HOROSCOP 21 mai. Soarele intră în Gemeni. Zodiile trebuie să facă mai multe lucruri deodată

Soarele ajunge azi în semnul Gemenilor, unde rămâne până pe 21 iunie. Urmează o perioadă plină pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti), care le vor testa capacitatea de a face mai multe lucruri deodată.

20947 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 mai. Soarele intră în Gemeni. Zodiile trebuie să facă mai multe lucruri deodată

HOROSCOP 21 mai - Berbec

Soarele începe azi să se mişte prin casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te vei adapta mai bine la interlocutorii tăi în următoarea perioadă, oricare ar fi ei, atât la serviciu, cât şi în viaţa personală. Ştii cum să te faci auzit(ă) şi cum să obţii reacţiile pe care ţi le doreşti de la celălalt, semn că dacă ai programate negocieri sau întâlniri de afaceri, acestea se vor concluziona foarte bine.

HOROSCOP 21 mai - Taur

Soarele tranzitează de astăzi încolo casa banilor din horoscopul tău solar, ceea ce denotă că săptămânile care urmează îţi vor aduce la pachet oportunităţi de suplimentare a bugetului şi/ sau de a investi o parte din economiile pe care le-ai realizat până acum. Aşadar, vei reuşi să îţi consolidezi situaţia materială sau poate chiar să ţi-o îmbunătăţeşti, să faci progrese în ceea ce priveşte modul în care îţi vei gestiona pe viitor bugetul şi economiile.

HOROSCOP 21 mai - Gemeni

Soarele poposeşte azi în semnul naşterii, ceea ce deschide sezonul tău aniversar. Odată cu el, este important să-ţi aduci aminte care sunt priorităţile tale în acest an şi ce anume îţi propui să realizezi până la aniversarea ta viitoare. Există unele lucruri la tine pe care le-ai putea îmbunătăţi, pe care ai putea încerca să le corectezi pentru a te apropia de adevăratul tău potenţial. Încearcă să vezi care sunt acestea şi ce-i de făcut.

HOROSCOP 21 mai - Rac

Soarele ajunge în casa subconştientului din astrograma ta generală, ceea ce poate aduce puţină agitaţie în universul tău interior. Te confrunţi poate cu tot felul de gânduri, cu întrebări care nu îţi dau pace. Aceasta este o oportunitate importantă pentru tine de a lucra la mentalul tău, mai ales dacă ai tendinţa uneori să te laşi prea mult influenţat(ă) de scenarii negative. Trebuie să ai mai multă încredere în forţele tale, în ce poţi realiza.

HOROSCOP 21 mai - Leu

Soarele îşi face azi apariţia în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, prilej cu care vei vedea progrese în cazul celor dintâi, iar în domeniul din urmă, în gaşca ta mai exact, s-ar putea să afară feţe noi, persoane cu care împărtăşeşti idealuri şi viziuni, care te animă să-ţi urmezi visurile. Aşadar, eşti concentrat(ă) pe viitor, pe ceea ce vrei să realizezi şi pe persoanele pe care îţi doreşti să le ai alături.

HOROSCOP 21 mai - Fecioară

Soarele ajunge în casa carierei din astrograma ta solară, aducând cu sine o serie de oportunităţi de afirmare în perioada care urmează. În plus, s-ar putea să reuşeşti să îţi îmbunătăţeşti relaţia cu superiorii sau alte persoane importante din domeniul tău de activitate, ceea ce te ajută să faci paşi mici dar siguri către ceea ce ţi-ai propus să realizezi în plan profesional. Eşti pe drumul cel bun, iar primele rezultate pozitive vor apărea curând.

HOROSCOP 21 mai - Balanţă

Soarele îşi face apariţia azi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Se anunţă o perioadă în care planifi deplasări, fie că este vorba de concedii sau de plecări în interes profesional, în care începi sau finalizezi un curs ori susţii examene, în care încerci să rezolvi treburi birocratice. Toate aceste experienţe îţi oferă unele lecţii importante, care îţi vor prinde bine în anumite situaţii din viitorul apropiat.

HOROSCOP 21 mai - Scorpion

Soarele poposeşte în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce anunţă o perioadă propice pentru colaborări. Pe de altă parte, trebuie să fii atent(ă) la raportul de forţe între tine şi ceilalţi, căci s-ar putea ca cineva să facă exces de autoritate în anumite momente. Astfel de comportamente nu vă fac deloc bine pe plan relaţional şi trebuie descurajate de îndată ce apar. În caz contrar, se vor perpetua mai mult.

HOROSCOP 21 mai - Săgetător

Soarele ajunge în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, indiciu cum că ar trebui să urce în lista de priorităţi relaţia de cuplu şi cele pe care le ai cu persoanele cu care lucrezi. În cazul în care eşti single, ai putea întâlni pe cineva special în săptămânile care urmează. La serviciu, eşti pe aceeaşi lungime de undă cu colegii, semn că veţi face mai uşor progrese în cazul proiectelor la care lucraţi acum împreună.

HOROSCOP 21 mai - Capricorn

Soarele poposeşte în casa muncii şi a sănătăţii, prilej să te îngrijeşti mai îndeaproape de starea ta de bine la nivel fizic, dar şi stilul tău de lucru. Este important să explorezi acum noi tehnici de lucru, care să îţi permită să gestionezi mai bine stresul, să ai mai multă grijă ce mănânci. De asemenea, s-ar putea să ai mult de câştigat dacă încerci să faci mai multă mişcare, să te odihneşti ceva mai mult.

HOROSCOP 21 mai - Vărsător

Soarele ajunge în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, semn că în următoarea perioadă ar fi indicat să petreci mai mult timp alături de cei dragi. Dacă eşti single, s-ar putea să apară mai multe oportunităţi de flirt în săptămânile care urmează. În cazul în care tu şi partenerul încercaţi să vă măriţi familia, s-ar putea să primiţi veşti bune cât de curând. Hobby-urile ar trebui să constituie şi ele o prioritate.

HOROSCOP 21 mai - Peşti

Soarele îşi face apariţia în casa familiei din astrograma ta solară, indiciu cum că vei comunica mai uşor cu cei dragi în următoarea perioadă. În plus, se anunţă nişte săptămâni cu progrese mari pentru nativii(ele) care desfăşoară lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare a spaţiului de locuit. În cazul în care vrei să vinzi sau să cumperi un apartament, o casă ori un teren, s-ar putea să primeşti o ofertă pe care n-o poţi refuza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici