HOROSCOP 29 ianuarie. Oportunităţi unice azi pentru aceste zodii. Sunt şanse cu care se întâlnesc o dată în viaţă

Soarele aderă azi la o conjuncţie cu Jupiter din Vărsător, ceea ce face ca zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) să se intersecteze cu oportunităţi foarte importante, chiar unice.

14404 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 ianuarie. Oportunităţi unice azi pentru aceste zodii. Sunt şanse cu care se întâlnesc o dată în viaţă

HOROSCOP 29 ianuarie - Berbec

Soarele aderă azi la o conjuncţie cu Jupiter în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general, ceea ce face să apară oportunităţi de a extinde iniţiative existente, de a face progrese notabile în ceea ce le priveşte. În plus, primeşti sprijin şi feedback, material sau cu sfaturi, din partea unor persoane în care ai încredere, care au o experienţă bogată în domeniul în care încerci să te afirmi, ceea ce te aduce şi mai aproape de succes. De asemenea, eşti activ(ă) pe plan social şi întâlneşti şi persoane noi care îţi vor deveni prieteni.

HOROSCOP 29 ianuarie - Taur  

Cu Soarele şi Jupiter conjuncte în casa carierei din horoscopul tău solar, este de aşteptat ca astăzi să apară şansa de a te afirma la locul de muncă. Poate că te promovează un superior care are încredere în abilităţile tale sau probabil că ai parte de o realizare care te pune în lumina reflectoarelor. În orice caz, este clar faptul că te poziţionezi pe o curbă ascendentă pe plan profesional. Ai o experienţă care te recomandă ca o persoană care merită vizibilitate şi un cuvânt mai greu în deciziile care se iau în compania în cadrul căreia activezi perioada aceasta.

HOROSCOP 29 ianuarie - Gemeni 

Soarele şi Jupiter se întâlnesc azi în casa studiilor, călătoriilor, a filozofiei de viaţă şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Pentru unii(ele) nativi(e), conjuncţia aceasta poate fi echivalentă cu promovarea unui examen important ori cu obţinerea unei aprobări sau a unei autorizaţii esenţiale pentru derularea unei activităţi. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de o deplasare pe care o realizează cu succes şi de pe urma căreia se aleg cu diferite foloase. Ori poate este vorba de nişte experienţe sau discuţii care le deschid ochii, prin care li se lărgesc orizonturile într-o manieră care îi surprinde.

HOROSCOP 29 ianuarie - Rac  

Soarele şi Jupiter se întâlnesc astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că se arată oportunităţi de colaborare extrem de lucrative pentru tine. La fel de posibil este să faci investiţii profitabile cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri ori realizaţi împreună câştiguri care te surprind plăcut. În orice caz, este clar că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în legătură cu modul în care ar fi cel mai bine să uzaţi de acele finanţe pe care le deţineţi la comun sau pe care le-aţi câştigat împreună în ultima perioadă.

HOROSCOP 29 ianuarie - Leu

Cu Soarele şi Jupiter în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, relaţiile - cele din planul profesional, dar şi cuplul pe care îl formezi cu partenerul de viaţă - sunt prioritatea ta astăzi. Întâlnirea celor doi aştri te-ar putea ajuta să le dezvolţi şi să le consolidezi, ceea ce-ţi permite să deschizi subiecte şi să propui planuri pe care nu ai avut curajul să le pui pe tapet. De asemenea, dacă începi o colaborare sau se pun azi bazele unei relaţii sentimentale, poţi fi sigur(ă) de faptul că ele încep într-un moment de bun augur, care le va asigura succesul pe viitor.

HOROSCOP 29 ianuarie - Fecioară

Soarele şi Jupiter realizează azi o conjuncţie în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce îţi aduce un imbold de energie necesar pentru a doua parte a acestei săptămâni. Trebuie să ai grijă totuşi cum îl gestionezi, întrucât s-ar putea să te soliciţi prea tare astăzi. Nu uita să iei câte o pauză din când în când. Vei constata, la sfârşitul zilei, că ai făcut acelaşi progres, doar că te simţi mai puţin obosit(ă) decât în alte zile în care ţi-ai refuzat momentele de respiro. De asemenea, ajută dacă ai un regim alimentar echilibrat şi sănătos.

HOROSCOP 29 ianuarie - Balanţă 

Cu Soarele şi Jupiter în casa iubirii şi a copiilor, atmosfera din viaţa de cuplu şi cea experimentată în raport cu cei mici sunt încărcate de armonie. Nici nu este de mirare că te bucuri de o stare de bine ori de câte ori reuşeşti să petreci o parte din timpul tău cu ei. Dacă eşti single ori încerci să-ţi extinzi familia, uniunea celor doi aştri s-ar putea să aducă veşti bune pentru tine. Cineva special se arată interesat de tine sau poate că tu şi partenerul aflaţi că familia voastră se va îmbogăţi cât de curând cu un membru.

HOROSCOP 29 ianuarie - Scorpion

Soarele şi Jupiter îşi dau mâna azi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce face ca atmosfera între tine şi cei dragi să fie una caldă şi liniştită, în care simţi că poţi creşte şi evolua. Te simţi susţinut(ă) de cei dragi şi înţeles(asă), iar asta te ajută să treci mai uşor peste provocările pe care le resimţi în alte sectoare de viaţă. În cazul în care derulezi lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare ori intenţionezi să demarezi asemenea activităţi, viteza pe care ai preconizat-o se va reflecta în practică. Te înţelegi bine cu meşterii şi se vede.

HOROSCOP 29 ianuarie - Săgetător  

Soarele şi Jupiter se întâlnesc azi în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce te va ajuta să comunici cu ceilalţi într-un mod asertiv, care te ajută să îţi impui punctele de vedere prin tăria argumentelor pe care le aduci şi nu printr-un ton ridicat al vocii. În plus, ajută şi faptul că ai încredere în forţele proprii, iar asta transpare din limbajul tău corporal şi din cuvintele pe care le optezi. Aşadar, se întrezăreşte succes pentru tine dacă ai programate azi negocieri sau alte discuţii cu mize mari. Atragi în direcţia ta tot felul de oportunităţi foarte importante.

HOROSCOP 29 ianuarie - Capricorn

Soarele şi Jupiter se întâlnesc azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te intersectezi astăzi cu unele oportunităţi de suplimentare a bugetului pentru sfârşitul de săptămână sau cu nişte şanse de a valorifica economii prin intermediul unor investiţii. În cazul celor mai norocoşi(oase) nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba despre o veste bună legată de o promovare şi/ sau de o mărire salarială. Este clar oricum că stai relativ bine la acest capitol, că nu este cazul să-ţi faci niciun fel de griji cu privire la bani.

HOROSCOP 29 ianuarie - Vărsător  

Soarele şi Jupiter realizează azi o conjuncţie în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă un plus de energie şi încredere în propria persoană. Toţi cei cu care intri în contact îşi dau seama fără prea multe dificultăţi că s-a schimbat ceva în bine în ceea ce te priveşte, că eşti mai conştient(ă) decât de obicei de abilităţile şi de punctele tale forte. Acum este momentul să deschizi unele subiecte de discuţie care implică să dai dovadă de asertivitate şi originalitate în felul în care gândeşti. S-ar putea să atragi atenţia unor persoane importante care te vor lua în vizor.

HOROSCOP 29 ianuarie - Peşti

Cu Soarele şi Jupiter conjuncte în casa subconştientului din horoscopul tău general, este de aşteptat să te gândeşti mai mult la trecut decât o faci de obicei. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de persoane sau situaţii de mai demult de care îşi aduc aminte, care au un fel de rol premonitor în contextul de faţă. Ori poate că simţi faptul că te protejează ceva sau cineva de nişte situaţii prin care ai trecut ca prin urechile acului. Oricum ar sta lucrurile, este cât se poate de evident faptul că norocul este de partea ta zilele acestea.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici