HOROSCOP 30 iunie 2021. Zodiile, în primejdie. Cine te păcăleşte?

Luna din Peşti aderă azi la un careu tensionat cu Mercur din Gemeni şi apoi la o conjuncţie cu Neptun retrograd. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) continuă să fie şi azi o ţintă a influenţei nefaste a astrelor. Trebuie să dea dovadă de realism şi simţ practic.

22089 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 iunie 2021. Zodiile, în primejdie. Cine te păcăleşte?

HOROSCOP 30 iunie 2021

HOROSCOP 30 iunie 2021 - Berbec

Este important să nu iei de bun tot ce ţi se spune astăzi, ci să te bazezi pe ceea ce îţi spune vocea interioară. Eşti genul de persoană care acţionează mai degrabă decât să judece lucruri înainte, iar ziua de azi este una în care trebuie să judeci lucrurile în prealabil. Dacă ţi se pare că ceva sună prea bine sau mai rău decât ţi-ai imaginat, înseamnă că trebuie să faci nişte cercetări pe cont propriu, să vezi cum stă treaba de fapt. În caz contrar, rişi să faci sau să spui ceva ce poţi ajunge să regreţi mai încolo.

HOROSCOP 30 iunie 2021 - Taur

Nu este momentul potrivit în care să îţi iei angajamente financiare pe termen lung, cum ar fi investiţii în proiecte, fie că îţi aparţin, fie că eşti implicat(ă) într-ale altora. Există riscul să îţi asumi o greutate pe care nu o poţi duce şi care riscă să te coste prea scump. Analizează la rece obiectivele pe care ţi le-ai propus şi cât de fezabile sunt, dacă este într-adevăr momentul în care să direcţionezi capital către materializarea unei idei. Este mai bine dacă mai aştepţi puţin pentru a vedea cum evoluează nişte situaţii neclare, care îţi pot cauza probleme pe viitor.

HOROSCOP 30 iunie 2021 - Gemeni

În plan profesional, se anunţă azi o zi cu tensiuni, căci tu şi superiorii păreţi să aveţi opinii diferite despre situaţiile cu care vă confruntaţi în această perioadă la locul de muncă. În momente ca acestea, este important să dai dovadă de diplomaţie şi profesionalism. Ştii că ai nevoie de răbdare să treci marea, mai ales una învolburată ca apele în care vă scăldaţi acum. Fă-i să înţeleagă faptul că s-au înşelat în anumite privinţe şi c-ar avea mai mult de câştigat dacă ar privi lucrurile şi din perspectiva ta. Vei avea sorţi de izbândă dacă procedezi în acest fel.

HOROSCOP 30 iunie 2021 - Rac  

Nu eşti într-o stare de spirirt prea bună astăzi. Poate că te-a supărat cineva sau aduni de mai multă vreme stres şi oboseală, iar astăzi rişti să se prăbuşească peste tine toate zidurile de apărare pe care ţi le-ai creat. Ţi-ai pus speranţa că anumite situaţii vor evolua într-un anumit mod sau poate că ai tras nădejde că cineva apropiat îţi va sări într-ajutor. Iată însă că trebuie să te descurci singur(ă), că găseşti o modalitate de a procesa ceea ce ţi se întâmplă într-un mod care nu îţi afectează randamentul şi capacitatea de a rezolva lucrurile avute în program.

HOROSCOP 30 iunie 2021 - Leu  

S-ar putea ca azi să fie una din acele zile în care ceea ce îţi doreşti nu îţi face bine, ceea ce face unele decizii greu de luat sau poate ai tendinţa de a te arunca cu capul înainte. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba mai degrabă despre nişte situaţii deosebite în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, şi nu în sensul bun. Mai exact, apar tensiuni destul de mari între voi, iar riscul de a se ajunge la ceartă este unul major. Încearcă să discuţi cu ei, să afli dacă îi deranjează ceva în principal.

HOROSCOP 30 iunie 2021 - Fecioară

Se conturează azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă, poate chiar şi în raport cu alte persoane din familie. Sau poate că se duc conflicte între cel drag şi unele rude, iar tu stai să te gândeşti dacă ar fi înţelept să intervii. Aceasta este una din acele zile în care rufele se spală cel mai bine între părţile implicate într-o dispută, fără intervenţie din exterior, fie ea şi cu bune intenţii. În caz contrar, se poate ajunge la haos, se poate merge prea departe şi problemele se pot agrava. Caută să dai dovadă de diplomaţie şi multă răbdare.

HOROSCOP 30 iunie 2021 - Balanţă

Se arată o zi destul de complicată în plan profesional. Poate că ai termene-limită greu de respectat sau descoperi că era nevoie de mai multă experienţă pentru a te ocupa de anumite treburi de serviciu. Aşadar, trebuie să dai dovadă de răbdare şi profesionalism, să depui eforturi mai mari decât ai anticipat pentru a obţine rezultatul la care sperai. În plus, trebuie să ai grijă cum gestionezi stresul, pentru că s-ar putea să fie un factor perturbator, în sensul în care te poate împiedica să îţi faci treaba foarte bine, într-o manieră care să îţi susţină planurile de ascensiune profesională.

HOROSCOP 30 iunie 2021 - Scorpion

Se întrevede astăzi o zi în care apar nişte tensiuni pe plan sentimental sau în raport cu copiii. Pare că, de o vreme încoace, nu aţi discutat liber despre dorinţele şi/ sau nevoile voastre ori poate că nu vi le cunoaşteţi aşa cum ar trebui. Încearcă să vorbeşti despre aceste lucruri cu cei dragi astăzi, să le arăţi faptul că se pot aborda astfel de subiecte cu calm, fără tensiuni mocnite şi risc de conflicte. În cazul în care eşti single, s-ar putea ca persoana de care eşti interesat(ă) să nu fie totuşi cea mai bună alegere pentru tine acum.

HOROSCOP 30 iunie 2021 - Săgetător  

Tensiunile domină astăzi atmosfera în relaţia de cuplu şi/ sau în raport cu familia. Aveţi idei diferite despre ceea ce trebuie făcut în privinţa unor chestiuni casnice, domestice sau locative, iar acest lucru îţi îngreunează misiunea de a ajunge la un compromis. Aveţi cu toţii personalităţi foarte puternice, iar tendinţa este aceea de a vă impune punctul de vedere în loc să ajungeţi la o cale de mijloc. Încearcă să laşi de la tine în anumite privinţe şi vei vedea că şi membrii familiei vor da dovadă de o atitudine similară. Trebuie doar să spargă careva dintre voi gheaţa azi.

HOROSCOP 30 iunie 2021 - Capricorn

Se întrevede azi o atmosferă încărcată la serviciu. Îţi este destul de greu să comunici cu colegii de muncă, aveţi idei diferite despre ceea ce trebuie făcut în raport cu unele treburi profesionale pe care trebuie să le rezolvaţi în echipă. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre defecţiuni de ordin tehnic, despre faptul că aparatura de la birou le joacă feste. Sau poate că problemele de comunicare se datorează mijloacelor alternative prin care ţineţi legătura. Încearcă să îi asculţi şi poate că vei vedea că nu aveţi perspective chiar atât de diferite, de fapt.

HOROSCOP 30 iunie 2021 - Vărsător

Stai departe azi de cheltuielile prea mari. Încearcă să te limitezi la articolele de pe lista de cumpărături, la ceea ce ai nevoie urgent acasă. Tentaţiile te urmăresc la tot pasul şi nu îţi va fi uşor să delimitezi moftul de ceea ce îţi lipseşte cu adevărat, dar este important să faci acest lucru dacă îţi doreşti să dispui de bugetul necesar pentru planurile de weekend sau de concendiu. Aşadar, este important să îţi impui nişte priorităţi, să nu te abaţi de la ele. Dacă totuşi trebuie să achiziţionezi un cadou, mizează pe ceva ce îi va folosi sărbătoritului(ei) zilei.

HOROSCOP 30 iunie 2021 - Peşti

Ar putea apărea azi nişte discuţii în contradictoriu între tine şi unii membri ai familiei. Aveţi de multă vreme idei diferite cu privire la ceea ce trebuie făcut în privinţa unor chestiuni domestice, casnice sau locative, dar dacă, de obicei, încerci să nu se ajungă la un conflict, astăzi se încing spiritele prea mult pentru a nu se ajunge la nişte replici în contradictoriu. Trebuie să nu uiţi însă că vă doriţi, în principiu, acelaşi lucru, doar că nu sunteţi de acord cu viziunile celorlalţi în legătură cu modalitatea în care să ajungeţi acolo, iar aici intervine arta obţinerii compromisului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici