HOROSCOP 25 AUGUST 2020: O zi perfectă pentru zodiile de Pământ. Succese pe plan financiar şi profesional

Cel mai potent energetic aspect astral al acestei zile este cel armonios de trigon între Mercur din Fecioară şi Uranus retrograd din Taur. De pe urma lui au de câştigat mai ales zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn). Se întrevăd veşti bune pentru ele în plan profesional şi financiar.

9474 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 AUGUST 2020: O zi perfectă pentru zodiile de Pământ. Succese pe plan financiar şi profesional

Profimedia

HOROSCOP BERBEC, 25 AUGUST

A doua zi a acestei săptămâni aduce pentru tine oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii. S-ar putea, de exemplu, să fie vorba de activităţi (extra)profesionale aducătoare de profituri, de care te ocupi după programul de la serviciu sau poate reuşeşti să termini un proiect care ţi-a fost delegat la serviciu înainte de expirarea termenului-limită, caz în care te califici pentru un bonus. În orice caz, perspectivele tale financiare sunt bune şi poate chiar reuşeşti să pui câte ceva deoparte. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba despre o oportunitate de investiţie foarte tentantă.

HOROSCOP TAUR, 25 AUGUST

Eşti într-o stare foarte bună de spirit astăzi, una care contrastează foarte mult cu cea de ieri, în care erai destul de prăpăstios(oasă). În plus, astrele îţi scot la iveală spiritul creativ şi asta te ajută atât la serviciu, cât şi în activităţile pe care le derulezi în afara programului de la locul de muncă. În cazul în care ai pus ochii pe cineva, recomandarea este să faci azi primul pas. Invită pe acel cineva special la o cafea şi vezi dacă se leagă ceva. Dacă eşti deja implicat(ă) într-o relaţie, nu mai aştepta weekend-ul pentru a face ceva inedit.

HOROSCOP GEMENI, 25 AUGUST

 
Se anunţă astăzi o zi în care abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt la înălţime. Prin intermediul lor şi al unor contexte sociale prielnice, întâlneşti astăzi persoane care te inspiră, oameni care au idealuri şi viziuni similare cu ale tale. Discuţiile cu aceştia te ajută să îţi reglezi planurile cu privire la anumite proiecte sau chiar primeşti ajutor dacă te-ai împotmolit. În plus, pare să îţi meargă bine şi în plan social, în sensul că te impui în rândul persoanelor cu care iei contactul astăzi. Ştii să atragi atenţia asupra ta şi să o menţii pe durata întregii zile.

HOROSCOP RAC, 25 AUGUST

Pentru tine, ziua începe cu premise financiare bune. Dacă ai făcut eforturi în direcţia unei măriri de salariu, s-ar putea să apară veşti bune astăzi în acest sens. De progrese vizibile au parte şi cei(le) care sunt la început cu unele proiectele, în sensul că ar putea apărea primele profituri de pe urma lor. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba de un bonus la salariu sau despre amortizarea unor costuri. Oricare ar fi situaţia, cert este că eşti pe o curbă ascendentă în plan financiar, cu toate că evoluţia a fost ceva mai lentă decât ţi-ai fi dorit.

HOROSCOP LEU, 25 AUGUST

Începi ziua cu un tonus bun, cu un plan bine organizat pentru ceea ce urmează să se întâmple astăzi. Cele mai favorizate sunt activităţile care implică într-o formă sau alta străinătatea, fie că vorbim despre persoane de peste hotare ori de companii din alte ţări. Te descurci, de asemenea, bine în ceea ce priveşte chesiunile birocratice, care implică să iei contactul cu instituţiile statului. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba despre o delegaţie sau chiar de plecare în concediu, peste hotare sau departe de casă în orice caz. Toate aceste iniţative au parte de sprijin din partea astrelor.

HOROSCOP FECIOARĂ, 25 AUGUST

Nu pari să ai azi foarte multă energie. Mai mult, eşti destul de sensibil(ă) la energiile din jurul tău şi ai tendinţa să le absorbi ca un magnet. Din acest motiv, nu ţi se recomandă să stai prea mult prin medii negative, care îţi produc stări prelungite de stres. Concentrează-te mai bine pe activităţile pe care le poţi derula singur(ă), pe oamenii pozitivi care nu te vampirizează energetic. Dacă te sustragi factorilor inutili de tensiune, vei reuşi să-ţi găseşti motivaţia necesară pentru a te ţine de programul pe care ţi l-ai propus pentru azi. Nu trebuie decât să fii selectiv(ă).

HOROSCOP BALANŢĂ, 25 AUGUST

Azi eşti într-o dispoziţie propice pentru a interacţiona cu cei din jurul tău, fie în cadrul unor întâlniri informale, între prieteni, fie pentru a tatona terenul pentru o viitoare colaborare sau un proiect în asociere cu alte persoane. Se arată aşadar o zi bună pentru negocieri, întrevederi de afaceri sau simple întâlniri cu prietenii. În orice caz, cert este că-ţi face bine să te consulţi cu alte persoane, să vorbeşti despre ideile tale şi să primeşti feedback din partea celor care îţi împărtăşesc entuziasmul şi viziunile. Ba chiar ai putea avea parte de o revelaţie de pe urma acestor conversaţii.

HOROSCOP SCORPION, 25 AUGUST

Se întrevede azi o zi cu potenţial mare în plan profesional. Aspectele astrale de astăzi te înzestrează cu un randament mai ridicat decât de obicei, semn că nu vei avea probleme în a-ţi respecta angajamentele profesionale, în a te ţine de programul pe care ţi l-ai făcut pe astăzi. Dacă termini la timp sarcinile care ţi-au fost delegate pentru azi, poate nu ar strica să te apuci de cele de mâine. În felul acesta, demonstrezi şefilor că ai o atitudine proactivă, că ai toate atuurile să fii luat(ă) în considerare pentru un bonus sau chiar o mărire, de ce nu.

HOROSCOP SĂGETĂTOR, 25 AUGUST

Aspectele astrale de astăzi te inspiră să dai dovadă de mai multă creativitate în plan profesional. Chiar dacă ţi-au fost delegate doar activităţi monotone sau repetitive, poţi găsi modalităţi noi de a-ţi face treaba şi s-ar putea chiar să constaţi că sunt mai economicoase ca timp. De asemenea, nu ar fi rău să îţi faci timp azi şi pentru hobby-urile tale ori pentru cei dragi. Eşti în dispoziţia necesară să petreci mai mult timp cu ei, să îţi explorezi talentele înnăscute. Profită aşadar de acest context astral pentru a îmbina utilul cu plăcut, pentru a te bucura de lucrurile mici.

HOROSCOP CAPRICORN, 25 AUGUST

În cazul tău, se anunţă o zi bună pentru a te concentra pe familie sau pe proiectele casnice. Cât priveşte planul profesional, astrele nu sunt prea darnice cu informaţiile, dar se pare că în privinţa treburilor de acasă, faci progrese. Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul şi cu ceilalţi membri ai familie, aveţi o strategie comună şi aţi căzut de acord când ar fi cel mai bine să o implementaţi. Se întrevăd, de asemenea, progrese evidente şi în cazul nativilor(elor) implicaţi(te) într-un litigiu cu privire la o proprietate sau obiecte importante de patrimoniu. Sunt pe traiectoria către succes.

HOROSCOP VĂRSĂTOR, 25 AUGUST

Comunici astăzi eficient cu toţi cei cu care intri în contact. Atât la serviciu, cât şi în plan social, reuşeşti să te mulezi bine pe cei cu care porţi discuţii, adaptându-ţi discursul în funcţie de ceea ce urmăreşti să realizezi cu ajutorul acestora. Aşadar, sunt favorizate negocierile, şedinţele de creaţie, interviurile de angajare sau orice alte activităţi care implică să iei cuvântul. Dacă eşti single, dar ai pus ochii pe cineva, profită de contextul astral pentru a face primul pas. Sorţii sunt în favoarea ta şi s-ar putea lega ceva în urma unei eventuale întâlniri. Nu pierde această ocazie importantă.

HOROSCOP PEŞTI, 25 AUGUST

Pentru tine se arată o zi cu perspective bune pe mai multe planuri. De exemplu, ai putea înregistra rezultate bune la serviciu, graţie nivelului ridicat de productivitate de care dai dovadă. Sau poate că reuşeşti să faci progrese la alt nivel, în legătură cu un proiect aflat deja în derulare sau pe care urmează să îl implementezi. Ajută mult faptul că ai o viziune realistă, că nu ai aşteptări exagerate în privinţa angajamentelor şi a activităţilor din program. Această mentalitate te va ajuta să te adaptezi din mers, să te mulezi pe circumstanţele cu care ai de-a face în prezent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici