HOROSCOP 20 octombrie. Risc de planuri ratate pentru două zodii. Care alte două semne sunt sub acelaşi cod roşu

Astăzi se formează trei aspecte astrale, dar cel de opoziţie între Mercur retrograd din Scorpion şi Uranus retrograd din Taur fură scena. Din cauza lui, zodiile Fixe (Taur, Scorpion, Leu, Vărsător) ar putea fi ţinta unor surprize nu prea plăcute.

8595 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 octombrie. Risc de planuri ratate pentru două zodii. Care alte două semne sunt sub acelaşi cod roşu

HOROSCOP 20 octombrie - Berbec

S-ar putea ca astăzi să te confrunţi cu unele lipsuri de ordin financiar sau, în cel mai rău caz, cu unele pierderi. S-ar putea să fie vorba de unele plăţi pe care nu le-ai anticipat sau pe care nu aveai cum să le intuieşti din timp. Acest lucru ar trebui să îţi dea de gândit cu privire la modul în care înţelegi să îţi administrezi resursele pe viitor. Iar dacă aceste pierderi/ lipsuri au legătură cu unele parteneriate care nu au funcţionat la parametrii cei mai buni în ultima perioadă. Profită de oportunitate pentru a le reevalua şi îmbunătăţi pe-alocuri.

HOROSCOP 20 octombrie - Taur

S-ar putea ca astăzi să apară probleme de comunicare în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri. Acestea, din câte se pare, nu ţi se datorează în exclusivitate, ci au mai degrabă legătură cu modul în care ceilalţi interacţionează cu tine şi cu felul în care tu reacţionezi la atitudinile lor. Aşadar, singurul lucru pe care îl poţi controla în acest scenariu este modul în care le răspunzi atunci când se poartă sau îţi vorbesc pe un ton nepotrivit. Oricare ar fi situaţia, încearcă să dai dovadă de tact şi diplomaţie. Nu face rabat de la aceste atitudini.

HOROSCOP 20 octombrie - Gemeni

Este posibil ca astăzi să ai parte de o zi mai dificilă la serviciu. Comunici greu cu cei cu care lucrezi şi poate că atitudinea pe care o afişează faţă de tine nu este cea mai binevoitoare din lume. Ori poate că folosesc zâmbetele largi şi aparent binevoitoare în faţa ta, dar pe la spatele tău, se întâmplă lucruri care nu îţi fac bine şi de care afli inevitabil într-un moment sau altul, mai devreme sau mai târziu. Îngrijeşte-te mai bine de sănătatea ta mentală şi încearcă să îţi faci treaba cât de bine poţi. Acesta trebuie să-ţi fie scopul.

HOROSCOP 20 octombrie - Rac

Este posibil ca azi să îl deranjeze ceva pe partener la modul în care înţelegi tu să îţi abordezi prietenii şi la felul în care te comporţi în raport cu ei. Poate că afişezi o faţetă pe care acasă o ascunzi, una care îl nemulţumeşte sau care îi provoacă reacţii negative. Oricum ar sta lucrurile, cert este că nu rezolvi nimic dacă ignori ceea ce se întâmplă. Ba chiar s-ar putea ca problemele să se agraveze pe acest fundal. Încearcă, mai degrabă, să discuţi cu cel drag ce se întâmplă şi să reflectezi puţin la comportamentul tău în afara cuplului.

HOROSCOP 20 octombrie - Leu

Pe planul vieţii de familie, s-ar putea întâmpla astăzi unele lucruri care te provoacă să te concentrezi mai mult pe acest domeniu şi mai puţin pe ceea ce ai de făcut la locul de muncă. Poate că nu îţi permiţi să faci ore suplimentare la serviciu sau nici nu poţi sta tot programul la muncă ori te gândeşti întruna la ce se întâmplă acasă. În orice caz, nivelul tău de randament ar putea suferi destul de mult pe parcursul acestei zile. Încearcă să nu te aglomerezi cu prea multe sarcini ori cu lucruri prea dificile de realizat. Atfel apar probleme.

HOROSCOP 20 octombrie - Fecioară

Comunicarea şi flexibilitatea în principi nu sunt atuu-urile tale astăzi. Te aprinzi destul de uşor din tot felul de nimicuri, iar din această cauză, se ajunge foarte uşor la situaţii în care spui lucruri pe care ţi-ai dori să le retragi înapoi. Aşadar, este foarte important să abordezi cu grijă subiectele de discuţie care nu evoluează tocmai bine. Gândeşte-te de două ori înainte să verbalizezi idei care pot răni sau care denotă faptul că nu ai reflectat suficient înainte să îţi formezi o părere. S-ar putea ca impresia ta să se schimbe odată cu trecerea timpului, când se sedimentează lucrurile.

HOROSCOP 20 octombrie - Balanţă

Te numeri printre nativii(ele) care trebuie să aibă mai multă grijă azi cu modul în care îşi administrează resursele şi abordează componenta financiară atunci când discută cu cineva despre o colaborare existentă sau despre un potenţial parteneriat. Cheltuielile, pe un asemenea fundal, nu sunt aşadar recomandate, dar în anumite situaţii, s-ar putea să nu ai de ales. Încearcă să îţi faci planuri financiare pe termen lung şi vei vedea că te vei descurca mai bine dacă se mai întrezăresc asemenea momente. Dar unele lucruri vor continua totuşi să te ia prin surprindere, deci nu te aştepta să poţi intui tot.

HOROSCOP 20 octombrie - Scorpion

Ceva din comportamentul tău ar putea deranja destul de multe persoane din jurul tău. Poate fi vorba de persoana iubită sau de cineva cu care desfăşori activităţi profesionale. Există însă lucrurile pe care le poţi face pentru a schimba sorţii în favoarea ta. Încearcă să nu fii categoric(ă) în felul în care gândeşti şi în ceea ce priveşte modul în care te exprimi. În felul acesta, nu te faci pasibil(ă) de eşecuri diplomatice cu cei de la locul de muncă ori de greşeli care te pot costa încrederea persoanei iubite. Este important să ştii când să te opreşti să asculţi.

HOROSCOP 20 octombrie - Săgetător

La serviciu, se întrevede o zi destul de ciudată pentru tine. Există tot felul de lucruri care ies din obişnuitul unei zile de marţi la serviciu şi trebuie să rămâi stăpân(ă) pe tine în orice circumstanţă. Nu te pierde cu firea şi deschide-ţi mintea, căci dacă dai dovadă de flexibilitate, nimic nu va fi prea dificil de dus la bun sfârşit pentru tine. Important este să te obişnuieşti cu ideea că necunoscutul este şi el o parte din rutină, cu toate că este mai greu de anticipat momentul în care va apărea şi în ce context. Ai încredere în tine.

HOROSCOP 20 octombrie - Capricorn

Dacă ţi-ai programat unele întâlniri cu prietenii astăzi sau cu unele persoane cu care derulezi un proiect sau intenţionezi să pui bazele unuia, nu îţi va fi uşor să te ţii de ele, mai ales dacă se suprapun cu nişte planuri făcute deja cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Pe de altă parte, s-ar putea să apară probleme în ceea ce priveşte compromisurile şi sacrificiile din partea ta pe care le implică aceste legături. Unele din ele sunt normale şi asigură relaţii funcţionale, dar altele s-ar putea să meargă prea departe, să nu fie sănătos ce îţi cer.

HOROSCOP 20 octombrie - Vărsător

Pentru tine, astăzi se întâmplă multe lucruri în plan profesional. Poate că ţi se dau oportunităţi să te afirmi ori să arăţi ce poţi în domeniul tău de activitate ori probabil ai obţinut deja ceva important, o victorie personală, la serviciu, iar acum trebuie să arăţi că ai meritat-o. În orice caz, nu îţi mai rămâne suficient timp sau energie să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut la serviciu, ceea ce poate conduce la unele tensiuni cu anumiţi membri ai familiei. Încearcă să nu le dai curs şi caută să îţi construieşti un program mai echilibrat pe viitor.

HOROSCOP 20 octombrie - Peşti

Astăzi rişti să fii iute la mânie şi destul de inflexibil(ă) în gândire. Asta îţi poate crea probleme în ceea ce priveşte anumite negocieri, întâlniri de afaceri, întrevederi în vederea stabilirii unui parteneriat sau în privinţa interviurilor de angajare. Încearcă să nu-ţi impui limitele şi dă-i voie minţii să exploreze şi alte posibilităţi decât cele pe care le-ai verificat până acum. În felul acesta, nu ţi se va imputa că ai tipare de gândire coercitive sau că nu eşti empatic(ă) faţă de principiile şi modul de a fi al interlocutorilor tăi. Nu privi cu un ochi critic în jurul tău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici