HOROSCOP 26 iunie. Decizii complicate cu final fericit. Vezi ce îţi pregătesc astrele azi

Luna aderă, de dimineaţă, la o conjuncţie cu Pluto retrograd din Capricorn şi la o opoziţie cu Venus din Rac, ceea ce pune zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) în faţa unor decizii complicate. Dup-amiază, însă, Luna trece în Vărsător, fapt ce promite că Balanţele şi celelalte semne de Aer (Gemeni, Vărsător) se vor bucura de o dup-amiază perfectă.

15082 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 iunie. Decizii complicate cu final fericit. Vezi ce îţi pregătesc astrele azi

HOROSCOP 26 iunie. Decizii complicate cu final fericit. Vezi ce îţi pregătesc astrele azi

HOROSCOP 26 iunie - Berbec

Se arată o zi destul de tensionată pentru tine astăzi. În cazul în care trebuie să lucrezi astăzi, fie pentru că îţi solicită acest lucru programul sau unul din şefi, ai grijă totuşi să îţi faci timp şi pentru familie, cu toate că nici ţie nu îţi este indiferent că trebuie să mergi la muncă. Dup-amiază, Luna trece în casa vieţii sociale, semn că unii din prieteni s-ar putea să te invite undeva în oraş.

HOROSCOP 26 iunie - Taur

Se anunţă azi risc de conflicte aprinse pe diverse teme care au mai mult sau mai puţin legătură cu nişte subiecte actuale. Ţin, mai degrabă, de principii şi de viziuni sau poate este vorba despre călătorii pe care nu le mai poţi face dintr-un motiv sau altul. În această dup-amiază, Luna ajunge în casa vizibilităţii sociale, ceea ce înseamnă că s-ar putea să captezi atenţia unei persoane importante, care te poate ajuta să te afirmi.

HOROSCOP 26 iunie - Gemeni

Ai grijă astăzi la cheltuieli, căci există riscul să depăşeşti o bună parte din bugetul pe care ţi l-ai propus pentru acest sfârşit de săptămână. În a doua parte a acestei zile, Luna progresează în casa călătoriilor, prilej numai bun să te gândeşti la ideea unei excursii în afara junglei urbane, undeva în natură, la munte sau, în orice caz, departe de planurile tale obişnuite de weekend. Ai nevoie să te deconectezi puţin zilele acestea.

HOROSCOP 26 iunie - Rac

Tensiunile se adună claie peste grămadă între tine şi partenerul de viaţă. Este greu de spus dacă este vorba de un fenomen care se tot amplifică de un timp încoace sau dacă se întâmplă ceva care vă face să vă ieşiţi din fire. În orice caz, este clar că aveţi nevoie de un dialog, dar pe-o cu totul altă frecvenţă. Dup-amiază, Luna intră într-o importantă casă relaţională, ceea ce ar putea complica o eventuală împăcare.

HOROSCOP 26 iunie - Leu

Nivelul tău de energie este destul de scăzut astăzi, asta în cazul în care nu te confrunţi cu probleme reale de sănătate, care au debutat probabil acum câteva zile. Te vei pune însă pe picioare pe parcursul zilei, nu fără ajutorul partenerului de viaţă, care te va înveseli cu optimismul său şi îţi va transmite din buna sa dispoziţie. Aşadar, s-ar putea ca ziua să nu fie totuşi pierdută, să faceţi ceva special împreună azi.

HOROSCOP 26 iunie - Fecioară

S-ar putea să te împarţi astăzi cu greutate între planurile pe care ţi le-ai făcut în afara vieţii de cuplu şi/ sau a relaţiei cu copiii şi ceea ce ţi-ai propus să faci cu cei dragi. Dacă este nevoie să amâni, reprogramează-le pe cele cu persoanele care se vor supăra cel mai puţin. Dup-amiază, Luna progresează în casa sănătăţii, prilej numai bun să faci ceva mai multă mişcare spre seară, să optezi pentru odihna activă.

HOROSCOP 26 iunie - Balanţă

S-ar putea să îţi fie greu astăzi să te împarţi între viaţa profesională şi cea de familie, mai ales dacă munceşti conform programului sau ai un termen-limită redus pe care trebuie să îl respecţi neapărat. Aşadar, trebuie să îţi ordonezi cu mare atenţie timpul, astfel cât să poţi mulţumi pe toată lumea. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, prilej că petreceţi timp împreună.

HOROSCOP 26 iunie - Scorpion

S-ar putea manifesta astăzi tot felul de tensiuni în conversaţiile cu cei din jur, mai ales dacă se ating subiecte de discuţie sensibile, cum ar fi principii de viaţă sau mentalităţi. Dacă n-ai de câştigat de pe urma lor, poate ar fi bine să le reiei atunci când spiritele se mai potolesc. În a doua jumătate a acestei zile, Luna îşi face apariţia în casa familiei, indiciu cum c-aveţi parte de timp de calitate împreună.

HOROSCOP 26 iunie - Săgetător

Încearcă să nu te întinzi astăzi mai mult decât te ţine plapuma. Există riscul să apară nişte cheltuieli pe care nu le-ai programat, dar care reprezintă o necesitate, prin comparaţie cu ceea ce ţi-ai propus să faci în acest final de săptămână. Spre seară, Luna tranzitează în casa următoare, în sectorul comunicării, prilej numai bun să te întâlneşti cu o rudă apropiată sau cu un prieten vechi la un şpriţ, să discutaţi mai mult împreună.

HOROSCOP 26 iunie - Capricorn

Tensiunea mocneşte astăzi între tine şi partenerul de viaţă, iar dacă nu laşi de la tine, există riscul să erupă. Cu siguranţă s-a întâmplat ceva azi ori în zilele care au trecut care a încărcat atmosfera inutil, pentru că unele lucruri nu au fost discutate la timp. În a doua jumătate a acestei zile, Luna îşi face intrarea în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă că te întâlneşti cu unele oportunităţi financiare.

HOROSCOP 26 iunie - Vărsător

De regulă, nu eşti o persoană care s-ar descrie ca fiind sensibilă, dar astrele se joacă astăzi cu coarda ta sensibilă. De asemenea, fii atent(ă) cu semnalele pe care le primeşti din partea organismului, căci s-ar putea să ai nevoie de mai multă odihnă. În a doua parte a zilei, Luna intră în semnul naşterii tale, ceea ce te revigorează şi te face să te simţi bine în pielea ta. Rămâne însă o oarecare melancolie.

HOROSCOP 26 iunie - Peşti

Ţi-ar putea fi destul de greu astăzi să te împarţi între toate planurile pe care le-ai făcut, astfel că nu îţi va fi deloc uşor să-i mulţumeşti şi pe prieteni, dar şi pe partenerul de viaţă, respectiv pe cei mici. În a doua parte a acestei zile, Luna migrează în casa subconştientului, ceea ce ar putea înseamna că goana aceasta după validarea celorlalţi te-a obosit destul de puternic şi ai nevoie de timp pentru tine.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici