HOROSCOP 29 iunie 2021. Astrele pun degetul pe rană. Zodiile au de suferit

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Jupiter retrograd din Peşti, ceea ce face să iasă la iveală nişte piedici cu care zodiile mutabile (Gemeni, Fecioară, săgetător, Peşti) se confruntă de ceva vreme.

25090 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 iunie 2021. Astrele pun degetul pe rană. Zodiile au de suferit

HOROSCOP 29 iunie 2021

HOROSCOP 29 iunie 2021 - Berbec

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Jupiter retrograd în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că intuiţia ţi se adresează pe tot parcursul zilei, în tot felul de circumstanţe. Încearcă să îi acorzi atenţie, căci are lucruri importante să îţi spună despre tine şi ceea ce urmează să ţi se întâmple. Este cu atât mai important să o asculţi dacă ai o decizie importantă de luat sau dacă trebuie să te gândeşti cum abordezi un element din trecut - o situaţie sau o persoană - care a reapărut în peisajul tău actual. Trebuie să vezi ce-i de făcut.

HOROSCOP 29 iunie 2021 - Taur  

Luna formează o conjuncţie azi cu Jupiter retrograd în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, ceea ce poate indica un moment important, de turnură chiar, în evoluţia unei relaţii sau a unui proiect. Poate trebuie să iei o decizie care poate avea urmări pe termen lung sau eşti pus(ă) în faţa unor consecinţe ale unor alegeri mai vechi, pe care trebuie să ai mare grijă cum le gestionezi. În cazul anumitor nativi(e), s-ar putea să apară un ajutor în acest sens în persoana unui prieten sau a unei persoane care te inspiră, cu care ai lucruri în comun.

HOROSCOP 29 iunie 2021 - Gemeni

Luna face azi o conjuncţie cu Jupiter retrograd în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ar putea apărea azi o oportunitate de a ieşi în evidenţă al serviciu, de a le demonstra superiorilor că meriţi mai multă apreciere pentru eforturile depuse în cadrul companiei. Dacă ai făcut eforturi în ultima vreme pentru a obţine o promovare sau unele avantaje la locul de muncă, s-ar putea ca astăzi să primeşti veşti bune. În cazul altor nativi(e), se deschid uşi, apar oportunităţi de a-ţi etala talentul, experienţa şi aptitudinile. Sunt pe o curbă ascendentă şi se vede asta.

HOROSCOP 29 iunie 2021 - Rac

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Jupiter retrograd în casa filozofiei de viaţă, a deplasărilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile publice. În cazul anumitor nativi(e), s-ar putea să vină cu revelaţii, cu lecţii importante în urma unor evenimente de viaţă cu impact pe termen lung. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), ar putea fi vorba de promovarea unui examen sau de un proces birocratic lung, complex care face progrese ori care se finalizează în favoarea lor. Dacă azi pleci în concediu, nici că se putea un început mai bun pentru vacanţă. Te vei bucura de experienţe inedite.

HOROSCOP 29 iunie 2021 - Leu

Luna se întâlneşte azi cu Jupiter retrograd în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să vorbeşti cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi despre cum să rezolvaţi mai bine împreună o problemă financiară, despre cum să scoateţi din inerţie nişte proiecte comune. Poate că v-aţi grăbit cu anumite strategii sau nu le-aţi analizat suficient înainte să le implementaţi şi au apărut probleme, dar dacă veţi comunica deschis şi sunteţi receptivi la ideile pe care le vehiculează fiecare, cu siguranţă veţi ajunge la un plan care vă va scoate din impas.

HOROSCOP 29 iunie 2021 - Fecioară  

Cu Luna şi Jupiter retrograd angajate într-o conjuncţie în casa parteneriatelor, centrul tău de interes ar trebui să fie azi relaţiile, fie cea cu partenerul de viaţă, fie cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. În anumite privinţe, nu v-aţi bucurat de o perioadă prea bună, căci aţi avut parte de multe suişuri şi coborâşuri, dar eşti conştient(ă) acum de unde a survenit problema şi ce este de făcut. În plus, îi vei găsi şi pe ei dispuşi la compromis, de a ajunge la o strategie comună cu privire la acele chestiuni care vă afectează în egală măsură pe fiecare.

HOROSCOP 29 iunie 2021 - Balanţă

Luna şi Jupiter retrograd îşi dau astăzi mâna în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general. Nivelul de energie de care dispui şi cel de randament de care dai dovadă nu sunt tocmai acolo unde ar trebui să fie, dar îţi dai seama că nu ajută prea mult să tragi de tine sau să îţi faci griji tot timpul că nu vei duce la îndeplinire ce ai început. Ceva îţi spune că vei reuşi să le faci pe toate, că dacă amâni ceva, te vei ocupa de acele lucruri cu succes în zilele care urmează. Fă-te o prioritate.

HOROSCOP 29 iunie 2021 - Scorpion  

Luna şi Jupiter retrograd îşi dau întâlnire azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, prilej numai bun să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, mai ales dacă trec printr-o perioadă mai stresantă acum sau nu aţi avut parte de zile prea bune împreună în ultima vreme. Este un timp bun în care să comunicaţi, să vă ascultaţi unul pe celălalt, să vă ajustaţi atitudinea unul în raport cu celălalt. V-ar putea ajuta să vă apropiaţi şi hobby-urile pe care le aveţi în comun sau acele obiceiuri de cuplu sau familie.

HOROSCOP 29 iunie 2021 - Săgetător

Luna şi Jupiter retrograd aderă azi la o conjuncţie în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce face atmosfera de acasă una liniştită, în care simţi că eşti ascultat(ă) şi înţeles(asă). Dar dacă ai trecut printr-o perioadă mai tensionată cu cei dragi, nu te lăsa păcălit(ă) de senzaţia de acalmie pe care o imprimă acest aspect astral. Ştii că mai sunt lucruri de discutat şi dezbătut, că încă nu s-au rezolvat toate acele probleme care v-au adus nu demult în acel punct. Profită de acest climat calm pentru a discuta nişte lucruri pe care le-ai tot măturat sub covor.

HOROSCOP 29 iunie 2021 - Capricorn  

Luna şi Jupiter retrograd realizează azi o conjuncţie în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că vei aborda cu succes orice conversaţie, indiferent de persoanele cu care intri astăzi în contact. Ştii cum să vorbeşti cu fiecare din ele şi, cel mai important, când să nu vorbeşti, ci să asculţi. Acest lucru te poate ajuta să obţii nişte avantaje importante în plan profesional, să faci progrese semnificative în privinţa proiectelor avute pe rol. O astfel de atitudine îţi poate aduce beneficii surprinzătoare şi acasă, căci te ajută să clarifici unele lucruri înainte să se ajungă la tensiuni.

HOROSCOP 29 iunie 2021 - Vărsător  

Luna şi Jupiter retrograd se întâlnesc azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că preiei frâile asupra bugetului tău. În această perioadă, tendinţa ta ar putea fi aceea de a nu ţine cont aşa de mult ca de obicei de nişte limite, iar urmările au început să se vadă. În schimb, s-ar putea ca astăzi să te opreşti la timp, să vezi unde au existat derapaje în ultima vreme şi să repui lucrurile pe calea cea bună. Profită de această oportunitate pentru a-ţi consolida bugetul, pentru a economisi din profiturile realizate acum.

HOROSCOP 29 iunie 2021 - Peşti

Luna şi Jupiter retrograd îşi dau astăzi întâlnire în semnul naşterii tale, ceea ce îţi potenţează şarmul şi carisma. Se vede pe tine că ai încredere în forţele proprii, că ştii ce-ţi doreşti, iar ceilalţi observă şi ei acest lucru. Pe de altă parte, s-ar putea să ai tendinţa de a încerca să mulţumeşti persoane de a căror părere nu ar trebui să ţii prea mult cont. Poate ar fi mai bine să analizezi la rece anumite relaţii şi contexte, căci rişti să pierzi timp şi energie aiurea încercând să obţii aprobare din locuri care nu merită osteneala, de fapt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici