HOROSCOP 30 AUGUST 2020: Opt zodii se află la o răscruce de drumuri. Vezi ce opţiuni îţi dau astrele

Duminica vine la pachet cu două aspecte tensionate foarte puternice. Este vorba de opoziţia lui Venus din Rac cu Pluto retrograd din Capricorn de la prânz şi de opoziţia lui Mercur din Fecioară cu Neptun retrograd din Peşti de diseară. La mijlocul zilei, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) sunt puse în faţa unor decizii dificile, iar apoi vine rândul semnelor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti).

7983 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 AUGUST 2020: Opt zodii se află la o răscruce de drumuri. Vezi ce opţiuni îţi dau astrele

HOROSCOP BERBEC, 30 AUGUST

Starea ta de spirit nu este tocmai bună astăzi, iar acest lucru s-ar putea datora fie oboselii acumulate peste săptămână, fie faptului că ceva de peste zi îţi aduce aminte de trecut, de evenimente mai puţin plăcute. Nu ajută nici faptul că familia este supărat(ă) pe tine dintr-un motiv care are legătură cu cariera ta, cu faptul că te dedici prea mult muncii şi prea puţin sectorului domestic. Poate ar fi bine să-ţi regândeşti priorităţile.

HOROSCOP TAUR, 30 AUGUST

Îţi poate fi destul de greu astăzi să te împarţi între planurile cu cei dragi şi cele cu prietenii, mai ales dacă nu ai luat în calcul faptul că ziua este prea scurtă pentru toate angajamentele pe care ţi le-ai asumat. Din acest motiv, nu ar trebui să te mire dacă ai parte azi de discuţii în contradictoriu, de tensiuni în raport cu persoanele la care ţii. Nu ar strica să-ţi organizezi timpul mai atent.

HOROSCOP GEMENI, 30 AUGUST

Dacă ţi-au mai rămas treburi restante la serviciu, astăzi nu este ziua în care să te ocupi de ele. Mai bine vezi ce e de făcut prin gospodărie sau petrece mai mult timp cu familia, asta dacă nu îţi doreşti conflicte cu cei dragi. În plus, astrele te atenţionează să ai mai multă grijă cât cheltuieşti. Există riscul să bagi mâna prea adânc în buzunar, să intri în bugetul dedicat achiziţiilor/ plăţilor de săptămâna viitoare.

HOROSCOP RAC, 30 AUGUST

Te trezeşti în această dimineaţă cu capsa pusă şi ai tendinţe conflictuale pronunţate. Poate ar fi mai bine să eviţi anumite subiecte de discuţie dacă ştii că nu poţi face faţă momentan unei dezbateri calme. E drept că unele persoane din anturajul tău nu se lasă cu una, cu două, dar ştii cum se spune, cel mai deştept cedează în anumite contexte, mai ales dacă ţii la relaţia cu cei dragi. Fii ceva mai conciliant(ă).

HOROSCOP LEU, 30 AUGUST

Bugetul care ţi-a mai rămas pe azi nu-ţi permite anumite activităţi din program. Poate ar fi mai bine să le laşi pe altă dată, să nu intri în economii doar pentru un moft trecător al tău sau al celor dragi. În plus, organismul îţi cere mai multă odihnă. Profită de agenda mai puţin stufoasă de astăzi pentru a te pune la somn mai devreme, pentru a te relaxa undeva la umbră cu o carte bună.

HOROSCOP FECIOARĂ, 30 AUGUST

Se nasc tensiuni între tine şi persoana iubită, iar modul în care evoluează ziua s-ar putea să le accentueze într-atât de mult încât se ajunge la un conflict de proporţii. După cum poate ai intuit deja, aceasta nu este cea mai bună zi în care să ieşi doar cu prietenii. Dacă le-ai promis însă că vă vedeţi azi, pune de o întâlnire extinsă, cu familiile sau partenerii de viaţă. Astfel, îi vei mulţumi pe toţi.

HOROSCOP BALANŢĂ, 30 AUGUST

Astăzi nu este cea mai bună zi în care să dedici timp muncii în defavoarea familiei. Este de înţeles dacă urmăreşti să îţi accelerezi ascensiunea profesională, dar nu uita de angajamentele luate faţă de cei dragi. În plus, ţi-ar prinde bine să te odihneşti, să adopţi un ritm mai puţin accelerat. Ai nevoie de timp să te refaci după provocările acestei săptămâni. Oferă-ţi acest răgaz astăzi, îl meriţi din plin. Ai nevoie să-ţi încarci bateriile.

HOROSCOP SCORPION, 30 AUGUST

Dorinţele tale cu privire la petrecerea timpului liber s-ar putea să nu fie compatibile cu alte celor dragi sau cu ale prietenilor. Sau poate că ţi-ai făcut planuri cu toţii, dar separat, însă timpul liber de care dispui nu îţi permite să te ţii de toate. Din cauza asta, este posibil să se ajungă la tensiuni sau chiar la certuri. Aşadar, s-ar putea să fie nevoie să îţi regândeşti programul pe azi, să faci ajustări.

HOROSCOP SĂGETĂTOR, 30 AUGUST

Ai grijă astăzi la cheltuieli, mai ales dacă ai sărit calul în zilele anterioare ori nu stai prea bine cu bugetul în acest sfârşit de săptămână. De asemenea, evită să faci uz de comportamente adoptate la serviciu odată ce ajungi acasă. Nu ajută nici dacă sacrifici din timpul cu cei dragi pentru a te ocupa azi de unele sarcini profesionale pe mâine. Trebuie să delimitezi clar cele două domenii de viaţă, să nu le amesteci.

HOROSCOP CAPRICORN, 30 AUGUST

Se aprind scântei între tine şi partenerul de viaţă şi mai mult ca sigur nu este vorba de flacăra pasiunii din dormitor. Are mai mult legătură cu faptul că nu puteţi cădea de acord în legătură cu planurile de weekend. Poate tu nu agreezi pe cineva din grupul său de prieteni ori el/ea nu este fanul(a) cuiva cu care tu te înţelegi bine. Sau poate că unul din voi şi-a făcut planuri exclusiv cu amicii.

HOROSCOP VĂRSĂTOR, 30 AUGUST

Din pricina oboselii acumulate peste săptămână, s-ar putea să fii mai puţin atent(ă) ce cheltuieli faci astăzi. Se recomandă aşadar precauţie suplimentară la cumpărături sau atunci când încuviinţezi asupra unor planuri de activităţi mai costisitoare astăzi. În caz contrar, s-ar putea să nu îţi mai poţi permite anumite achiziţii săptămâna viitoare. Optează mai degrabă pentru ceva care îţi permite să te relaxezi, să îţi încarci bateriile pentru provocările din zilele următoare. Ia-o puţin mai uşor.

HOROSCOP PEŞTI, 30 AUGUST

S-ar putea să nu sfârşeşti săptămâna într-o notă prea pozitivă. Acest lucru se datorează poate unor tensiuni cu partenerul, provocate cel mai probabil de unele evenimente care au loc astăzi. Sunteţi compatibili pe mai multe planuri, dar ceva din modul în care tu sau el/ea alegeţi să vă trăiţi viaţa socială nu îl mulţumeşte pe celălalt. Ai grijă să nu trezeşti sentimente de gelozie în cel de lângă tine. Altfel, se vor crea probleme mari.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici