HOROSCOP 23 MAI 2020. Zodiile Mutabile vor avea probleme în a-şi pune în aplicare planurile

Luna din Gemeni trimite azi un aspect tensionat de careu la Marte din Peşti, semn că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) vor avea probleme în a-şi pune în aplicare planurile pe azi din cauza influenţei astrelor.

13831 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 MAI 2020. Zodiile Mutabile vor avea probleme în a-şi pune în aplicare planurile

HOROSCOP 23 MAI 2020. Zodiile Mutabile vor avea probleme în a-şi pune în aplicare planurile

HOROSCOP 23 MAI 2020 BERBEC

S-ar putea ca astăzi să nu primeşti o veste tocmai bună. Pregăteşte-te aşadar pentru un e-mail, o conversaţie telefonică, o ştire sau o bârfă care îţi cade destul de greu. Dat fiind că te-ar putea afecta destul de tare, este important să faci eforturi pentru a ieşi din această stare. Gândeşte-te ce te-ar putea înveseli şi găseşte-ţi timp să faci lucrurile care îţi plac. În felul acesta, nu îţi strici weekend-ul doar dintr-o vorbă urâtă.

HOROSCOP 23 MAI 2020 TAUR

Astrele nu ne dau informaţii în legătură cu activităţile de weekend pe care le favorizează în cazul tău, dar sunt foarte vocale în ceea ce le priveşte pe cele de care nu ar trebui să te ocupi. Potrivit lor, nu este o idee bună să faci investiţii mari ori să dai sau să oferi împrumuturi. Oricât de multă încredere ai avea în anumite persoane sau idei, ţine cont că riscul unor pierderi este foarte mare.

HOROSCOP 23 MAI 2020 GEMENI

În cazul în care lucrezi astăzi, există posibilitatea să apară unele discuţii în contradictoriu între tine şi superiori. Aşadar, este foarte important să tratezi cu calm eventualele neînţelegeri care ar putea apărea pe parcursul zilei. În ceea ce îi/le priveşte pe ceilalţi(te) nativi(e), este important de ştiut că problemele pot apărea în raport cu unele rude de o vârstă mai înaintată sau cu unee figuri cu autoritate din familie. Încearcă să dai dovadă de răbdare.

HOROSCOP 23 MAI 2020 RAC

Nu eşti într-o formă prea bună în acest sfârşit de săptămână. Ai adunat poate un bagaj destul de mare de oboseală sau se întâmplă azi ceva care face să ţi se înece corăbiile. Caută să nu pui la suflet lucruri mărunte şi concentrează-te mai degrabă pe lucrurile care merg în peisajul actual. De asemenea, nu uita să-ţi găseşti timp pentru odihnă, fie că este activă şi faci puţină mişcare ori te pui la somn devreme.

HOROSCOP 23 MAI 2020 LEU

Această zi îţi dă motive să pui sub semnul întrebării modul în care va evolua un parteneriat profesional, un proiect sau chiar relaţia de cuplu. Traiectoria pe care se află ele nu este cea mai bună, iar efectele perioadei tulburi prin care am trecut cu toţii şi-au pus destul de tare amprenta pe bunul lor mers. Gândeşte-te ce ar fi de făcut pentru a le scoate din situaţia în care se găsesc în acest moment.

HOROSCOP 23 MAI 2020 FECIOARĂ

Ziua de sâmbătă poate veni la pachet cu tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau persoanele cu care desfăşori activităţi profesionale. Există riscul ca ceva să fi denaturat echilibrul de forţe din relaţia voastră, ceea ce duce la comportamente care te întristează. Asigură-te că manifestările dictatoriale nu vin de la tine, fără să îţi dai seama. Uneori este greu să vezi bârna din ochiul tău şi te concentrezi pe paiul din ochiul celorlalţi.

HOROSCOP 23 MAI 2020 BALANŢĂ

Fie că lucrezi astăzi sau nu, (de) acasă ori de la birou, cert este că oboseala îşi spune cuvântul în raport cu nivelul tău de productivitate. Procrastinezi destul de mult, te enervezi uşor şi ai face tot altfel de lucruri decât cele care se află pe agenda zilei. Este clar că randamentul tău lasă de dorit, deci încearcă să îţi reprogramezi treburile grele care nu depind de un termen-limită. Altfel, ai putea comite unele erori.

HOROSCOP 23 MAI 2020 SCORPION

În cazul tău, astrele anunţă o atomsferă încărcată în raport cu persoana iubită şi/ sau copiii. Este greu de spus ce v-a adus în această situaţie, dar pare că lipseşte încrederea unii în ceilalţi cu privire la anumite aspecte. Sau poate există tendinţa să vă sufocaţi prea mult, să nu vă daţi suficient spaţiu. Poate ar fi cazul să îţi faci alte planuri şi să nu îi presezi să îşi organizeze timpul după programul tău.

HOROSCOP 23 MAI 2020 SĂGETĂTOR

Unele chestiuni de ordin casnic, locativ sau domestic ar putea constitui astăzi un motiv de dispută între tine şi partener. Ai putea fi tentat(ă) să ceri sfatul unei rude, dar ţine cont că lucrurile se pot complica şi mai tare dacă incluzi şi pe altcineva în bucătăria internă a cuplului. Încearcă mai bine să ţii asemenea discuţii între tine şi cel drag, fără să faci apel la altcineva. Rezolvaţi mai uşor problemele doar voi doi.

HOROSCOP 23 MAI 2020 CAPRICORN

Dacă lucrezi azi, de acasă sau de la locul de muncă, aşteaptă-te să nu comunici prea uşor cu colegii sau să apară probleme cu aparatura pe care o utilizezi. Oricare ar fi situaţia, este important să te asiguri că s-a înţeles bine ce voiai să transmiţi şi că ai salvat progresul la proiectul pe rol pe mai multe device-uri, astfel încât să nu te trezeşti că ai pierdut ce ai lucrat după o eroare neprevăzută.

HOROSCOP 23 MAI 2020 VĂRSĂTOR

Cheltuielile ar trebui menţinute astăzi la un nivel minim, mai ales dacă nu sunt esenţiale. Ai putea fi tentat(ă) să dai banii pe tot felul de lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie, fapt care îţi reduce semnificativ bugetul de weekend. Cu siguranţă există alte destinaţii mai bune încotro ar putea s-o ia fondurile tale. Dacă trebuie să faci un cadou, mizează pe calitate mai mult decât pe cantitate. Utilitatea bate orice raţiuni estetice.

HOROSCOP 23 MAI 2020 PEŞTI

În familie, nu se arată o zi prea grozavă. Pluteşte un soi de tensiune în aer în raport cu unele rude, cel mai probabil de o vârstă înaintată. Este clar că aveţi păreri diferite despre anumite lucruri, că mentalităţile voastre nu se intersectează prea uşor. Poate că dacă ai da dovadă de mai multă răbdare şi ai invita la dialog pe un ton calm, lucrurile ar sta altfel şi nu s-ar ajunge la replici acide.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici