HOROSCOP 23 mai. Mercur retrogradează înapoi în Taur. Încăpăţânarea are un preţ mare

În tranzitul său retrograd, Mercur se întoarce în semnul Taurului, pe care îl va tranzita în sens aparent invers până în 3 iunie, când revine la mersul direct. Acum este rândul zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) să aibă grijă la modul în care se organizează, inclusiv în ceea ce priveşte discursul pe care îl au.

20692 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 mai. Mercur retrogradează înapoi în Taur. Încăpăţânarea are un preţ mare

HORSOCOP 23 mai - Berbec

Mercur revine astăzi în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce poate genera în perioada următoare unele probleme de ordin financiar. Poate ai impresia că banii îţi alunecă printre degete sau că nu reuşeşti să păstrezi un echilibru între venituri şi cheltuieli. Aşadar, lecţia acestui tranzit pentru tine este aceea de a-ţi reevalua comportamentul financiar, de a ţine o evidenţă mai clară de acum încolo a bugetului de care dispui. De asemenea, ar fi bine să îţi revezi şi valorile după care te ghidezi, mai ales dacă experienţele recente la care acestea au condus nu au fost tocmai plăcute.

HORSOCOP 23 mai - Taur

Mercur se întoarce azi în semnul naşterii tale, semn că ai putea experimenta un oarecare trac în raport cu anumite persoane de la serviciu sau din viaţa ta personală. În alte situaţii, ar putea fi vorba despre faptul că nu te simţi în apele tale, că nu ai încredere să te exprimi liber. Aşadar, poate că nu ar fi rău dacă ai încerca să lucrezi la încrederea în tine în perioada aceasta, mai ales dacă au existat în trecut oportunităţi pe care le-ai ratat din această cauză. Este important să fii conştient(ă) de atuurile tale şi de cine eşti tu.

HORSOCOP 23 mai - Gemeni

Mercur revine în casa subconştientului din horoscopul tău general, iar din această cauză, s-ar putea să nu fii prea deschis(ă) la experienţe noi, la gânduri pozitive care să le înlocuiască pe cele care nu îţi dau pace şi care te ţin pe loc. Aşadar, se deschide o perioadă benefică pentru introspecţie şi meditaţie, pentru a închide capitole de viaţă rămase multă vreme deschise fără să îţi aducă niciun avantaj. Profită de acest tranzit pentru a face loc unor noi începuturi în viaţa ta, pentru a dezvolta tipare de acţiune şi de gândire care te ajută să îţi atingi adevăratul potenţial.

HORSOCOP 23 mai - Rac

Mercur se întoarce astăzi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, semn că unele proiecte pe care le-ai implementat recent sau pe care le vei desfăşura în perioada următoare s-ar putea să stagneze sau chiar să facă unii paşi înapoi. Nu este exclus, de asemenea, să te distanţezi de unele persoane din viaţa ta, de prieteni pe care îi credeai foarte apropiaţi. Nu va fi vorba despre nişte schimbări permanente, ireversibile, dar cert este că îţi dau un timp de gândire în legătură cu modul în care le vei aborda în viitorul mai apropiat.

HORSOCOP 23 mai - Leu

Mercur revine în casa carierei din astrograma ta generală, ceea ce poate semnala o distanţare de unii superiori cu care te înţelegi foarte bine. De asemenea, dacă ai lucrat mult în ultima perioadă şi te aşteptai la unele beneficii de pe urma acestor eforturi, s-ar putea ca acestea să se lase aşteptate, cel puţin o vreme. Acest tranzit îţi dă răgazul de care ai nevoie pentru a-ţi gândi pe îndelete strategia în plan profesional, mai ales în cazul în care ţinteşti către o promovare sau ai început să îţi pui unele întrebări cu privire la viitorul tău în domeniul actual.

HORSOCOP 23 mai - Fecioară

Mercur se întoarce azi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Tot ce are legătură cu examenele, deplasările şi chestiunile birocratice necesită un plus de atenţie din partea ta, căci există posibilitatea să apară încurcături, probleme pe care nu le-ai luat în calcul sau pe care nu aveai cum să le prefigurezi mai din timp. Pe de altă parte, toate aceste experienţe vin la pachet cu unele lecţii foarte valoroase, care îţi vor fi extrem de utile pe viitor, când poate te întâlneşti cu situaţii asemănătoare sau care pot avea un deznodământ similar.

HORSOCOP 23 mai - Balanţă

Mercur revine în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să iasă la iveală unele nemulţumiri din partea ta sau a partenerului de viaţă ori a celor cu care lucrezi în legătură cu modul în care sunt sau au fost administrate finanţele comune. Aşadar, acesta este un prilej bun pentru a discuta cu ceilalţi modul în care vă veţi investi bugetul în următoarea perioadă, dar şi despre cum anume v-aţi putea reveni dintr-un eşec financiar, dacă este cazul. Oferă şi solicită lămuriri ori de câte ori este nevoie pentru a evita interpretările greşite.

HORSOCOP 23 mai - Scorpion

Mercur se întoarce azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, indiciu cum că s-ar putea să îţi fie destul de greu să comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi în perioada următoare. Nu vă este uşor să vă conectaţi pe aceeaşi lungime de undă, iar din această cauză, lucrurile ar putea să escaladeze foarte uşor. În cazul în care ai programate negocieri în aceste zile, este important să te pregăteşti în prealabil cu tot felul de întrebări, să fii gata pentru orice direcţie în care lucrurile ar putea să o apuce în cadrul discuţiilor.

HORSOCOP 23 mai - Săgetător

Mercur revine în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea ca nivelul tău de energie sau randamentul de care dai dovadă să nu fie la fel de ridicate ca de obicei. În situaţia de faţă, este foarte important să fii foarte bine organizat(ă), să nu te suprasoliciţi. Încearcă să vezi care sunt sarcinile prioritare şi concentrează-te asupra lor. În caz contrar, rişti să te suprasoliciţi, să dai greş poate în anumite situaţii, lucru care poate conduce la apriţia altor probleme care îţi pot îngreuna şi mai mult programul în zilele care vor urma.

HORSOCOP 23 mai - Capricorn

Mercur se întoarce în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea să îţi fie dificil să comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici în anumite momente. Pare că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, că aţi înţeles poate eronat care sunt aşteptările şi dorinţele celuilalt faţă de voi. Este important aşadar să există un dialog transparent între voi pe parcursul acestui tranzit, mai ales în cazul în care unul dintre voi sau voi ca nucleu treceţi printr-o perioadă ceva mai grea, cu multe provocări greu de gestionat pentru fiecare.

HORSOCOP 23 mai - Vărsător

Mercur revine în casa familiei din horoscopul tău general, semn că te-ai putea număra şi tu printre nativii(ele) care se confruntă în această perioadă cu probleme de comunicare în raport cu cei dragi. Trebuie să ai mare grijă cum abordezi subiectele sensibile, să nu ai aşteptări prea mari în privinţa faptului că cei de lângă tine îşi vor schimba unele perspective sau principii pe care le au de când lumea. Aşadar, este important să existe deschidere faţă de ceilalţi, să accepţi că diferenţele nu se ameliorează complet şi că trebuie să dai dovadă de mai multă toleranţă în privinţa lor.

HORSOCOP 23 mai - Peşti

Mercur se întoarce în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce arată că eşti şi tu printre nativii(ele) care interacţionează mai greu cu ceilalţi în această perioadă, că unele subiecte de discuţie s-ar putea să îţi creeze o oarecare stare de nelinişte. Dacă ai programate întâlniri de afaceri, audienţe, negocieri sau interviuri în următoarele zile, este important să nu te bazezi pe improvizaţie. S-ar putea să ţi se pună întrebări la care se răspunde greu, astfel că este necesar să fii pregătit(ă) pentru orice situaţie. Dar dacă nu laşi lucrurile va voia întâmplării, în final totul va ieşi bine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici