HOROSCOP 30 iulie 2021. Marte intră în Fecioară. Schimbări care le dau zodiilor viaţa peste cap

Marte a ajuns ieri noapte în semnul Fecioarei, unde va rămâne până pe 15 septembrie. Pe parcursul tranzitului său, zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) vor experimenta schimbări pe plan personal, sentimental şi în carieră.

30759 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 iulie 2021. Marte intră în Fecioară. Schimbări care le dau zodiilor viaţa peste cap

HOROSCOP 30 iulie 2021. Marte intră în Fecioară. Schimbări care le dau zodiilor viaţa peste cap

HOROSCOP 30 iulie 2021 - Berbec

Marte a ajuns ieri noapte în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, prilej numai bun să te concentrezi mai mult în perioada următoare pe propria persoană. Este un moment bun să începi să faci mai mult sport şi poate chiar să combini mişcarea cu o dietă. În plan profesional, s-ar putea să constaţi că nivelul tău de energie creşte treptat, că-ţi este mai uşor decât de obicei să te faci remarcat(ă) la locul de muncă. În plus, s-ar putea să ai o mai mare disponibilitate de a încerca tehnici de lucru noi, de a experimenta mai mult.

HOROSCOP 30 iulie 2021 - Taur

Marte a intrat ieri noapte în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce face ca relaţia cu partenerul şi/ sau cei mici să fie mai antrenant(ă) în perioada următoare, rezervându-ţi multe momente în care nu prea ştii la ce să te aştepţi. Dacă eşti deja de câţiva ani cu persoana iubită, se întrevede aşadar o etapă în viaţa de cuplu în care aflaţi lucruri noi unul despre celălalt. În cazul în care nu ai încă pe cineva, dar te simţi pregătit(ă) să tatonezi terenul, s-ar putea să apară o oportunitate de a tări o idilă tumultoasă.

HOROSCOP 30 iulie 2021 - Gemeni

Marte a progresat aseară în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că relaţia cu cei dragi este una care ar putea să îţi rezerve tot felul de surprize în perioada care urmează. În unele situaţii, problemele care trenau de multă vreme s-ar putea să se rezolve mai uşor decât ţi-ai imaginat, iar în altele, s-ar putea să apară tensiuni din cauza unor situaţii care până acum nu au scos la iveală problemele de comunicare. Aşadar, ar trebui să dai dovadă de mai multă atenţie cu privire la modul în care interacţionezi cu rudele apropiate în perioada următoare.

HOROSCOP 30 iulie 2021 - Rac

Marte a ajuns azi noapte în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că dai dovadă de mai multă asertivitate în modul în care interacţionezi cu cei din jurul tău. Te impui mai uşor şi convingi pe ceilalţi fără prea multe dificultăţi că merită să se încreadă în opiniile tale. Pe de altă parte, există un risc crescut de conflicte în săptămânile care urmează, cel mai probabil din cauza faptului că nu citeşti anumite indicii sociale care-ţi semnalează că ar trebui să adopţi o altă tactică în raport cu unele persoane. Aşadar, tot trebuie să afişezi tact.

HOROSCOP 30 iulie 2021 - Leu

Marte a intrat ieri seară în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, fapt care denotă că sectorul financiar este unul care trece prin destul de multe schimbări în perioada care urmează. Ar putea fi vorba, de exemplu, de câştiguri rapide, la care nu te-ai fi aşteptat, dar şi de cheltuieli care apar de nicăieri. Într-un context volatil ca acesta, cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să ţii o evidenţă mai clară a bugetului de care dispui, astfel încât să nu te ia prea tare prin surprindere plăţi pe care nu le poţi amâna.

HOROSCOP 30 iulie 2021 - Fecioară

Marte a progresat aseară în chiar semnul naşterii tale, ceea ce arată faptul că ai mai multă încredere în tine însuţi(ăţi) în perioada următoare. Această percepţie personală va avea un impact pozitiv asupra modului în care te raportezi la cei de lângă tine, atât pe plan profesional, cât şi la nivel personal. Pe de altă parte, eşti mai predispus(ă) decât de obicei la momente în care nu îţi este prea uşor să îţi ţii nervii sub control. Aşadar, încearcă să vezi cum poţi gestiona mai bine aceste situaţii pentru a evita conflictele şi situaţiile care pot dăuna relaţiilor foarte apropiate.

HOROSCOP 30 iulie 2021 - Balanţă

Marte a ajuns azi noapte în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea ca unele senzaţii sau persoane din trecut să revină în prezent cu o forţă mai mare decât te-ai fi aşteptat. Încearcă aşadar să vezi ce s-a întâmplat de nu ai reuşit să închizi acele capitole din viaţa ta. Cu toate că influenţa lor asupra peisajului actual riscă să nu fie cea mai bună, există totuşi oportunităţi destul de mari de învăţare de pe urma evenimentelor pe care ţi le declanşează acest tranzit în viaţa ta. Lecţiile primite se vor dovedi foarte valoroase.

HOROSCOP 30 iulie 2021 - Scorpion

Marte a poposit aseară în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că vei face progrese destul de importante la nivelul proiectelor în care eşti implicat(ă) şi/ sau în raport cu unele persoane pe care le-ai cunoscut recent. În cazul celor dintâi, s-ar putea ca ele să se extindă pentru că îţi asumi unele riscuri pentru care nu ai fost pregătit(ă) până acum. În cel de-al doilea scenariu, o prietenie devine mai apropiată şi te inspiră să faci schimbări de substanţă în viaţa ta, în ambiţiile tale cu privire la viitor.

HOROSCOP 30 iulie 2021 - Săgetător

Marte a intrat ieri seară în casa carierei din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să dai dovadă de mai multă asertivitate în plan profesional. Este drept că vor apărea şi situaţii în care îţi este benefic să te pui în lumina reflectoarelor şi să ieşi în evidenţă. Dar în acelaşi timp, s-ar putea ca şi competiţia să fie mai mare decât de obicei. Aşadar, se anunţă o perioadă destul de plină pentru tine, dar pe termen lung, cantitatea suplimentară de eforturi pe care o investeşti pe plan profesional va da mai multe roade decât ţi-ai imaginat iniţial.

HOROSCOP 30 iulie 2021 - Capricorn

Marte şi-a făcut ieri noapte apariţia în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, examenelor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, acest lucru ar putea însemna că pleacă pe nepusă masă într-o delegaţie sau într-o excursie departe de casă sau poate că îşi schimbă pe ultima sută de metri preferinţele în legătură cu nişte cursuri pe care vor să le urmeze. Dacă eşti implicat(ă) însă într-un litigiu sau încerci să obţii o aprobare, s-ar putea ca graba să strice treaba. Aşadar, încearcă să nu grăbeşti lucrurile prea tare atunci când te ocupi de aspecte ca acestea.

HOROSCOP 30 iulie 2021 - Vărsător

Marte a intrat ieri în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că s-ar putea să apară tensiuni în raport cu cei cu care lucrezi şi/ sau cu partenerul de viaţă în privinţa banilor. Sau poate că vă încurajaţi unul pe celălalt să faceţi o anumită investiţie care nu este cea mai potrivită în contextul dat. În consecinţă, trebuie să dai dovadă de mai multă transparenţă în legătură cu ceea ce crezi că ar trebui să faceţi în privinţa acelor activităţi care implică să puneţi laolaltă resurse financiare. În caz contrar, pot apărea pagube.

HOROSCOP 30 iulie 2021 - Peşti

Marte a ajuns aseară în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că s-ar putea să se înteţească nivelul de competiţie de care ai parte în plan profesional. În viaţa de cuplu, s-ar putea să ai parte de o atmosferă similară, în sensul în care ajungi să concurezi cu partenerul de viaţă în privinţa unor aspecte care au legătură cu gospodăria sau chiar cu statutul în carieră. E drept că acest lucru vă ajută să evoluaţi, dar în acelaşi timp, poate să vă afecteze capacitatea de a lucra în echipă, ceea ce riscă să conducă la probleme mari.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici