HOROSCOP 22 IUNIE 2020: Zodiile care sunt cele mai predispuse acum (dez)iluziilor sunt cele Mutabile

Săptămână se deschide cu retrogradarea lui Neptun în semnul Peştilor, sens de mers pe care îl va întreţine până pe 28 noiembrie anul curent.

17803 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 IUNIE 2020: Zodiile care sunt cele mai predispuse acum (dez)iluziilor sunt cele Mutabile
Cu toate că este o planetă transsaturniană, deci una ale cărei vibraţii nu le prea simţim, vor exista în următoarele luni momente de vulnerabilitate, activate de alte astre care formează aspecte tensionate cu Neptun. Zodiile care sunt cele mai predispuse acum (dez)iluziilor sunt cele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti).
 
HOROSCOP 22 IUNIE BERBEC  
 
Neptun începe astăzi să retrogradeze prin casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în perioada următoare, te vei surprinde mai des meditând la diverse lucruri, raportându-te la trecut. Tranzitul în sens aparent invers al acestei planete indică un timp al introspecţiei, în care poţi aduce în prezent răni mai vechi cu scopul de a le procesa şi a le vindeca complet. Fie din proprie voinţă sau în urma unor evenimente de viaţă, vei alege să te apleci mai mult asupra lor şi să renunţi la ceea ce te ţine în spate. Acceptă trecutul şi mergi spre viitor.
 
HOROSCOP 22 IUNIE TAUR  
 
Neptun retrogradează de azi înainte prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup. Acest fenomen astral înseamnă că te aşteaptă o perioadă în care se vor cerne obiectivele care nu pot fi atinse de cele realmente fezabile, relaţiile cu perspectivă de cele care promit mult, dar nu probează în practică. Poate ai observat şi tu că, în ciuda eforturilor tale, anumite colaborări, prietenii sau proiecte nu merg înainte, nu înregistrează progresele la care te aştepţi. Acesta este un semn clar că trebuie să fai curăţenie pe acest plan, să alegi bobul de neghină pentru a nu-ţi perde vremea.
 
HOROSCOP 22 IUNIE GEMENI 
 
De azi încolo, Neptun se mişcă în sens invers prin casa carierei din horoscopul tău general. Unul din posibilele efecte ale acestei retrogradări este faptul că ţi-ai putea asuma anumite poziţii la serviciu care nu îţi susţin imaginea de profesionist. Mai exact, iei decizii, faci afirmaţii sau faci lucruri care arată poate că eşti nesigur(ă) ori că n-ai o viziune practică. Acest lucru ţi-ar putea afecta credibilitatea, iar şefii se vor arăta surprinşi (şi nu plăcut) să vadă cum gândeşti în anumite circumstanţe. Încearcă să nu iei atitudine atunci când nu te simţi sigur(ă) pe experienţa ta în acel domeniu.
 
HOROSCOP 22 IUNIE RAC 
 
Neptun începe astăzi să retrogradeze prin casa filozofiei de viaţă din astrograma ta solară. Acest lucru denotă o perioadă de maturizare în viaţa ta, care îţi va arăta că anumite valori şi principii nu sunt conforme cu experienţa ta de viaţă, cu direcţia în care te îndrepţi acum. Tinzi poate să idealizezi anumite persoane, să înghiţi prea multe pentru a păstra status quo-ul în unele sectoare ale vieţii tale. Retrogradarea lui Neptun îţi va reliefa care sunt aceste situaţii şi relaţii, cu scopul de a trasa nişte limite mai clare, de a-ţi contura o viziune ceva mai realistă asupra lor.
 
HOROSCOP 22 IUNIE LEU  
 
Neptun o ia astăzi îndărăt printr-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general, semnalând debutul unei perioade destul de confuze în parteneriatul de viaţă şi/ sau afaceri, mai ales în raport cu banii. Retrogradarea acestei planete va scoate în evidenţă faptul că nu se comunică suficient şi eficient din acest punct de vedere, ceea ce ar putea conduce la decizii neinspirate în plan financiar, luate fără consultarea celorlalte părţi. De asemenea, s-ar putea dezechilibra raportul de forţe din cadrul acestor relaţii: o persoană tinde să sacrifice prea mult din convingerile sale pentru binele comun sau pentru obiectivele celorlalţi din jur.
 
HOROSCOP 22 IUNIE FECIOARĂ  
 
Neptun începe azi să retrogradeze prin casa parteneriatelor din harta ta solară. Ca în cazul Leilor, ar fi bine să te aştepţi la o perioadă ciudată în plan relaţional. Se comunică greu sau insuficient cu persoana iubită sau cu cei cu care derulezi activităţi profesionale. Se trimit mesaje mixte, se răstălmăcesc voit sau nevoit vorbele, se înţeleg greşit poziţiile celorlalţi. Ai nevoie de eforturi consistente pentru a te asigura că ştii exact în ce ape te scalzi cu ei. Cere lămuriri, oferă explicaţii şi invită la dialog, mai ales dacă există subiecte importante pe agenda zilei. Nu apela la tăcere.
 
HOROSCOP 22 IUNIE BALANŢĂ 
 
Neptun retrogradează de azi înainte prin casa muncii şi a sănătăţii. Mai exact, acest lucru înseamnă că poţi avea tendinţa de a somatiza stările sufleteşti cu care te confrunţi în această perioadă, ajungând să te afecteze fizic, nu doar emoţional. La serviciu, lipsa comunicării ar putea conduce la erori destul de grave, care îţi pot afecta credibilitatea în plan profesional. Caută aşadar să te detaşezi de anumite lucruri, să nu le permiţi să te afecteze prea tare. Iar dacă crezi că nu s-a înţeles ceva corect, reformulează-ţi afirmaţiile, cere confirmări de primire a mesajelor şi e-mail-urilor pe care le transmiţi.
 
HOROSCOP 22 IUNIE SCORPION  
 
Neptun începe azi să tranziteze de-a-ndoaselea casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, afectând în principal modul în care comunici cu ei. De asemenea, poţi avea tendinţa de a accepta comportamente şi vorbe în raport de care ai fi reacţionat imediat cu alte ocazii. Nu îţi forma un obicei de a permite să se întreacă anumite limite, de a ceda ori de a te sacrifica excesiv pentru ceilalţi. Iar dacă începi o relaţie pe fundalul acestui tranzit în sens invers, asigură-te că nu te arunci cu capul înainte, fără a cunoaşte temeinic viitorul partener. Există riscul de iluzii.
 
HOROSCOP 22 IUNIE SĂGETĂTOR 
 
Cu Neptun retrograd în casa familiei, este de aşteptat să comunici mai greu cu anumiţi membri ai familiei. Este vorba cel mai probabil de rudele mai în vârstă, de care te despart o generaţie sau două, ori de persoanele din familie cu care nu prea ai viziuni în comun. Din această cauză, se pot naşte tensiuni între voi, unele din ele mocnite, care nu ies la suprafaţă, dar care încarcă atmosfera. E drept, ţi-ar fi mai uşor să eviţi unele discuţii, dar pe termen lung, este mai indicat să le deschizi la timp şi să se ajungă la o concluzie.
 
HOROSCOP 22 IUNIE CAPRICORN  
 
Retrogradarea lui Neptun are loc, în cazul tău, în casa comunicării şi a contractelor din horoscopul tău general. Acest lucru înseamnă că trebuie să fii mai atent(ă) decât de obicei dacă iei cuvântul în următoarea perioadă sau desfăşori negocieri. Există riscul ca unii termeni să conţină clauze ascunse ori poate că anumite vorbe îţi sunt reinterpretate voluntar sau involuntar. În prima situaţie, poate nu ar fi rău să ceri sfatul unui specialist, mai ales dacă un contract arată poate prea bine. Iar dacă ţii pitch-uri sau participi la şedinţe, construieşte-ţi un discus clar şi pregăteşte-te pentru tot felul de întrebări.
 
HOROSCOP 22 IUNIE VĂRSĂTOR
 
În ceea ce te priveşte, retrogradarea lui Neptun ocupă casa banilor din harta ta solară. Tranzitul său într-un sens aparent invers indică o perioadă nu tocmai favorabilă pentru bugetul tău. Mai exact, obiceiurile tale de consum ar putea deveni haotice, fenomen care ar putea afecta şi modul în care îţi gestionezi finanţele. De asemenea, încearcă să nu te laşi păcălit(ă) de oferte de la magazine pentru care nu găseşti recenzii şi evită plăţile online dacă siturile nu prezintă certificări care garantează cumpărături în siguranţă. În lunile care urmează, ai putea cădea foarte uşor într-o asemenea capcană, care îţi aduce pagube.
 
HOROSCOP 22 IUNIE PEŞTI
 
Cu Neptun retrograd în semnul naşterii tale, s-ar putea să laşi o impresie diferită fiecărei persoane cu care intri în contact. E drept, misterul face parte din şarmul tău, dar în anumite situaţii, vei vrea ca ceilalţi să te vadă drept o figură pe care se pot baza. Calculează-ţi aşadar atent luările de poziţie în raport cu ceilalţi şi nu încerca să îi impresionezi altfel decât printr-o atitudine naturală, autentică. În caz contrar, s-ar putea să fii judecat(ă) greşit, neconform cu cine eşti tu de fapt. De asemenea, nu lăsa să se profite de bunătatea ta. Rezerv-o pentru apropiaţii tăi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici