HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE: Mercur intră în Scorpion. Trei zodii primesc revelaţiile aşteptate

Mercur intră azi în Scorpion, semn pe care îl tranzitează în sens direct până pe 14 octombrie, când începe să retrogradeze. Până atunci însă, zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) primesc semnale importante din partea intuiţiei. Ştiu când să acţioneze şi când să stea în banca lor.

15497 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE: Mercur intră în Scorpion. Trei zodii primesc revelaţiile aşteptate

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE - Berbec 

Mercur ajunge astăzi în casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce ar trebui să te ajute, în săptămânile următoare, să vorbeşti cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi despre finanţele la comun sau despre cele care intenţionezi să le câştigi lucrând cu ei în următoarea perioadă. Aşadar, încearcă să dai dovadă de transparenţă în interacţiunile cu ei şi fă-i să înţeleagă ce impact are asta asupra bugetului comun.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE - Taur 

Mercur poposeşte azi în casa cuplului din harta ta solară, ceea ce denotă faptul că îţi va fi mai uşor, în perioada care urmează, să te deschizi în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Ştii că nu puteţi ajunge departe dacă nu există sinceritate, chiar şi atunci când lucrurile sunt dureroase şi nu par să meargă în direcţia dorită. Fă un pas către a-i încuraja să se deschidă.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE - Gemeni

Mercur intră astăzi în casa muncii şi a sănătăţii, semn că felul în care comunici cu ceilalţi va avea un efect mai vizibil decât de obicei asupra felului în care te simţi la nivel emoţional şi fizic, în consecinţă. Aşadar, este foarte important să-ţi asiguri un mediu liniştit de muncă, iar dacă nu reuşeşti acest lucru, încearcă să nu te laşi prea mult afectat(ă) de ce se întâmplă în jur sau de interacţiunile cu ceilalţi.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE  - Rac

Mercur îşi face azi apariţia în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, indiciu cum interacţiunile cu ceil dragi intră în vizorul tău în următoarea perioadă. Asta ar putea însemna, de exemplu, să vei purta nişte discuţii importante cu ei, pe care poate le-ai evitat în ultima vreme. Sau poate doar îţi găseşti curajul să le spui ceea ce simţi, să te destăinuieşti în legătură că anumite lucruri. Sinceritatea devine un obiectiv important.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE - Leu

Mercur ajunge astăzi în casa familiei din harta ta solară, ceea ce te va ajuta să te înţelegi mai bine cu cei dragi. În plus, acest tranzit îţi oferă prilejul să scoţi de sub covor chestiuni nediscutate, dar care au mocnit de ceva vreme între voi. Cu siguranţă există subiecte pe care nu le-ai abordat, de teamă ca cei apropiaţii să nu se supere pe tine. Uzează de această şansă pentru a le clarifica definitiv.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE - Fecioară 

Mercur îşi face intrarea azi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te va ajuta să interacţionezi mai bine cu cei din jur. Asta înseamnă că ştii cum să abordezi situaţiile-limită, cum să faci în aşa fel încât nu îţi atragi antipatii dacă lucrurile nu merg într-o direcţie prea bună. În plus, în cadrul negocierilor, înţelegi când ai parte de un moment pe care nu îl poţi rata, care îţi poate aduce beneficii.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE - Balanţă

Mercur îşi face azi intrarea în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în perioada următoare, îţi parvin mai multe informaţii cu privire la metode prin care ai putea să îţi suplimentezi veniturile şi/ sau valorifica economiile prin intermediul unor investiţii. Este un moment bun aşadar în care să te concentrezi asupra banilor, în care să cauţi să îţi îmbunătăşeşti situaţia la nivel financiar. Beneficiile vor apărea foarte curând.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE - Scorpion 

Mercur poposeşte azi în chiar semnul naşterii tale, ceea ce face mai uşoară comunicarea cu cei din jur. Asta se datorează, printre altele, şi faptului că te simţi mai bine în pielea ta, că ai mai multă încredere în modul în care te exprimi. Foloseşte-te de acest prilej pentru a pune la punct situaţii relaţionale confuze, care poate au condus de-a lungul timpului la intrigi sau tot felul de alte situaţii greu de gestionat eficient.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE - Săgetător

Cu Mercur în casa subconştientului, este foarte important să existe comunicare cu tine însuţi(ăţi). Asta înseamnă că se doreşte să fii conştient(ă) de ceea ce simţi, de emoţiile şi trăirile pe care le ai. Nu îţi va fi uşor uneori să admiţi că există probleme şi că trebuie să le înfrunţi pentru a le depăşi, dar doar astfel îţi vei putea păstra echilibrul interior. Iar pe acesta se bazează toate realizările tale din perioada următoare.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE - Capricorn 

Mercur îşi face azi trecerea în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, motiv pentru care felul în care comunici poate avea un efect hotărâtor asupra modului în care vor evolua acestea. Ai nevoie de sprijin pentru a-ţi transforma visurile în realitate, iar pentru ca lucrurile să se desfăşoare aşa cum vrei, trebuie să poţi dezvolta şi menţine anumite relaţii. Aşadar, asigură-te că faci tot posibilul să investeşt în ele timp şi energie.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE - Vărsător 

Mercur ajunge în casa carierei din harta ta solară, prilej numai bun să lucrezi mai mult la interacţiunile tale cu superiorii şi alţi vectori importanţi de influenţă. În felul acesta, vei atrage oportunităţi de a te face cunoscut(ă) mai mult în companie şi în domeniul de activitate, ceea ce te va ajuta să ajungi acolo unde ţi-ai propus în ierarhia de la serviciu. Altfel spus, te poziţionezi cu un pas mai aproape de o promovare.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE - Peşti

Mercur îşi face azi intrarea în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor şi a studiilor. Asta te face activ(ă) pe toate aceste planuri, iar orice experienţă prin care treci în următoarea perioadă, fie că este vorba de un curs sau o deplasare, te aduce mai aproape de persoane şi situaţii de pe urma cărora ai putea avea mult de câştigat pe viitor. În plus, vei fi mai conştient(ă) de atuu-urile tale, dar şi de slăbiciuni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici