HOROSCOP 27 februarie. O duminică plină, cu potenţial de conflicte şi alte probleme. Precauţia este aliatul zodiilor

Ultima zi din săptămână aduce o conjuncţie multiplă între Lună, Venus, Marte şi Pluto în Capricorn. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte azi de o duminică plină, în care riscă să apară şi tensiuni ori probleme.

10257 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 februarie. O duminică plină, cu potenţial de conflicte şi alte probleme. Precauţia este aliatul zodiilor

HOROSCOP 27 februarie. O duminică plină, cu potenţial de conflicte şi alte probleme. Precauţia este aliatul zodiilor

HOROSCOP 27 februarie - Berbec

Stellium-ul Lunii cu Venus, Marte şi Pluto ocupă casa statutului social din horoscopul tău general, semn că poţi avea parte de o întâlnire cu o persoană importantă, care îşi lasă amprenta asupra modului în care eşti perceput(ă) la serviciu sau în comunitate. Pe de altă parte, există un risc mare de conflicte cu o persoană de sex feminin din familie. Poate că aveţi unele idei foarte diferite în legătură cu o chestiune de interes comun.

HOROSCOP 27 februarie - Taur 

Stellium-ul Lunii cu Venus, Marte şi Pluto se perfectează în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar, semn că astrele te-au înzestrat cu o perspectivă practică asupra unei situaţii de viaţă. În felul acesta, îţi va fi mai uşor să vii cu o strategie care poate rezolva o problemă care durează deja de ceva timp. Te-ar putea ajuta să ceri sfatul unei persoane cu experienţă de viaţă, în care ai încredere să te destănui.

HOROSCOP 27 februarie - Gemeni

Stellium-ul Lunii cu Venus, Marte şi Pluto ocupă casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta generală, indiciu cum că ar putea fi dificil să discuţi cu partenerul de viaţă despre unele chestiuni financiare care vă privesc în egală măsură. Trebuie să ajungeţi de comun acord la o strategie în ceea ce le priveşte, ceea ce implică să fii deschis(ă) la un compromis. Încearcă să dai dovadă de adaptabilitate, să nu insişti exagerat de mult.

HOROSCOP 27 februarie - Rac 

Stellium-ul Lunii cu Venus, Marte şi Pluto se creează în casa parteneriatelor din astrograma ta solară, motiv pentru care se recomandă să îţi faci timp astăzi pentru viaţa de cuplu. Există însă riscul să se nască discuţii pe seama unor chestiuni pe care le-ai ignorat în ultima vreme. Încearcă să dai dovadă de mai multă deschidere, inclusiv în ceea ce priveşte un compromis între tine şi persoana iubită. În caz contrar, problemele se vor agrava.

HOROSCOP 27 februarie - Leu

Stellium-ul Lunii cu Venus, Marte şi Pluto se perfectează în casa sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea ca nivelul tău de oboseală de azi să fie destul de ridicat. În primă faţă, s-ar putea să nu fii conştient(ă) de acest lucru şi să tragi destul de tare când vine vorba de activităţile zilei, dar trebuie să nu neglijezi odihna. Altfel, nu-ţi vei putea duce la îndeplinire angajamentele faţă de apropiaţi.

HOROSCOP 27 februarie - Fecioară 

Stellium-ul Lunii cu Venus, Marte şi Pluto ocupă casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, prilej numai bun să petreci timp alături de partenerul de viaţă şi/ sau de copii. S-ar putea să existe şi momente de tensiune între voi astăzi, dar încearcă să o aplanezi înainte să se ajungă prea departe. În caz contrar, există riscul ca această duminică să nu se dovedească a fi una prea reuşită pentru niciunul dintre voi.

HOROSCOP 27 februarie - Balanţă 

Stellium-ul Lunii cu Venus, Marte şi Pluto se perfectează în casa familiei din astrograma ta generală, motiv pentru care se recomandă să petreci mai mult timp cu cei dragi astăzi. Ar putea apărea în discuţie subiecte care riscă să producă tensiuni între voi, dar încearcă să te concentrezi pe acele lucruri care vă aduc mai aproape. În felul acesta, nu rişti să se ajungă la conflicte care vă pot afecta destul de serios buna înţelegere.

HOROSCOP 27 februarie - Scorpion

Stellium-ul Lunii cu Venus, Marte şi Pluto ocupă casa comunicării din astrograma ta solară, ceea ce te transformă într-un interlocutor abil şi asertiv. Pe de altă parte, trebuie să ştii când să asculţi şi când să îţi exprimi punctul de vedere. În caz contrar, există riscul să laşi o impresie care nu este conformă cu cine eşti tu de fapt. În plus, este foarte important să dai dovadă de mai multă flexibilitate în anumite privinţe.

HOROSCOP 27 februarie - Săgetător

Stellium-ul Lunii cu Venus, Marte şi Pluto se perfectează în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce arată că unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului s-ar putea ocupa astăzi de unele proiecte care promit să le aducă sume deloc neglijabile la buget. Sau poate că vei primi un bonus la salariu pentru că te-ai oferit să lucrezi în weekend. În orice caz, cert este că-ţi cade bine să ai pe ce te baza de zile negre.

HOROSCOP 27 februarie - Capricorn

Stellium-ul Lunii cu Venus, Marte şi Pluto se realizează în semnul naşterii tale, semn că te bucuri astăzi de încredere în tine şi de capacitatea de a te impune în faţa multor interlocutori. Există însă riscul ca unele persoane să creadă despre tine că eşti condescendent(ă), că nu eşti autentic(ă). Încearcă să dai dovadă de mai mult tact în raport cu aceste persoane, mai ales dacă vrei să construieşti o relaţie cu ele în viitor.

HOROSCOP 27 februarie - Vărsător

Stellium-ul Lunii cu Venus, Marte şi Pluto ocupă casa subconştientului din horoscopul tău solar, semn că eşti mai introvertit(ă) astăzi, mai preocupat(ă) de propriile gânduri decât de ceea ce se întâmplă în plan social. Eşti predispus(ă) azi să îţi faci griji pentru tot felul de lucruri, dar s-ar putea ca pe unele să nu le poţi controla, ceea ce înseamnă că rişti să iroseşti energie întorcând anumite chestiuni pe toate părţile. Încearcă să te relaxezi.

HOROSCOP 27 februarie - Peşti

Stellium-ul Lunii cu Venus, Marte şi Pluto se perfectează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, indiciu cum că angajamentele sociale îţi rezervă azi anumite surprize. În unele cazuri, pot fi plăcute, dar nu fără să te alegi cu o sperietură la început. În altele, poate fi vorba de situaţii ignorate prea multă vreme care revin în atenţia ta şi a altor persoane apropiate. Încearcă să le rezolvi de data aceasta pentru totdeauna.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici