HOROSCOP 25 IUNIE 2020: Zodiile care se vor bucura de bună înţelegere cu toţi cei jur

Retrogradarea lui Venus prin Gemeni se încheie astăzi, când revine la tranzitul direct prin acest semn. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) se vor bucura aşadar de bună înţelegere cu toţi cei jur, atât din planul familiei, cât şi de la serviciu. Se reiau discuţii neîncheiate sau neabordate pe teme financiare şi legate de colaborări.

21741 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 IUNIE 2020: Zodiile care se vor bucura de bună înţelegere cu toţi cei jur

HOROSCOP 25 IUNIE 2020: Zodiile care se vor bucura de bună înţelegere cu toţi cei jur

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 Berbec

Venus revine astăzi la mersul direct prin casa comunicării şi a negocierilor din horoscopul tău general. Acest lucru semnalează faptul că se ridică codul roşu în privinţa discuţiilor importante, care în ultima perioadă nu au mers în direcţia potrivită sau care nu au condus la nicio concluzie. Poţi avea aşadar mai multă încredere dacă iei cuvântul în cadrul şedinţelor, susţii un pitch sau porţi unele tratative în vederea semnării unui contract sau pentru a începe o colaborare. De asemenea, se pot remedia mai uşor recente faux pas-uri sociale, care te-au pus într-o poziţie nu prea favorabilă în relaţie cu ceilalţi.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 Taur 

Venus se întoarce astăzi la tranzitul firect prin casa banilor din harta ta solară, semn că nu te mai confrunţi cu riscul de a lua decizii neînţelepte în plan financiar. În plus, se deblochează sursele unor oportunităţi de suplimentare a bugetului şi/ sau de a face investiţii, pe care dintr-un motiv sau altul nu ai reuşit să le accesezi în ultima perioadă. Iar dacă veniturile tale depind de vânzările pe care le faci sau alte forme de interacţiune cu alte persoane, procentele cu care te alegi vor fi cu siguranţă mai mari. Dacă eşti informat(ă), banii vor veni spre tine.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 Gemeni

Venus îşi încetează azi retrogradarea prin semnul naşterii tale, indiciu că îţi recuperezi abilităţile sociale şi de comunicare care te-au consacrat. Nefiresc pentru tine, au existat în ultima vreme situaţii în care nu îţi găseai cuvintele sau nu ştiai cum să apuci anumite persoane. De azi încolo, te descurci mai uşor din acest punct de vedere, semn că poţi relua discuţii care au rămas în coadă de peşte sau care nu au condus niciunde. De asemenea, cresc şansele de a cunoaşte noi persoane, de a cultiva relaţii deja existente în plan social şi profesional. Eşti din nou pe val aşadar.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 Rac 

Cu Venus înapoi la mersul direct prin casa subconştientului, vei gestiona mai uşor tracul în plan social, abilitate care pe fondul retrogradării sale (şi al întoarcerii la un ritm de viaţă cât de cât normal) ţi-a cam lipsit. În plus, nu îţi mai scapă indicii paraverbale, elemente de comportament care te ajută să te poziţionezi mai bine în raport cu cei cu care interacţionezi în plan social sau profesional. Foloseşte-te de experienţele din ultima perioadă pentru a nu repeta greşeli din trecut, mai ales în plan relaţional. Cu siguranţă există atitudini care ar merita evitate, limite rezonabile care trebuie impuse.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 Leu 

Venus revine astăzi la traiectoria firească prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup. Aşteaptă-te aşadar ca ele să îşi reia ritmul de creştere, să poţi implementa idei care s-au lovit de obstacole în ultima perioadă. De asemenea, revin pe făgaşul normal relaţii care au stagnat sau chiar au involuat din varii motive. Încetul cu încetul, întrezăreşti perspective de viitor, direcţii stabile în care se îndreptă iniţiativele şi colaborările tale. Îţi prinde bine şi faptul că îţi reiei viaţa socială, cel puţin într-o anumită măsură. Îţi face bine la tonus şi la moral, ceea ce ajută foarte mult.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 Fecioară 

Venus îşi reia azi mersul direct prin casa carierei astăzi, ceea ce înseamnă că ascensiunea ta profesională îşi revendică tranzitul firesc. Se îmbunătăţeşte, de asemenea, relaţia cu superiorii, comunici mai bine cu ei şi cu ceilalţi factori de decizie din domeniul tău de activitate. Acest lucru vine ca un sprijin pentru tine şi ceea ce ţi-ai propus să realizezi pe acest plan în perioada următoare. Iar dacă participi în această perioadă la interviuri de angajare, îţi va fi mai uşor să faci o impresie bună. Aplică la toate posturile pe care le găseşti interesante şi reuşita te va urma negreşit.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 Balanţă 

Cu Venus înapoi la tranzitul direct prin casa filozofiei de viaţă, gândurile tale sunt mai limpezi. În ultima perioadă, ţi s-au învârtit prin minte tot felul de gânduri, care uneori ţi-au blocat viziunea şi te-au îndemnat să te concentrezi pe ceea ce nu funcţiona. În zilele următoare însă, ţi se clarifică unele lucruri şi priveşti în perspectivă fără mari dificultăţi. Acest eveniment astral aduce veşti bune şi pentru nativii(ele) care au întmpina probleme birocratice ori în planificarea unor călătorii. Descoperă rezolvări prin intermediul persoanelor de lângă ei(le), care au mai multă experienţă în aceste domenii sau de viaţă în general.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 Scorpion 

Venus revine astăzi la mersul direct prin casa banilor deţinuţi/ câştigaţi în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Aşadar, după o perioadă cu destul de multe tensiuni pe această temă, se arată în sfârşit un timp al discuţiilor constructive pe această temă. Cu această ocazie, se vor regla şi dezechilibre din raportul de forţe între tine şi persoana iubită ori cei cu care derulezi activităţi profesionale. Contează prea puţin dacă luptele pentru putere au declanşat problemele de gestiune în plan financiar sau invers. Cert este că îţi găseşti curajul, energia şi răbdarea să discuţi calm pe aceste teme.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 Săgetător 

De azi încolo, Venus tranzitează în sens firesc casa parteneriatelor din horoscopul tău general. Întâi de toate, acest fenomen astral te va ajuta să comunici mai bine cu partenerul de viaţă, dar şi cu cei cu care lucrezi - clienţi, colaboratori, colegi de muncă. Apoi te va sprijini să reiei discuţii pe care le-aţi abandonat, dar care crezi c-ar merita să fie abordate din nou. În plus, dacă activezi în relaţii cu publicul, ai putea constata că munca ta se uşurează, că nu mai întâmpini aceeaşi atitudine refractară sau indisponibilă pentru dialog la cei cu care intri în contact la muncă.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 Capricorn

Venus se întoarce azi la mersul direct prin casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară. Încetul cu încetul, în zilele care urmează, nivelul tău de energie va creşte în mod sesizabil. Ai mai multă forţă să te ocupi de treburile de la serviciu, să îţi duci la bun sfârşit îndatoririle casnice, să te bucuri de timpul liber cu ai tăi. Iar dacă recent ai avut parte de probleme medicale, recuperarea s-ar putea să dureze mai puţin şi să meargă mai bine decât pân-acum. În plus, se simte că dai dacă de mai mult randament la locul de muncă.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 Vărsător

Cu Venus înapoi la tranzitul direct prin casa iubirii şi a copiilor, comunici mai eficient cu partenerul de viaţă şi cei mici. Găsiţi mai uşor punţi de legătură, la mijlocul cărora să vă întâlniţi şi să construiţi viziuni şi strategii comune. Iar dacă starea de urgenţă ţi-a afectat atitudinea pe scena de dating, află că îţi vei reintra în mână încetul cu încetul. Apar tot felul de ocazii de flirt, de a cunoaşte persoane care aduc un suflu de noutate în viaţa ta. În plus, îţi revine cheful să te dedici unor hobby-uri pe care le-ai abandonat de ceva timp.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 Peşti 

Revenirea lui Venus la sensul de mers direct prin casa familiei marchează debutul unei perioade bune în plan familial. Te înţelegi bine cu toţi cei din casă, indiferent dacă vă despart una sau mai multe generaţii, dacă fac parte din familia de origine sau cea întemeiată de tine. Comunici uşor cu ei, iar atmosfera se detensionează. Poate nu v-aţi certat în săptămânile din urmă, dar se simţea totuşi o încărcătură ciudată în aer, care a afectat anumite discuţii. Acum le poţi relua; te ajută abilităţile potenţate de interacţiune cu cei la care ţii. Eşti sincer(ă), dar atent(ă) cu sentimentele lor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici