut niciun pas în direcţia lor, săptămânile care urmează se pot dovedi de bun augur în acest sens. Mai exact, s-ar putea să faci progrese importante atât pe plan profesional, cât şi în viaţa personală ori alte domenii în care ţi-ai propus o schimbare.

HOROSCOP 20 ianuarie - Peşti

Soarele ajunge în casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea să te facă mai introspectiv(ă) decât de obicei. Ţi se întâmplă mai des să te gândeşti la trecut, la persoane şi la situaţii care nu mai fac parte din viaţa ta, dar în acelaşi timp, te gândeşti cu speranţă la proiectele noi pe care le vei implementa în următoarele săptămâni, la ceea ce vei face odată ce se închid unele capitole care nu îţi mai fac bine. De asemenea, caută să îţi asculţi mai des vocea interioară, căci ea are răspunsuri pentru toate întrebările cele mai arzătoare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici