HOROSCOP 3 OCTOMBRIE Venus intră în Capricorn. Trei zodii se întâlnesc cu oameni ce le schimbă destinul

Cu douăzeci de minute înainte să trecem oficial în ziua de azi, Venus a intrat în semnul Fecioarei, unde va sta până pe 28 octombrie. Pe parcursul săptămânilor care urmează, zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) cunosc oameni cu un impact important asupra vieţilor lor.

18270 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 OCTOMBRIE Venus intră în Capricorn. Trei zodii se întâlnesc cu oameni ce le schimbă destinul

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE Venus intră în Capricorn. Trei zodii se întâlnesc cu oameni ce le schimbă destinul

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE Berbec 

Venus a intrat ieri în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă, pe de-o parte, că te bucuri de un climat armonios la serviciu, iar pe de altă parte, nivelul tău de energie creşte la un nivel sesizabil. În felul acesta, te vei simţi mai capabil(ă) în următoarele săptămâni să te ocupi de obiectivele pe care le ai în plan profesional, dar şi la nivel personal. Simţi o schimbare-n bine.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE Taur 

Venus a ajuns ieri în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să te înţelegi mai bine cu persoana iubită şi/ sau cu cei mici. Iar dacă eşti single, s-ar putea ca, în săptămânile care urmează, să întâlneşti pe cineva cu totul interesant, cu care ai multe lucruri în comun. Profită de această oportunitate pentru a petrece mai mult timp cu cei care contează cu adevărat pentru tine acum.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE Gemeni

Venus a poposit ieri în casa familiei din astrograma ta solară, ceea ce înlesneşte comunicarea cu cei dragi ţie. Parcă nu mai simţi la fel de tare apăsarea unor diferenţe de mentalitate care altfel te afectează destul de mult. Asta îţi oferă prilejul să aduci în discuţie teme şi situaţii pe care le evitai în mod normal. Profită, de asemenea, de ocazie pentru a te (re)apropia de anumite rude apropiate de care te-ai distanţat mult.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE Rac

Venus şi-a făcut ieri intrarea în casa comunicării din harta ta solară, ceea ce potenţează felul în care interacţionezi cu cei din jurul tău. Acest lucru se datorează faptului că eşti mai conştient(ă) de şarmul de care dispui, de puterea pe care o ai asupra celorlalţi atunci când utilizezi de carismă. În plus, acest amplasament planetar te va ajuta să desfăşori mai bine şi în avantajul tău anumite negocieri sau discuţii cu implicaţii foarte importante.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE Leu 

Venus s-a instalat ieri în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce face să crească numărul şi potenţialul pe care îl au unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. S-ar putea, de asemenea, ca unele din aceste şanse de câştig să vină prin intermediul network-ului tău de cunoscuţi sau de profesionişti în domeniu. Aşadar, fii bine conectat(ă) la ce se întâmplă în jur.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE Fecioară 

Cu Venus de ieri încoace în semnul naşterii tale, ai mai multă încredere în tine şi asta se vede din felul în care comunici cu cei din jurul tău. Te poziţionezi altfel în raport cu persoanele pe care le cunoşti deja, iar cele cu care te vei întâlni în următoarea perioadă vor cunoaşte o faţetă a ta care lasă impresia unei persoane flexibile şi profesioniste în acelaşi timp. Ai şansa să legi unele relaţii importante.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE Balanţă

Venus a ajuns ieri în casa subconştienului din horoscopul tău general, ceea ce-nseamnă că gândurile tale nu mai virează - ca în ultima perioadă - într-o direcţie negativă. Încerci să accepţi trecutul cu bune şi rele, cu toate că nu eşti mândru(ă) de anumite lucruri sau ţi-ai dori să dai timpul înapoi în unele privinţe. În cazul anumitor nativi(e), un fost partener poate reveni în peisaj într-un moment neaşteptat. Depinde de tine dacă decizi să re-ncălzeşti ciroba.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE Scorpion 

Venus a poposit ieri în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din harta ta solară, ceea ce înseamnă că săptămânile care urmează te aduc mai aproape de oameni de care te simţi apropiat(ă) ca viziuni şi idealuri, cu toate că nu vă cunoaşteţi de multă vreme. În plus, ţi se oferă posibilitatea să cultivi anumite prietenii, să le duci la un nivel superior. Unii(ele) nativi(e) pot începe o relaţie cu un amic.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE Săgetător

Cu Venus de ieri încoace în casa carierei din horoscopul tău general, îţi este mai uşor în următoarele săptămâni să discuţi cu superiorii, inclusiv despre anumite subiecte de discuţie care ar fi scos la iveală diferenţele de mentalitate între tine şi ei. De asemenea, acest amplasament planetar te ajută să te promovezi la nivel profesional sau în societate, ceea ce te poate ajuta să cunoşti vectori de influenţă pe aceste planuri. Ţi se deschid uşi.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE Capricorn 

Venus tranzitează de ieri începând casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi interacţiunii cu instituţiile publice. Unii(ele) pot relua sau începe cursuri, alţii pleacă în concediu sau în deplasări de interes profesional, alţii(tele) simt nevoia să citească mai mult, iar restul fac primele demersuri pentru obţinerea unei autorizaţii sau a unei aprobări. Există însă şi nativi(e) care se (re)apropie de cei dragi din străinătate sau de partenerul stabilit o perioadă într-un loc mai îndepărtat.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE Vărsător 

Venus s-a instalat ieri în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă fapul că se anunţă rost de a lega noi parteneriate şi colaborări, de a-ţi îmbunătăţi protofoliul de clienţi. S-ar putea aşadar să ai parte de negocieri sau întâlniri în acest sens în perioada următoare, să discuţi oportunităţi de investiţie cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori deja activităţi de ordin profesional. Lucrurile merg bine.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE Peşti

Cu Venus în casa relaţiilor din horoscopul tău general, se îmbunătăţeşte relaţia cu partenerul de viaţă şi te înţelegi mai bine cu cei cu care lucrezi - colaboratori, clienţi, parteneri de afaceri, colegi de muncă. În cazul în care nu ai cunoscut încă pe acel cineva special, s-ar putea ca, în săptămânile următoare, să îţi iasă cineva în cale care face ca toată atenţia ta să se îndrepte în direcţia lui/ei. Simţi că Universul îţi surâde.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici