HOROSCOP 21 octombrie. Una rece, alta caldă pentru o zodie. Află prin ce rişti să treci azi

Puţin după miezul nopţii, Luna din Săgetător face un careu tensionat la Venus din Fecioară, semn că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) se adună mai greu azi. Norocul li se schimbă însă Fecioarelor şi celorlalte zodii de Pământ (Taur, Capricorn), care resimt pozitiv schimbarea de energie adusă de trecerea Lunii în Capricorn.

10027 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 octombrie. Una rece, alta caldă pentru o zodie. Află prin ce rişti să treci azi

HOROSCOP 21 octombrie - Berbec

În prima parte a acestei zile, s-ar putea să ai parte de o zi destul de grea în plan profesional. Puţine lucruri din cele pe care ţi le-ai propus astăzi se duc în direcţia dorită, iar unele din ele s-ar putea chiar să necesite a fi reprogramate pe o altă zi. În a doua jumătate a zilei, Luna se mută în casa carierei, ceea ce înseamnă că te bucuri de un climat mai bun la serviciu. Ai putea reuşi să întorci sorţii în favoarea ta şi să te alegi şi cu un capital bun de imagine după o asemenea realizare.

HOROSCOP 21 octombrie - Taur

De dimineaţă, s-ar putea să apară unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Este greu de spus motivul care vă aduce la schimburi de replici acide sau la un context pasiv-agresiv, dar cel mai probabil are legătură cu faptul că nu comunicaţi suficient, că vă ascundeţi unii altora anumite lucruri, iar această strategie ajunge să aibă repercusiuni. La un moment dat dup-amiază, Luna trece în casa filozofiei de viaţă, ceea ce te ajută să priveşti anumite chestiuni cu alţi ochi. Vezi mai bine ce să schimbi la atitudinea ta pe diferente paliere ale vieţii tale personale.

HOROSCOP 21 octombrie - Gemeni

Şi în casa ta s-ar putea naşte azi tensiuni. Ele apar în raport cu partenerul cu privire la chestiuni casnice, domestice sau locative ori poate că implică altă persoană din familie. În orice caz, trebuie să faci ceva pentru a remedia lucrurile cât de repede poţi. Nu de alta, dar în a doua parte a zilei, Luna trece într-o importantă casă relaţională, iar asta fie exacerbează starea de tensiune, fie o ameliorează. Bine ar fi să nu îţi asumi riscul ca lucrurile să meargă într-o direcţie descendentă, care te împiedică să mai faci ceva pentru a le remedia într-un fel.

HOROSCOP 21 octombrie - Rac

La serviciu, ţi-ar putea fi azi destul de greu să lucrezi cu unii colegi de muncă, mai ales dacă eşti nevoit(ă) să apelezi la mijloace alternative de comunicare cu ei în această perioadă. Încearcă să ai răbdare şi nu acţiona conform primului impuls. După orele prânzului, Luna ajunge în casa relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce te va ajuta să interacţionezi mai bine cu ei. Aşadar, pentru a evita orice situaţie neplăcută, discută în a doua parte a zilei chestiunile care ar putea genera tensiuni între tine şi persoanele cu care desfăşori activităţi profesionale. Alege-ţi momentele ceva mai atent.

HOROSCOP 21 octombrie - Leu

Este foarte important, în această dimineaţă, să nu cheltuieşti prea mult, chiar dacă te afli în contextul în care trebuie să cumperi un cadou, de exemplu. Mizează pe ceva util mai degrabă decât pe ceva scump, care epatează. Iar dacă bugetul actual nu îţi permite răsfăţuri, încearcă să nu te întinzi mai mult decât te ţine plapuma. În a doua jumătate a acestei zile, Luna se mută în casa sănătăţii şi a muncii, conferindu-ţi în acelaşi timp un randament mai ridicat şi mai multă energie. Nu uita totuşi să tinzi către un echilibru pe planul celor două domenii de viaţă.

HOROSCOP 21 octombrie - Fecioară

În prima parte a acestei zile, s-ar putea să ai parte de unele tensiuni în viaţa de familie. Îţi este greu astăzi - mai greu decât de obicei - să treci peste diferenţele de caracter şi mentalitate între tine şi cei dragi, ceea ce poate conduce la unele discuţii în contradictoriu pe care altfel le-ai fi evitat cu succes. Spre orele prânzului, când Luna poposeşte în casa iubirii şi a copiilor, atmosfera de acasă se schimbă-n bine. Te gândeşti poate la binele şi liniştea altor membri ai familiei şi încerci să găseşti lucruri care te leagă de cei cu care te-ai ciondănit.

HOROSCOP 21 octombrie - Balanţă

S-ar putea ca prima parte a acestei zile să nu vină cu veşti prea bune pentru tine. Ori poate că ai tu tendinţa de a vedea lucrurile în alb şi negru din cauza unor similitudini ale lor cu situaţii din trecut sau cu scenarii negative pe care le tot vehiculezi în minte de o perioadă de timp încoace. În a doua parte a zilei, Luna progresează în casa familiei din harta ta solară, ceea ce înseamnă că, alături de cei dragi, îţi vei găsi echilibrul emoţional. Ei te pot ajuta să adopţi o altfel de atitudine faţă de aceste evenimente.

HOROSCOP 21 octombrie - Scorpion

Multe din lucrurile pe ai plănuit să le faci astăzi vor evolua aşa cum ţi-ai dorit, dar evită investiţiile astăzi, chiar şi dacă le-ai programat de multă vreme să se întâmple azi. Nefaste s-ar putea dovedi a fi şi solicitările de împrumuturi, fie că vin de la prieteni sau de la tine cătrei ei. S-ar putea să îţi asumi riscuri la care nici nu aveai cum să te gândeşti. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa comunicării, semn că s-ar putea să ai parte de discuţii cel puţin interesante cândva după orele prânzului. Iniţiază-le cu mintea deschisă.

HOROSCOP 21 octombrie - Săgetător

În prima jumătate a acestei zile, s-ar putea să apară tensiuni între tine şi superiori ori poate că ţi se dă un rol la serviciu care implică responsabilităţi pe care nu ai vrea să ţi le asumi. În orice caz, încearcă să dai dovadă de diplomaţie şi arată-le că poţi duce mai mult decât şi-ar fi imaginat vreodată. Dacă-ţi joci cărţile bine şi rămâi stăpân(ă) pe propria persoană, s-ar putea să impresionezi într-atât de mult încât ajungi să te încardezi pentru un bonus, o primă sau chiar o mărire de salariu. Trecerea lunii în casa banilor poate avea acest efect.

HOROSCOP 21 octombrie - Capricorn

Începi ziua într-o dispoziţie nu tocmai bună, iar asta ţi-ar putea influenţa şansele de succes în ceea ce ţi-ai propus să realizezi în prima parte a acestei zile. De la prânz încolo, Luna se mişcă prin semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că starea ta de spirit se schimbă în bine. Nu te mai temi la fel de tare cu privire la anumite lucruri şi ai mai multă încredere în tine atunci când interacţionezi cu cei din jurul tău. În felul acesta, norocul poate să se întoarcă în favoarea ta până la finele zilei şi să realizezi ce ţi-ai propus.

HOROSCOP 21 octombrie - Vărsător

În prima parte a acestei zile, s-ar putea să te confrunţi cu unele griji sau chiar dezamăgiri în ceea ce priveşte modul în care evoluează unele relaţii, proiecte, prieteni sau colaborări. Standardele tale erau undeva mai sus, iar dacă trai linie, lucrurile sunt departe de a fi cele pe care ţi le-ai imaginat. Luna trece însă la prânz în casa subconştientului din harta ta solară, ceea ce te ajută să afli ce urmăreşti cu adevărat dacă dedici puţin din timpul tău introspecţiei. S-ar putea să realizezi că, de fapt, nu este vorba decât despre un blocaj temporar, remediabil în viitor.

HOROSCOP 21 octombrie - Peşti

Dacă activezi în cazul unui parteneriat sau cariera ta ori a partenerului are obiceiul de a se interpune între voi, este posibil ca lucrurile să nu meargă bine între tine şi cel drag ori în raport cu persoanele cu care derulezi activităţi. Raportul de forţe s-a dereglat destul de mult în relaţia voastră încât să nu mai puteţi trece cu vederea acest aspect. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa planurilor de viitor, semn că ţi se oferă tot felul de motive să priveşti cu mai multă speranţă la ziua de mâine. Se leagă în sfârşit lucrurile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici