HOROSCOP 29 IUNIE 2020: Început tensionat de săptămână. Zodiile care se lovesc azi de obstacole

Săptămână debutează cu două aspecte tensionate de careu, ambele lansate de Luna din Balanţă la Pluto, respective Jupiter retrograde din Capricorn. Pe fondul lor, semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) întâmpină piedici şi lipsuri pe planul muncii, al banilor sau în relaţiile cu ceilalţi.

15572 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 IUNIE 2020: Început tensionat de săptămână. Zodiile care se lovesc azi de obstacole

Sursa FOTO: Profimedia

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 Berbec

Acasă şi la serviciu, ţi-ar putea fi dificil astăzi să relaţionezi cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri ori cu persoanele cu care realizezi activităţi profesionale. S-ar putea manifesta dezechilibre serioase în raportul de forţe între voi prin faptul că se caută impunerea unor puncte de vedere fără ca celelalte să fie analizate prea serios. Sau poate îţi este greu să te ridici la înălţimea răspunderii şi a responsabilităţilor care îţi revin în plan profesional. Priveşte-le însă dintr-un alt unghi, unul realist şi vei vedea că lucrurile nu stau chiar aşa. Problema constă doar în felul în care se comunică.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 Taur 

Începi săptămâna greu în plan profesional. Ţi-au mai rămas poate unele sarcini restante de săptămâna trecută ori volumul de muncă ce ţi-a fost delegat astăzi îşi depăşeşte aşteptările în materie de dimensiuni şi dificultate. În orice caz, te-ai putea simţi copleşit(ă) şi îţi este greu să te aduni, să-ţi prioritizezi activităţile. Dar ţine cont că s-ar putea complica lucrurile dacă nu acţionezi în timp util. Concentrează-te pe proiectele care trebuie depuse urgent şi evită procrastinarea. În caz contrar, nu ţi se va uşura programul până la finele săptămânii şi ai putea să ajungi în situaţia de a lucra în weekend.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 Gemeni

Nici tu nu pari să ai parte de o zi de luni liniştită. Ai astăzi unele planuri în ceea ce priveşte timpul liber, proiectele tale extraprofesionale sau ai idei de activităţi care-i implică pe partener şi/ sau copii, dar unele evenimente sau persoane se interpun între tine şi ceea ce ţi-ai propus. Este greu de spus care vor fi piedicile cu care te vei întâlni, dar cert este că sunt situaţii sau atitudinii care nu depind de tine, pe care nu le poţi schimba prea uşor. Aşadar, provocarea la care te supun astrele este aceea de a te adapta limitelor.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 Rac 

În cazul tău, se manifestă astăzi tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu familia. Motivul discordiei îl reprezintă o chestiune domestică, locativă sau de ordin gospodăresc în privinţa căreia nu reuşiţi să ajungeţi la un numitor comun. E drept, aveţi cu toţii personalităţi puternice şi nu vă este uşor să faceţi un pas în spate pentru a vedea binele comun, dar aveţi mai mult de pierdut decât de câştigat dacă vă contraţi mereu. Indiferent dacă pleacă nemulţumirile de la tine sau nu, fă tu primul pas către ei şi deschide o discuţie calmă pe seama acestor teme.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 Leu 

Felul în care comunici astăzi la serviciu sau în care interacţionezi cu colegii de muncă ar putea constitui o piedică în calea livrării unor rezultate de care eşti mândru(ă). Pe de altă parte, este la fel de posibil ca problemele să nu plece de la tine, să aibă mai degrabă legătură cu modul în care ceilalţi relaţionează cu tine. În orice caz, există probleme în transmiterea informaţiilor, fie de ordin tehnic, fie din cauza animozităţilor sau neînţelegerilor din fundal. Aceasta este aşadar o zi în care trebuie să nu amesteci munca şi judecăţile personale de valoare cu privire la ceilalţi.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 Fecioară 

Începutul de săptămână ar putea fi influenţat negativ de constatarea unor lipsuri. Realizezi poate că, sub efectul pandemiei, costurile obiceiurilor tale de consum a crescut sau că poate chiar nu îţi mai permiţi unele mici răsfăţuri pentru tine, persoana iubită şi/ sau copii. În cazul altor nativi(e), resurse există pentru astfel de cheltuieli, dar ar fi mai indicat ca ele să se îndrepte către altceva. Pe scurt, aceasta nu este o zi favorabilă să investeşti în lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. Orientează-te mai bine către articolele de pe lista de cumpărături, care reprezintă necesităţi urgente, de bază.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 Balanţă 

Pentru tine, săptămâna debutează cu tensiuni în raport cu anumiţi membri ai familiei. Poate fi vina diferenţelor de mentalitate între voi sau a unor chestiuni punctuale recente, de curând sau chiar de astăzi. Sau poate că sunt alte motive la mijloc, care depind de situaţia particulară a fiecărui(ei) nativ(e). Un lucru este însă cert: diplomaţia şi tactul pentru care ţi s-a dus vestea vor face greu faţă atmosferei din familie. Dă dovadă de răbdare în primul rând şi înţelegere vis-a-vis de punctele de vedere cu care nu eşti de acord. În caz contrar, s-ar putea accentua aceste probleme de relaţionare.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 Scorpion 

Nu emite astăzi judecăţi de valoare fără să cunoşti toate datele problemelor, nu vorbi neîntrebat(ă) şi informează-te înainte să îţi spui părerea. În caz contrar, s-ar putea să interpretezi greşit anumite lucruri sau să transmiţi informaţii eronate. De asemenea, nu te baza pe veşti, bârfe sau zvonuri, căci există riscul ca unele să fie greşite involuntar ori ca urmare a unor intenţii maliţioase, menite să te pună în dificultate. Oricare ar fi situaţia, caută aşadar să te pregăteşti pentru oricare discuţie pe care urmează să o ai, ţinând cont de interlocutor şi de ceea ce urmăreşti să obţii cu ea.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 Săgetător 

Această zi nu este una potrivită pentru a face investiţii. Proiectele sau relaţiile către care intenţionezi să direcţionezi o parte din resursele tale nu prezintă garanţii sau nu au dat semne că ţi-ar putea amortiza cheltuielile într-o perioadă cuantificabilă de timp în viitor. Aşadar, sunt mai mari riscurile de a încasa pierderi decât câştiguri în privinţa lor, ceea ce ar trebui să te pună pe gânduri cel puţin. Nu-i exclus ca unii(ele) nativi(e) să se trezească deja într-o asemenea situaţie, să realizeze că s-au grăbit cu investiţiile şi că au avut de pierdut la propriu de pe urma acestei decizii.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 Capricorn

Între tine şi superiori se resimte astăzi o atmosferă încărcată. Poate fi din cauza unor vorbe sau gesturi care te deranjează pe tine sau pe ei ori este vina volumului de muncă ce îţi este atribuit astăzi. În orice caz, începi săptămâna cu stângul pe plan profesional, ceea ce riscă să-ţi afecteze performanţa şi în zilele următoare dacă nu faci ceva în acest sens. Caută aşadar să nu alimentezi această stare şi concentrează-te pe ceea ce ai de făcut. Progresul tău în plan profesional ar putea avea de suferit dacă îţi pierzi vremea cu tensiuni sau obiecţii la adresa conducerii.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 Vărsător

Nu eşti într-o formă prea bună astăzi. Poate că nu ai reuşit să te refaci în weekend sau se întâmplă astăzi lucruri care îţi afectează starea de spirit. Nici nu e de mirare aşadar dacă îţi este greu să te concentrezi şi faci eforturi să nu se vadă că e ceva în neregulă cu tine. Ajută însă mult să vorbeşti cu cineva de încredere sau să te rupi de mediile care îţi cultivă o stare de nelinişte sau disconfort. În acest context, ar fi de dorit să nu pui presiuni suplimentare pe tine, să laşi pe zilele următoare sarcinile complexe.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 Peşti 

Unele relaţii sau proiecte nu evoluează în ritmul sau în direcţia pe care ţi-o doreşti. Ceva s-a întâmplat pe parcurs, din motive obiective sau subiective, care au generat probleme ce s-au accentuat în timp, pe fondul lipsei de comunicare sau al unor circumstanţe care nu au depins de tine. Lucrurile riscă să se împotmolească astăzi şi mai tare dacă nu iei atitudine. Încearcă aşadar să faci un bilanţ, să deschizi unele discuţii pe care le-ai tot amânat. Iar dacă nu găseşti disponibilitate pentru dialog sau metode de adaptare la contextul prezent, mai bine renunţă şi concentrează-te pe cu totul altceva.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici