HOROSCOP 24 martie. Aceste zodii trăiesc un şoc. Nu se aşteptau să audă veştile de azi

Mercur din Peşti formează azi un careu tensionat cu Marte din Gemeni, ceea ce face ca zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) să fie pasibile astăzi de unele veşti deloc pozitive, care le ia cu totul prin surprindere.

6238 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 martie. Aceste zodii trăiesc un şoc. Nu se aşteptau să audă veştile de azi

HOROSCOP 24 martie - Berbec

Ai mare grijă în ce tip de informaţii îţi pui astăzi bazele. Există riscul ca unele persoane să te inducă în mod deliberat în eroare sau poate că îţi spun lucruri pe care nu le-au verificat înainte. În orice caz, există riscul să iei decizii nepotrivite, care te aduc în pragul unor declaraţii sau acţiuni pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Aşadar, ar fi indicat să nu iei de bun ceea ce ţi se spune, să conduci unele cercetări pe cont propriu înainte să faci lucruri de la care nu te poţi întoarce.

HOROSCOP 24 martie - Taur

Astrele nu recomandă astăzi să îţi iei angajamente pe termen lung, mai ales dacă acestea presupun şi nişte investiţii într-o fază destul de incipientă a unui proiect. Există riscul să te înhami la ceva de la care nu mai poţi da înapoi, ceea ce poate avea efecte negative asupra bugetului tău, dar şi asupra relaţiei cu celelalte persoane implicate în acea activitate. Aşadar, poate ar fi mai bine să-ţi iei un timp de gândire înainte să pui la bătaie economii pe care le-ai făcut cu multe eforturi. În caz contrar, tot tu vei avea de suferit de pe urma deciziilor.

HOROSCOP 24 martie - Gemeni

Relaţia ta cu superiorii este una destul de tensionată azi. Poate că lucrurile stau mai bine între voi în mod obişnuit, dar circumstanţele zilei fac să iasă la iveală nişte animozităţi mocnite, în privinţa cărora nu ai făcut mare lucru. Este posibil, de exemplu, să se ia decizii care te afectează fără să fii întrebat(ă) nimic. Ori poate că te simţi presat(ă) să faci lucruri care nu apar în fişa postului sau care contravin unor principii de-ale tale. În cazuri ca acestea, diplomaţia te poate scoate din belele, deci încearcă să te sustragi elegant, fără să arunci gaz pe foc.

HOROSCOP 24 martie - Rac

Nu eşti într-o formă prea bună, iar această dispoziţie ar putea avea multe cauze. Poate ai avut, de exemplu, nişte zile mai dificile în prima parte a săptămânii sau probabil că este vorba despre o apatie care nu poate fi explicată atât de uşor. În orice caz, este clar că trebuie să faci eforturi pentru a ieşi din această stare. Cere ajutor, fie emoţional, fie în cadrul activităţilor de care te ocupi, şi vei vedea că se mai risipeşte din stres şi energia negativă cu care ţi-ai început ziua. Tendinţa este aceea de a te izola, dar încearcă să-i rezişti.

HOROSCOP 24 martie - Leu

Se întâmplă lucruri care te îngrijorează în cadrul unui proiect, al unei prietenii sau chiar în relaţia de cuplu şi nu îţi dai seama, momentan cel puţin, ce anume ar trebui să faci în privinţa lor. Situaţia cu care te confrunţi este una destul de sensibilă, care poate răni profund orgoliile unor persoane care contează pentru tine, ceea ce ridică destul de multe riscuri în raport cu strategia pe care o utilizezi pentru a reveni pe drumul cel bun. Încearcă să faci apel la raţiune şi la argumente, să nu te laşi pradă eventualelor tentative de manipulare care pot apărea.

HOROSCOP 24 martie - Fecioară

În relaţia de cuplu şi/ sau la locul de muncă, s-ar putea ca orgoliile să fie astăzi supradimensionate. Fiecare se simte îndreptăţit să-i fie lui ascultată opinia, să aibă ultimul cuvânt. Pe de altă parte, ştii că lucrurile nu vor merge înainte dacă vă menţineţi în această direcţie, că trebuie să se ajungă la un compromis într-o formă sau alta. O discuţie deschisă, cu cărţile pe faţă, te-ar putea ajuta să reglezi raportul de forţe între tine şi partenerul de viaţă, superiori sau cei cu care lucrezi. Dar trebuie să te obişnuieşti cu gândul c-ar putea apărea şi replici aprinse.

HOROSCOP 24 martie - Balanţă

Ai parte de o zi destul de dificilă în plan profesional, iar asta se datorează faptului că se întâmplă unele lucruri neprevăzute la locul de muncă sau poate eşti prea obosit(ă) sau stresat(ă) să faci faţă programului aglomerat din decursul aceste zile. În orice caz, nu îţi este uşor să ţii piept responsabilităţilor care atârnă de umerii tăi şi există riscul să clachezi. Aşadar, poate ar fi cazul să treci peste orgoliu şi să ceri ajutorul, mai ales dacă ai de-a face cu activităţi cu care nu eşti familiar(ă). Mai există şi zile în care randamentul tău lasă de dorit.

HOROSCOP 24 martie - Scorpion

Îţi este greu să îţi dai seama care sunt aşteptările tale de la partenerul de viaţă şi/ sau copii astăzi, iar când nu reuşeşti să formulezi ce ai nevoie sau ce te deranjează, este inevitabil că se va ajunge la tensiune, dacă nu chiar la conflicte în toată puterea cuvântului. Prin urmare, ar fi bine să vezi dacă atmosfera încărcată de acasă nu ţi se datorează cumva ţie, într-o anumită măsură cel puţin. Poate că nu îţi este prea uşor să vorbeşti despre ceea ce simţi, dar acest lucru te va ajuta să repui climatul de acasă pe făgaşul normal.

HOROSCOP 24 martie - Săgetător

Nici cu tine nu sunt mai indulgente astăzi astrele, cel puţin în ceea ce priveşte climatul din familie. O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ scoate la iveală diferenţe nebănuite de viziune între tine şi partenerul de viaţă, iar atmosfera poate deveni şi mai tensionată dacă intervin în discuţie şi alţi membri ai familiei, indiferent dacă sunt sau nu implicaţi în problema dezbătută. Aşadar, poate ar fi mai bine să trataţi în intimitate anumite lucruri, să nu se audă mai departe. În caz contrar, s-ar putea să se complice inutil şi să nu mai poţi da absolut deloc înapoi.

HOROSCOP 24 martie - Capricorn

La locul de muncă, s-ar putea să îţi fie astăzi greu să comunici cu ceilalţi. Poate aveţi idei diametral opuse în legătură cu ceea ce ar trebui făcut în raport cu problemă întâlnită în plan profesional. Sau probabil că vă înţelegeţi mai greu din pricina altor privinţe, care au de-a face mai degrabă cu limitele tehnice ale muncii de acasă. În orice caz, ar fi bine să întrebi de două ori şi să reflectezi de trei înainte să spui sau să faci ceva ce nu poţi retrage mai târziu. Aşadar, solicită lămuriri, informează-te, trimite e-mail-uri, să rămână totul scris undeva.

HOROSCOP 24 martie - Vărsător

Trebuie să ai mare grijă astăzi cu cheltuielile. Fără să îţi dai seama, s-ar putea să ajungi în situaţia în care bagi mâna prea adânc în buzunar, în care faci promisiuni în raport cu cei dragi de la care nu te mai poţi sustrage. Aşadar, ar fi bine să îţi faci nişte calcule înainte să te abaţi de la lista de cumpărături. În caz contrar, s-ar putea să nu îţi mai poţi permite nişte achiziţii necesare în a doua parte a acestei săptămâni sau chiar în weekend, atunci când ai încercat să te revanşezi cumva frumos faţă de cei dragi.

HOROSCOP 24 martie - Peşti

În viaţa de familie, lucrurile par să meargă destul de anapoda astăzi. Se întâmplă ceva în gospodărie sau în relaţia cu rudele apropiate care face să iasă la iveală diferenţe de comportament şi personalitate peste care credeai că ai trecut, că ai descoperit o soluţie. S-ar putea chiar să stai mai bine din acest punct de vedere, dar să existe alte circumstanţe, în alte sectoare ale vieţii tale, care te fac să ai mai puţină răbdare cu cei din jurul tău. Lasă probleme de la muncă la pragul casei şi nu le aduce în relaţia cu cei dragi ai tăi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici