HOROSCOP 31 octombrie: Lună Plină în Taur azi. Patru zodii, chemate să facă bilanţul ultimelor săptămâni

Astăzi se formează fenomenul de Lună Plină în semnul Taurului, indiciu cum că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) sunt chemate să facă bilanţul ultimelor săptămâni în plan sentimental, financiar sau profesional.

723 afișări
Imaginea articolului  HOROSCOP 31 octombrie: Lună Plină în Taur azi. Patru zodii, chemate să facă bilanţul ultimelor săptămâni

HOROSCOP 31 octombrie: Lună Plină în Taur azi. Patru zodii, chemate să facă bilanţul ultimelor săptămâni

HOROSCOP 31 octombrie - Berbec

Astăzi se formează fenomenul de Lună Plină pe casele banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să apară unele dezechilibre în zilele următoare pentru tine pe plan financiar. Aşadar, poate ar fi de dorit să nu faci cheltuieli prea mari în acest sfârşit de săptămână, mai ales dacă ştii că te aşteaptă sau te pasc unele achiziţii sau plăţi destul de mari săptămâna viitoare. Caută să îţi impui unele limite clare.

HOROSCOP 31 octombrie - Taur

Luna Plină de azi se manifestă plenar în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că nu duci lipsă de energie în acest weekend. Există însă posibilitatea să apară unele tensiuni cu cei de lângă tine, în raport cu partenerul de viaţă mai ales, în special dacă stările voastre de spirit nu coincid deloc. Aşadar, nu îi cere persoanei iubite - sau mai bine spus, nu te aştepta - să aibă aceeaşi disponibilitate pentru aceleaşi planuri de weekend.

HOROSCOP 31 octombrie - Gemeni

Cu Luna Plină în casa subconştientului din horoscopul tău general, se anunţă o zi destul de obositoare, în sensul în care ai fost supus(ă) în ultimele zile la tot felul de situaţii stresante, care astăzi ajung la paroxism. Din acest motiv, ţi se recomandă astăzi să îţi faci timp pentru odihnă, să nu tragi prea mult de tine. În caz contrar, nu vei avea cum să îţi onorezi toate planurile sau angajamentele pentru aceste zile.

HOROSCOP 31 octombrie - Rac

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa vieţii sociale, semn că astăzi nu ar fi rău să îţi faci planuri cu prietenii, respectând totuşi regulile de distanţare specifice acestei perioade. Puteţi petrece timp de calitate împreună şi în condiţiile actuale dacă încercaţi să vă adaptaţi la ele. Pe de altă parte, nu uita de anagajamentele pe care ţi le-ai luat faţă de persoana iubită şi/ sau de copii. Altfel, îţi vei atrage reproşuri.

HOROSCOP 31 octombrie - Leu

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa statutului social din harta ta solară, prilej numai bun să te foloseşti de diverse conjuncturi pentru a atrage astăzi asupra ta atenţia unor persoane importante, care îţi pot deschide uşi. În fond, ai realizări pe care meriţi să le fructifici, iar dacă întâlneşti persoanele potrivite, ele îţi vor vedea valoarea. Uneori trebuie să ieşi la rampă, să te pui în lumina reflectoarelor şi să te promovezi activ.

HOROSCOP 31 octombrie - Fecioară

Luna Plină de azi ocupă casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor sau a studiilor din horoscopul tău general. Asta înseamnă că zilele acestea sau chiar astăzi ai putea avea parte de o discuţie, o deplasare sau un curs, fizic sau on-line, care te scoate din zona de confort, care te provoacă să pui sub semnul întrebării viziuni şi principii pe care le ai de multă vreme. Indicat ar fi să nu dai dovadă de reticenţă.

 HOROSCOP 31 octombrie - Balanţă

Cu Luna Plină în casa relaţiilor şi a banilor, este de aşteptat ca cele două aspecte să te preocupe destul de mult în următoarele câteva zile. De asemenea, este posibil să te pască cheltuieli sau plăţi care nu ţi se datorează în exclusivitate. Aşadar, poate ar fi o idee bună să supui unori discuţii atitudini cu privire la bani în cuplu sau în parteneriatele de afaceri în care eşti implicat(ă). Altfel, vor apărea urmări serioase.

HOROSCOP 31 octombrie - Scorpion

Luna Plină de azi se perfectează în casa relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se anunţă un weekend plin pe plan sentimental. Pe de-o parte, nu prea ai timp să te plictiseşti, dar pe de altă parte, s-ar putea să se meargă prea departe şi să ajungeţi chiar să vă certaţi. Lasă de la tine şi spune clar ce îţi lipseşte sau ce îţi doreşti. Dacă trimiţi semnale, apar nelămuriri la orizont.

HOROSCOP 31 octombrie - Săgetător

Luna Plină de astăzi se formează în casa muncii şi a sănătăţii din harta ta solară, semnalând că dacă ai tras de tine prea mult în ultima perioadă, este obligatoriu ca în zilele următoare să ai mai multă grijă de tine. Ai nevoie de odihnă mai ales că, de luni încolo, te aşteaptă un tăvălug de tot felul de sarcini la serviciu. Nu vei putea face faţă stresului şi volumului de muncă dacă eşti extenuat(ă).

HOROSCOP 31 octombrie - Capricorn

Cu Luna Plină în casa iubirii şi a copiilor, nici nu este de mirare că îţi doreşti astăzi să petreci timp în exclusivitate cu cei dragi. Indiferent dacă asta vine de la tine sau de pe urma faptului că nu ai prea avut timp de ei în restul săptămânii, cert este că prietenii tăi nu se vor arăta prea mulţumiţi că ai procedat astfel, mai ales dacă asta implică să renunţi la planurile cu ei.

HOROSCOP 31 octombrie - Vărsător

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa familiei din harta ta solară, semn că nu este deloc o idee bună să îţi umpli timpul azi cu chestii de serviciu, mai ales dacă programul de la muncă nu îţi cere asta. Este de înţeles dacă ai unele ambiţii personale pe acest plan, dar nu sacrifica timpul cu cei dragi pentru ascensiunea profesională. Este un timp pentru toate, iar weekend-ul acesta este despre rudele apropiate.

HOROSCOP 31 octombrie - Peşti

Luna Plină de azi ocupă casa comunicării din horoscopul tău general. Pe de-o parte, îţi trezeşte pofta de a schimba tot felul de impresii cu cei din jur, dar când vine vorba de dezbateri, s-ar putea să nu fie o idee prea bună să te angrenezi în ele. Uneori ai tendinţa să iei personal anumite lucruri şi să crezi că dacă ţi se aduc contrargumente, cineva are ceva cu tine. Mai bine evită anumite subiecte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici