HOROSCOP 24 aprilie. De Paşte, regretele nu-şi au locul. Buna dispoziţie cere azi eforturi

Prima zi de Paşte stă sub influenţa relativ nefastă a careului tensionat între Mercur din Taur şi Saturn din Vărsător. Zodile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) sunt sfătuite să se concentreze pe partea plină a paharului şi nu pe ceea ce lipseşte dintr-o zi ca aceasta.

7824 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 aprilie. De Paşte, regretele nu-şi au locul. Buna dispoziţie cere azi eforturi

HOROSCOP 24 aprilie - Berbec

În prima zi de Paşte, încearcă să nu discuţi cu prietenii despre bani sau despre planuri de viitor, căci există riscul să se ajungă la un schimb de replici destul de tensionat. În rest, lucrurile ar trebui să meargă destul de bine între voi şi să ai parte de o revedere plăcută cu cei dragi, atât din familie, cât şi din grupul de persoane pe care le consideri cele mai apropiate. Evită subiectele mai spinoase.

HOROSCOP 24 aprilie - Taur

Astăzi, în zi de sărbătoare, caută să nu intri în polemici cu persoanele de gen feminin din familie, cu atât mai mult cu cât astrele pregătesc un context tensionat în raport cu ele. Dacă încearcă să facă pe şeful, mută discuţia către ceva mai puţin polemic. În caz contrar, rişti să se ajungă la situaţii pe care nu le poţi controla prea bine şi care riscă să degenereze mai devreme sau mai târziu într-o ceartă.

HOROSCOP 24 aprilie - Gemeni

Nivelul tău de bună dispoziţie nu este tocmai cel pe care ţi l-ai fi dorit într-o astfel de zi festivă. Poate că te gândeşti la trecut, la obceiuri sau la persoane care nu mai sunt astăzi parte din peisajul actual sau te supără ceea ce face sau spune cineva la masa de Paşte. Oricare ar fi situaţia, încearcă să te concentrezi pe cei pe care îi ai aproape şi caută să construieşti un moment frumos.

HOROSCOP 24 aprilie - Rac

În prima zi de Paşte, s-ar putea ajunge la un schimb de replici destul de tensionat cu partenerul de viaţă în raport cu unele planuri de viitor. Sau poate că un prieten îţi spune ceva ce nu îţi cade prea bine despre persoana iubită. Oricare ar fi situaţia, încearcă să nu te laşi afectat(ă) prea mult de astfel de disensiuni. Cel mai probabil, nici nu sunt atât de grave pe cât par a fi iniţial.

HOROSCOP 24 aprilie - Leu

Masa de sărbători ar putea scoate în evidenţă faptul că s-au instalat unele dezechilibre în ceea ce priveşte raportul de forţe între tine şi persoana iubită. Aşadar, există riscul să se ajungă la divergenţe de faţă cu alte persoane apropiate din familie. Ar fi încă o idee mai bună dacă ai lăsa dialogul pe această temă pe când ajungeţi acasă de la o vizită la socrii sau la familia ta de origine. Spălaţi-vă rufele-n familie.

HOROSCOP 24 aprilie - Fecioară

Oboseala îşi spune cuvântul în cazul tău, astfel că s-ar putea să fii mai puţin energic(ă) de Paşte decât ţi-ai fi dorit să fii. Analizează atent mesajele pe care ţi le trimite organismul şi încearcă să vezi dacă este cazul să reduci în ultimul moment unele angajamente pe care ţi le-ai făcut şi care aşteaptă să fie îndeplinite pe agenda socială. Trebuie să te gândeşti al tine în ptimul rând în astfel de momente sensibile.

HOROSCOP 24 aprilie - Balanţă

De Paşte, există posibilitatea să apară unele mici tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Problema pare să fie o incompatibilitate între tine şi ei în ceea ce priveşte unele activităţi planificate astăzi sau poate că apar alte chestiuni care scot la iveală diferenţe de viziune şi/ sau de personalitate. Important este să nu le acorzi o importanţă mai mare decât ar trebui să aibă, mai ales într-o zi ca asta.

HOROSCOP 24 aprilie - Scorpion

În prima zi de Paşte, se prea poate să intervină unele discuţii în contradictoriu între tine, partenerul de viaţă şi/ sau unii membri ai familiei. Aşa cum se întâmplă uneori de sărbători, apropierea riscă să conducă şi la abordarea unor subiecte care ar fi mai bine să fie lăsate pe o altă zi, în care miza nu este atât de mare să se simtă toată lumea bine. Aşadar, caută să nu torni gaz pe foc.

HOROSCOP 24 aprilie - Săgetător

Ziua de Paşte nu este una în care să vorbeşti despre muncă ori să îi atragi atenţia cuiva drag cu privire la obiceiurile sale alimentare ori stilul său de viaţă. Este drept că sunt subiecte de discuţie importante, care se pretează pentru orice altă ocazie, dar aceasta nu este una din ele. Concentrează-te pe momentul prezent şi încearcă să construieşti amintiri frumoase alături de cei care îţi sunt dragi. Va veni un moment pentru toate.

HOROSCOP 24 aprilie - Capricorn

Prima zi de Paşte s-ar putea să te facă să realizezi că ai cheltuit ceva mai mult decât ţi-ai propus pentru pregătiri sau pentru cadourile de iepuraş. Nu este momentul să regreţi acum ceea ce este, de fapt, un fapt consumat. Încearcă să te bucuri de reacţia celor dragi şi gândeşte-te mai încolo, peste câteva zile, cum te vei aduna pentru ziua de 1 mai, care te aşteaptă după colţ. Poate fi nevoie de economii.

HOROSCOP 24 aprilie - Vărsător

În cazul în care mergi în vizită la părinţi sau te vizitează ei, trebuie să ai grijă cum reacţionezi la diferenţele de personalitate şi/ sau de viziune între voi, care ies la iveală atunci când staţi mai mult timp împreună. Încearcă să fii răbdător(oare) şi să realizezi că, de fapt, este cam târziu ca vreunul dintre voi să îşi schimbe fundamental principiile. Aşadar, nu faci decât să rişti un conflict într-o zi importantă din an.

HOROSCOP 24 aprilie - Peşti

Prima zi de Paşte este una relativ frumoasă şi liniştită pentru tine, dar există posibilitatea să apară unele veşti care te pun pe gânduri. În anumite contexte, zvonurile ar putea fi adevărate, iar în altele, menite să stârnească reacţii din partea ta, reacţii pe care s-ar putea să nu le poţi remedia în cazul în care cad prost. Prin urmare, ar fi indicat să te gândeşti de două ori înainte să faci/ spui ceva categoric

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici