HOROSCOP 31 decembrie. Ultima zi din an anunţă un 2021 al schimbărilor pentru aceste zodii. Care este mesajul astrelor pentru tine

  • Ultima zi a lui 2020 începe şi se termină cu o opoziţie a Lunii pe semne diferite, aspecte care reiterează într-un fel întregul climat al acestui an, unul din care nu au lipsit deloc contradicţiile.
  • Pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn), prima opoziţie a zilei, între Luna din Rac şi Pluto din Capricorn, marchează finalul unui an al deciziilor dificile, al desprinderii de trecut.
  • A doua opoziţie, cea între Luna proaspăt intrată în Leu şi Saturn revenit în Vărsător, vorbeşte despre faptul că, în 2021, semnele Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) sunt cele care trebuie să înveţe să accepte schimbarea.
14959 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 31 decembrie. Ultima zi din an anunţă un 2021 al schimbărilor pentru aceste zodii. Care este mesajul astrelor pentru tine

HOROSCOP 31 decembrie - Berbec

Ultima zi a acestui an este una plină de contradicţii pentru tine. Familia trage de tine pe de-o parte, mai ai de rezolvat lucruri la muncă pe de altă parte, iar toate aceste responsabilităţi te obosesc destul de tare. Nici nu este de mirare aşadar că îţi vine greu să discuţi cu familia, că nu te simţi suficient de sprijinit(ă) şi înţeles(asă). Pe de altă parte, spre seară, te gândeşti cum va arăta 2021 pentru tine, cum vei reuşi să îţi impaci preocupările personale cu proiectele comune cu alte persoane, viaţa socială cu cea sentimentală. Ţinteşte către echilibru în toate.

HOROSCOP 31 decembrie - Taur

Aceasta nu este o zi în care să abordezi subiecte de discuţie sensibile, mai ales dacă vrei să închei un an ca 2020 liniştit(ă), fără tensiuni inutile. S-ar putea să te aprinzi prea repede, să te enervezi sau să îţi faci griji din pricina unor informaţii trunchiate, pe care nu le cunoşti în totalitate pentru că aşa s-a vrut sau pentru că nu ai pus întrebări. În ce priveşte temele tale de interes pentru 2021, ar trebui să te apleci mai mult asupra relaţiei dintre viaţa profesională şi cea profesională. Gândeşte-te cât timp dedici celor două domenii de viaţă acum.

HOROSCOP 31 decembrie -Gemeni

Din punct de vedere financiar, s-ar putea să nu stai prea strălucit astăzi. Acest lucru s-ar putea să se datoreze unor cheltuieli făcute fără cap ori anumitor plăţi pe care nu le-ai anticipat sau pe care nu aveai cum să le prefigurezi mai din timp. Dar să nu uităm totuşi că astăzi este ultima zi din 2020, când ar trebui să reflectezi serios la rezoluţiile tale pentru anul care bate la uşă. În cazul tău, este vorba despre nevoia unei mai mari deschideri către viziuni şi idei pe care ai tendinţa să le respingi din start. Ţi-ar putea schimba viaţa.

HOROSCOP 31 decembrie - Rac

O bună bucată din această zi, ultima a lui 2020, ar putea sta sub semnul unor tensiuni cu persoana iubită sau cu cineva de la locul de muncă, cu care ai nişte relaţii destul de apropiate de altfel. În a doua parte a zilei, începi totuşi să te pregăteşti pentru noaptea dintre ani şi să te gândeşti la planurile tale pentru 2021. Dacă ar fi să asculţi sfatul astrelor, una din principalele teme ale tale de reflecţie ar trebui să fie sectorul financiar, mai ales dacă anul ce stă să se încheie ţi-a adus o destabilizare economică destul de mare.

HOROSCOP 31 decembrie - Leu

În ultima zi a lui 2020, s-ar putea să nu fii chiar în cea mai bună formă. Asta ar putea avea legătură mai degrabă cu oboseala acumulată peste an şi de sărbători, dar s-ar putea ca o parte din vină să o poarte şi temerile cu privire la Anul Nou. De regulă, eşti o persoană optimistă, dar după un 2020 atât de imprevizibil, este de înţeles dacă te confrunţi cu nişte griji de care nu poţi să scapi. Cât priveşte rezoluţiile tale pentru 2021, acestea ar trebui să includă ajustări în relaţie cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri.

HOROSCOP 31 decembrie - Fecioară

Ai multe angajamente astăzi şi o groază de planuri. Parcă nu ţi-ai calculat bine timpul atunci când ţi-ai făcut programul pe astăzi, iar asta face să nu poţi onora chiar toate promisiunile pe care le-ai făcut celor de lângă tine. Asta ar trebui să îţi dea puţin de gândit, în sensul în care 2021 ar trebui să fie, pentru tine, despre atingerea unui echilibru. Oricum te-ai confruntat cu unele neplăceri de ordin medical anul acesta şi nu îţi doreşti ca ele să devină mai serioase în lunile care urmează. Odihneşte-te mai mult, fă-ţi un program mai relaxat puţin la muncă.

HOROSCOP 31 decembrie - Balanţă

Te simţi asaltat(ă) azi din toate părţile să îndeplineşti tot felul de aşteptări şi să te achiţi de angajamente pe care ţi le-ai luat faţă de cei din jur. Nici nu este de mirare aşadar că, în ultima zi a anului 2020, abia faci faţă în a te împărţi între mai multe direcţii în acelaşi timp. Aşadar, poate nu ar fi o idee rea să lucrezi mai mult la acest aspect în perioada care urmează. În anumite momente, nu prea ai de ales decât să amâni anumite activităţi pentru a te ocupa de cele prioritare. Altfel, se vor naşte dezamăgiri.

HOROSCOP 31 decembrie - Scorpion

Tensiunile s-ar putea să fie destul de mari în ultima zi a lui 2020. Nu este tocmai o idee prea bună să discuţi azi subiecte grele sau sensibile, care riscă să transforme noaptea dintre ani într-una încărcată, în care treci din nou şi din nou prin filtrul raţiunii ceea ce ţi-au spus cei dragi şi ce le-ai transmis tu. Cât priveşte obiectivele tale generale pentru anul care vine, o idee destul de bună ar fi să încerci să îţi împarţi timpul egal între viaţa de familie şi cea de carieră. Sau să nu creezi disproporţii foarte mari între cele două.

HOROSCOP 31 decembrie - Săgetător

Din punct de vedere financiar, s-ar putea să nu stai strălucit astăzi. Asta s-ar putea datora bugetului ceva mai mic de care dispui din pricina sărbătorilor de iarnă sau poate că au intervenit în ultimul moment plăţi pe care nu aveai cum să le eviţi şi nici nu ai reuşit să le anticipezi, din varii motive. Dar cât priveşte provocările tale majore în 2021, trebuie să ţii cont de faptul că se vor ivi, în noul an, multe situaţii în care trebuie să dai dovadă de mai multă flexibilitate. Nu te fixa pe principii şi valori care te trag înapoi.

HOROSCOP 31 decembrie - Capricorn

S-ar putea să ai parte azi de nişte discuţii în contradictoriu cu partenerul şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Este greu de spus de la ce se trag, dar este clar faptul că trebuie să le pui punct, ca nu cumva să vă prindă noaptea trecerii dintre ani supăraţi. Totuşi, altele sunt temele care ar trebui să te preocupe mai mult în 2021. Printre acestea se numără situaţia ta financiară, care ar trebui să se îmbunătăţească şi să se stabilizeze în anul care vine. Profită de toate oportunităţile de câştig cu care te întâlneşti, dar ai grijă la riscuri.

HOROSCOP 31 decembrie - Vărsător

Pe tine, ultima zi din 2020 te găseşte destul de obosit(ă), atât la nivel fizic, cât şi emoţional. Parcă nici nu te entuziasmează prea tare trecerea în noul an, cu toate că aşteptai cu nerăbdare finalul acestui an. Pe de altă parte, ai alte obiective de care trebuie să te ocupi în principal în 2021. Este vorba despre modul în care abordezi problemele de interes comun pentru tine şi partenerul de viaţă, respectiv persoanele cu care desfăşori activităţi profesionale. Analizează puţin modul în care te raportezi la ele şi vezi dacă n-ar fi bine să aduci ajustări la acest capitol.

HOROSCOP 31 decembrie - Peşti

Pentru tine, ultima zi a acestui an vine pe un fundal în care te gândeşti intens la prezent şi la viitor, la modul în care trebuie să îţi gestionezi implicarea în proiectele de grup şi investiţiile de timp, energie şi resurse de la nivelul preocupărilor de moment. Astfel de întrebări sunt binevenite, mai ales în contextul în care, în 2021, trebuie să faci ceva şi în privinţa stilului tău de viaţă şi alimentaţie. Este nevoie de nişte schimbări la acest capitol pentru ca nivelul tău de energie să poată susţine toate planurile pe care ţi le-ai conturat pentru anul viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici