HOROSCOP 24 iulie. Lună Plină în Vărsător. Zodiile, provocate să schimbe ceva

Sămbăta aceasta are loc fenomenul de Lună Plină în semnul Vărsătorului, motiv pentru care zodiile Fixe (Taur, Scorpion, Vărsător) sunt provocate să iasă din zona de confort.

13305 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 iulie. Lună Plină în Vărsător. Zodiile, provocate să schimbe ceva

HOROSCOP 24 iulie. Lună Plină în Vărsător. Zodiile, provocate să schimbe ceva

HOROSCOP 24 iulie - Berbec

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, prilej numai bun să îţi concentrezi atenţia astăzi asupra proiectelor tale şi asupra relaţiei cu prietenii. Dacă încă nu ţi-ai definitivat programul pe astăzi, încearcă să vezi dacă reuşiţi să vă adunaţi pentru o ieşire, să faceţi ceva împreună. Îţi va face bine să afli care sunt părerile lor, să te mai detensionezi puţin după ultimele zile foarte stresante.

HOROSCOP 24 iulie - Taur

Luna Plină de azi se perfectează în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce denotă că dacă munceşti astăzi s-ar putea să ai parte de o zi neobişnuit de aglomerată. S-ar putea să simţi efectele acestui eveniment astral şi pe plan familial, mai ales dacă ai tendinţa astăzi să amâni unele planuri cu cei dragi pentru a merge la muncă sau pentru a finaliza ceva atunci când nu aveai aceste lucruri în programul obişnuit.

HOROSCOP 24 iulie - Gemeni

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa călătoriilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care se anunţă un sfârşit de săptămână plăcut pentru nativii(ele) care sunt în concediu sau care fac zilele acestea o mini-excursie. Le prinde foarte bine să iasă din nebunia din oraş şi să se decupleze de la problemele cotidiene. Mai mult, s-ar putea ca această schimbare de peisaj să le aducă o perspectivă proaspătă asupra unor lucruri din prezent.

HOROSCOP 24 iulie - Rac

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, semn că ar putea apărea nişte discuţii între tine şi partenerul de viaţă cu privire la finanţele deţinute la comun sau referitor la nişte oportunităţi de investiţie care au apărut în peisaj. În orice caz, există un element de tensiune în aer şi trebuie să aveţi grijă cum îl gestionaţi, astfel încât să nu se ajungă la conflicte aprinse.

HOROSCOP 24 iulie - Leu

Cu Luna Plină în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, acest sfârşit de săptămână este despre tine şi persoana iubită. Încearcă să petreci mai mult timp cu cel drag, mai ales dacă nu aţi prea avut timp pentru voi în ultima perioadă. În caz contrar, s-ar putea ca tensiunile mocnite să erupă şi să ajungă la suprafaţă când îţi era lumea mai dragă. Invită la un dialog calm şi deschis şi totul va merge bine.

HOROSCOP 24 iulie - Fecioară

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa sănătăţii din horoscopul tău general, un indiciu cum că trebuie să ai mai multă grijă de tine în această perioadă. Fie că treci printr-o perioadă de convalescenţă sau te confrunţi cu o oboseală persistentă după nişte zile aglomerate, cert este că zilele aceasta ar trebui să îţi fie dedicate ţie. Caută să te relaxezi şi să îţi dai mai mult timp pentru a-ţi reface rezervele energetice.

HOROSCOP 24 iulie - Balanţă

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce îţi dă un prilej perfect să petreci mai mult timp cu partenerul şi/ sau cu cei mici în aceste zile. În cazul în care nu ai pe cineva, dar eşti pregătit(ă) pentru un nou început pe plan sentimental, profită de această oportunitate pentru a ieşi şi a te expune. Vei vedea că admiratorii(oare) se vor arăta îndată.

HOROSCOP 24 iulie - Scorpion

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa familiei din horoscopul tău general, prilej numai bun să faci din această zi una pe care o petreci cu cei dragi. Aşadar, lasă pe zilele următoare ceea ce mai ai de făcut la serviciu şi vezi cum te poţi folosi de timpul pe care îl ai la dispoziţie pentru a petrece timp cu cei dragi. Cu siguranţă nu aţi mai apucat de mult să faceţi asta.

HOROSCOP 24 iulie - Săgetător

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că trebuie să ai mai multă grijă cum te raportezi la cei de lângă tine. Este important să îi asculţi şi să te gândeşti la modul în care puteţi ajunge împreună la o concluzie cu privire la acele chestiuni unde viziunile voastre nu concid. Acest lucru este cu atât mai important dacă aveţi planuri împreună şi discutaţi despre ele.

HOROSCOP 24 iulie - Capricorn

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa banilor din horoscopul tău general, fapt pentru care trebuie să fii mai atent(ă) la finanţe. S-ar putea să apară cheltuieli şi oportunităţi de câştig deopotrivă, motiv pentru care este foarte important să ai o evidenţă clară a bugetului de care dispui. În felul acesta, vei ştii cu exactitate de cât anume te poţi lipsi, astfel încât să nu se creeze găuri în buget mult prea mari.

HOROSCOP 24 iulie - Vărsător

Luna Plină de astăzi se perfectează în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că primeşti din partea astrelor un imbold de energie binevenit, care te ajută să te ţii de toate planurile pe acest sfârşit de săptămână. Pe de altă parte, s-ar putea să existe situaţii în care apar tensiuni în raport cu persoana iubită, cel mai probabil pentru că simte că nu primeşte atenţia de care are nevoie acum.

HOROSCOP 24 iulie - Peşti

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca acest sfârşit de săptămână să vină pentru tine cu unele revelaţii, cu atât mai vizibile în cazul nativilor(elor) acestui semn care au trecut prin evenimente nu tocmai fericite în ultima perioadă. Profită de această ocazie pentru a te cerceta pe interior, pentru a vedea dacă există trăiri pe care ar trebui să le procesezi pentru a le înţelege mai bine.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici