HOROSCOP 22 iunie. Din lac în puţ. Noroc schimbător pentru zodii

Luna din Scorpion formează azi la o Mare Piramidă pe semne de Apă cu Neptun din Peşti şi Venus din Rac, ceea ce creează o mulţime de oportunităţi pentru aceste zodii. Apoi, Luna progresează în Săgetător, de unde îi trimite un careu tensionat lui Jupiter retrograd din Peşti, ceea ce face ca norocul Peştilor şi al celorlalte semne Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător) să se schimbe în rău.

21105 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 iunie. Din lac în puţ. Noroc schimbător pentru zodii

HOROSCOP 22 iunie 2021

HOROSCOP 22 iunie 2021 - Berbec

În prima parte a zilei, nivelul tău de sensibilitate s-ar putea să fie mai mare decât de obicei, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că nu te vei mai simţi în apele tale, că vei fi morocănos(oasă) şi greu de satisfăcut. Pe de altă parte, s-ar putea ca, de dup-amiază încolo, lucrurile să o ia la vale. Mai exact, te simţi energizat(ă) la prânz graţie trecerii Lunii într-un semn de Foc, dar este posibil să vrei prea mult date fiind condiţiile actuale în care te afli, să fii greu de mulţumit şi de înţeles pentru cei care te încojoară astăzi.

HOROSCOP 22 iunie 2021 - Taur  

Eşti comunicativ(ă) şi sociabil(ă) astăzi, te înţelegi bine cu cei din jur şi eşti entuziasmat(ă) în legătură cu lucrurile pe care vrei să le faci cu cei de lângă tine. Dup-amiază încă, îţi dai seama că există aspecte pe care nu le-ai luat în calcul, pe care nu le-ai discutat, că poate ceilalţi nu au înţeles exact la ce anume te aştepţi de la ei. Nici nu este de mirare că începi să îţi faci griji sau chiar că te dezamăgeşte modul în care unele persoane cu care ai vorbit deunăzi abordează situaţii care te pot afecta şi pe tine.

HOROSCOP 22 iunie 2021 - Gemeni

În plan profesional, toate merg ca unse în prima parte a zilei, ba chiar ai norocul de a fi omul potrivit la locul potrivit, de a intra înc ontact cu o oportunitate de a-ţi rotunji veniturile printr-un proiect care îţi va oferi şi vizibilitatea de care ai nevoie. Pe de altă parte, s-ar putea ca lucrurile să nu meargă la fel de bine în sectorul relaţional, căci ai colegi de serviciu cu care ajungi să te cerţi dup-amiază, când, de fapt, ai fi avut nevoie într-o formă sau alta de ajutorul lor. Aşadar, unele planuri s-ar putea să-ţi fie dejucate.

HOROSCOP 22 iunie 2021 - Rac

Eşti într-o stare de spirit bună astăzi şi se vede că eşti într-o dispoziţie de zile mari, dar s-ar putea ca toată această bucurie pe care o emani să dispară odată ce dai piept cu unele lucruri în plan profesional. Socoteala pe care ţi-ai făcut-o acasă în legătură cu unele proiecte de la serviciu s-ar putea să nu coincidă cu ceea ce găseşti la faţa locului. Anumite sarcini de serviciu s-ar putea să fie mai complicate decât te-ai aşteptat, unele termene-limită se reduc, iar cu anumite persoane este imposibil de discutat. Poate că ar trebui să încerci să te detaşezi.

HOROSCOP 22 iunie 2021 - Leu

Astrele îşi activează azi latura sensibilă, dacă nu chiar melancolică, nostalgică după evenimente şi persoane care nu mai fac parte din peisajul actual sau care s-au schimbat destul de mult în ultima vreme. Dup-amiază, s-ar putea însă ca această atmosferă care te înconjoară să se transforme într-o oarecare îndoială vis-a-vis de cei dragi, de angajamentul lor faţă de relaţia voastră. Dacă ai dubii în ceea ce priveşte buna credinţă a partenerului de viaţă, de exemplu, încearcă mai bine să ceri nişte lămuriri înainte să se ajungă la o ceartă, la cuvinte care nu mai pot fi luate înapoi prea curând.

HOROSCOP 22 iunie 2021 - Fecioară  

Astrele îţi activează azi latura socială şi dorinţa de a interacţiona cu cei din jur, deci nu este de mirare dacă simţi nevoia să ieşi sau, cel puţin, să schimbi idei, impresii, experienţe cu cei din jurul tău. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa familiei, de unde scoate la iveală subiecte spinoase pentru tine şi partener, respectiv cei din familie. Altfel spus, se aduc la cunoştinţa voastră teme de discuţie care trebuie tratate cât mai repede cu putinţă, care necesită să lăsaţi unul de la celălalt şi să ajungeţi la o soluţie de compromis, parţial satisfăcătoare.

HOROSCOP 22 iunie 2021 - Balanţă

Nu duci lipsă de randament astăzi şi pe lângă aceasta, apar şi oportunităţi de suplimentare a veniturilor, semn că vei primi o răsplată binemeritată pentru eforturile de care dai dovadă astăzi. Pe de altă parte, s-ar putea să apară probleme de comunicare cu colegii de muncă de dup-amiază încolo. Încearcă să te ocupi de proiectele de echipă sau de sarcinile de grup în prima parte a zilei, iar dup-amiază, concentrează-te pe treburile individuale, acolo unde nu rişti să obţii rezultate mai proaste dacă nu reuşeşti să ajungi la un compromis cu celelalte părţi. Aşadar, ai grijă cum îţi ordonezi treaba.

HOROSCOP 22 iunie 2021 - Scorpion 

Eşti într-o stare de spirit foarte bună astăzi şi se vede mai ales din faptul că emani bună dispoziţie prin toţi porii. Există însă riscul să te laşi prea mult dus(ă) de val în astfel de situaţii, să nu ştii când ar fi cel mai bine să te opreşti. Dup-amiază, s-ar putea ca din acest motiv să cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus azi. Poate că îţi faci un mic cadou ţie ori încerci să impresionezi pe cineva drag ori pe copii cu un dar. În ambele situaţii, s-ar putea să mergi prea departe cu achiziţiile, deci impune-ţi o limită.

HOROSCOP 22 iunie 2021 - Săgetător

Astrele scot la iveală latura meditativă, un nivel ceva mai ridicat de sensibilitate decât afişezi decât de obicei. În principiu, acest lucru te face să înţelegi de ce anume simţi anumite lucruri şi ce încearcă să îţi transmită aceste reacţii despre evenimentele din viaţa ta. Pe de altă parte, însă, s-ar putea să îţi fie greu să comunici cu unele persoane din familie, căci s-ar putea să fie tentate să îţi spună lucruri care, în contextul actual, te vor deranja mai mult decât de obicei. Dacă îţi e greu să nu pui la suflet, încearcă să iei puţină distanţă azi.

HOROSCOP 22 iunie 2021 - Capricorn  

Se arată azi o zi foarte bună în care să ieşi cu prietenii, să discuţi despre planurile tale de viitor, să negociezi posibilităţi de colaborare şi alte proiecte. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă că informaţii le împărtăşeşti celor de lângă tine şi cui le spui, căci s-ar putea să fie mai bine să păstrezi unele detalii doar pentru tine. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba chiar de persoane care încearcă să inducă în mod deliberat nativii(ele) acestui semn în eroare, ceea ce ar trebui să îi/le facă să analizeze ce persoane au, de fapt, alături.

HOROSCOP 22 iunie 2021 - Vărsător  

S-ar putea să apară astăzi unele oportunităţi financiare importante, fie la serviciu, fie în domeniul tău de activitate, dar după programul de la muncă. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de un alt sector cu totul, cu care cochetează în timpul liber şi care le aduce şanse suplimentare de câştig. Nu sunt, însă, favorizate astăzi investiţiile în proiecte, nici dacă sunt ale tale şi cu atât mai puţin dacă altcineva le coordonează. S-ar putea să apară pierderi pentru care nu eşti pregătit(ă), care reprezintă un risc pe care nu ţi-l poţi asuma prea uşor în perioada care urmează.

HOROSCOP 22 iunie 2021 - Peşti

Dispoziţia ta este una foarte bună astăzi şi te numeri printre nativii(ele) zodiilor ale căror planuri se vor materializa fără prea multe dificultăţi. Pe de altă parte, însă, s-ar putea ca starea ta de spirit să aibă de suferit din pricina şefilor. Sau poate că tinzi tu să fii neglijent(ă) din anumite puncte de vedere, ceea ce atrage o reacţie nu tocmai pozitivă din partea lor. Oricum ar sta lucrurile, este clar că nu sunteţi în cei mai buni termeni astăzi şi că riscă să se complice lucrurile dacă nu încerci să dai dovadă de tact şi de multă diplomaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici