HOROSCOP 3 aprilie. Aceste zodii se lansează în declaraţii periculoase. Iată ce riscă să li se întâmple

3036 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 aprilie. Aceste zodii se lansează în declaraţii periculoase. Iată ce riscă să li se întâmple

HOROSCOP 3 aprilie. Aceste zodii se lansează în declaraţii periculoase. Iată ce riscă să li se întâmple

Luna din Săgetător aderă azi la un careu tensionat cu Mercur din Peşti, motiv pentru care semnele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) nu ar trebui să se lase mânate de emoţii atunci când fac declaraţii.

HOROSCOP 3 aprilie - Berbec

Nu este o zi în care dispoziţia ta este la cotele obişnuite pentru o zi de weekend. S-ar părea că unele evenimente recente, din ultimele zile, şi-au lăsat amprenta asupra ta, ceea ce a condus la o stare de spirit ca cea pe care o experimentezi astăzi. Te-ar ajuta să discuţi cu un apropiat despre ceea ce simţi, să te fereşti de sursele de stres, cel puţin astăzi. Ai nevoie să te menajezi puţin momentat.

HOROSCOP 3 aprilie - Taur

Un proiect, o colaborare, o relaţie de prietenie sau chiar relaţia de cuplu ajung astăzi într-un impas care te surprinde doar într-o anumită măsură. Simţeai cumva că vei trece curând printr-un astfel de moment, că poate s-au ignorat oportunităţi prin care puteaţi evita situaţia de faţă. Ideal ar fi să nu o treceţi cu vederea acum, să ai iniţiativa unui dialog necesar pe temele care au creat această problemă. În caz contrar, se va agrava.

HOROSCOP 3 aprilie - Gemeni

Raportul de autoritate între tine şi partenerul de viaţă s-ar putea să se dezechilibreze astăzi destul de mult. Amândoi vă doriţi, astăzi cel puţin, să aveţi ultimul cuvânt, ceea ce conduce la situaţii tensionate sau chiar la certuri în toată regula. Este clar că trebuie să retrasaţi nişte reguli, să decodificaţi motivaţiile interioare pentru care vreţi să îl convingeţi pe partener că viziunea lui este mai puţin importantă decât cea pe care o aveţi voi.

HOROSCOP 3 aprilie - Rac

S-ar putea să te numeri printre nativii(ele) care nu se simt astăzi prea bine. S-ar putea să fie vorba despre ceva trecător, de un junghi sau o durere fără o cauză anume ori poate că a revenit în peisaj o afecţiune mai veche pe care nu ai tratat-o. Efortul fizic ar trebui să lipsească azi din program şi să ai mai multă grijă de tine. Pe lângă un tratament adecvat, ţi-ar face foarte bine odihna.

HOROSCOP 3 aprilie - Leu

Se manifestă azi o serie de tensiuni între tine şi partenerul de viaţă ori copii. Ele existau, poate, de mai multă vreme, dar n-ai făcut nimic în privinţa lor, iar pe fondul unor întâmplări de astăzi, ies la iveală. În orice caz, ai două strategii din care să alegi: fie discutaţi acum ce vă nemulţumeşte la caracterul celuilalt, fie încercaţi să vă liniştiţi şi reveniţi asupra subiectului când sunteţi mai calmi. Oricum, comunicarea este esenţa.

HOROSCOP 3 aprilie - Fecioară

Nici în cazul tău nu se întrevede o zi prea liniştită în plan domestic. S-ar putea să ai parte de unele discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă pe o temă legată de gospodărie, viaţa de familie sau o chestiune locativă sau poate că tu şi persoana iubită faceţi front comun împotriva unei rude. În orice caz, este clar că acest sector de viaţă nu este unul care îţi oferă prea multă armonie zilele acestea.

HOROSCOP 3 aprilie - Balanţă

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să îţi fie dificil să comunici cu colegii de muncă. Sau poate că te deranjează încă nişte schimburi de replici mai acide de care ai avut parte ieri în raport cu ei. Ar fi indicat, mai degrabă, să te concentrezi astăzi pe starea ta de sănătate, pe recăpătarea energiei după săptămâna lucrătoare care tocmai s-a încheiat. Ai nevoie să îţi faci timp astăzi pentru odihnă mai ales.

HOROSCOP 3 aprilie - Scorpion

Încearcă să nu exagerezi astăzi cu cheltuielile, mai ales dacă ai făcut ieri nişte achiziţii care nu erau în program sau bugetul tău de weekend a fost mai redus decât în alte dăţi. Nu înseamnă că trebuie să îţi refuzi chiar totul, dar fă un calcul înainte să pui sume prea mari la bătaie. S-ar putea să ajungi în situaţia în care să nu îţi mai permiţi confortabil nişte investiţii de care chiar ai nevoie.

HOROSCOP 3 aprilie- Săgetător

Tensiunile se adună astăzi în sectorul vieţii de familie. Vina aparţine, cel mai probabil, diferenţelor de caracter şi viziune între voi, care par astăzi mai mari decât de obicei. Dacă nu eşti pregătit(ă) să te ocupi de acest aspect, poţi încerca atunci când spiritele sunt mai calme, dar ai grijă cât aştepţi. S-ar putea ca problema existentă să se agraveze dacă o ignori sau nu iei atitudine până când se creează un alt context tensionat.

HOROSCOP 3 aprilie - Capricorn

Circulă azi pe lângă tine tot felul de informaţii, iar unele din ele s-ar putea să fie neadevărate. Din acest motiv, este important să cercetezi pe cont propriu anumite lucruri pentru a evita să fii indus(ă) în eroare mai mult sau mai puţin deliberat. O asemenea analiză este cu atât mai importantă dacă te afli într-un moment de turnură pe plan personal şi/ sau profesional şi trebuie să ai grijă cum gestionezi unele situaţii complicate.

HOROSCOP 3 aprilie - Vărsător

Planurile făcute cu prietenii s-ar putea să fie mai costisitoare decât te-ai aşteptat. Iar dacă s-au achitat deja costurile, dar nu se mai materializează din cauza faptului că unele persoane din grup nu mai pot participa la activităţile pe care vi le-aţi propus. Acest lucru ar trebui să îţi dea de gândit, mai ales dacă este vorba de ceva recurent, care se întâmplă mai des decât ar fi normal. Discută despre ceea ce te nemulţumeşte.

HOROSCOP 3 aprilie - Peşti

În plan profesional, se întrevede azi o zi dificilă, în care comunici greu cu superiorii. În cazul în care nu lucrezi, s-ar putea să interacţionezi mai dificil cu anumite persoane din familie sau cu membri ai comunităţii tale care sunt pe o treaptă mai ridicată în ierarhia socială. Cu toate că poziţia lor s-ar putea să te intimideze, trebuie să ţii cont de faptul că doar prin sinceritate poţi construi relaţii durabile pe termen lung.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici