HOROSCOP 4 aprilie. Mercur intră în Berbec. Aceste zodii sunt pasibile de declaraţii care le discreditează

Săptămâna se încheie cu intrarea lui Mercur în semnul Berbecului, care va rămâne în această zodie până pe 19 aprilie. Timp de câteva săptămâni, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) sunt mai vocale, ceea ce uneori le poate aduce dezavantaje.

25907 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 aprilie. Mercur intră în Berbec. Aceste zodii sunt pasibile de declaraţii care le discreditează

HOROSCOP 4 aprilie. Mercur intră în Berbec. Aceste zodii sunt pasibile de declaraţii care le discreditează

HOROSCOP 4 aprilie - Berbec

Mercur intră azi în semnul naşterii tale, ceea ce promite să te facă mai comunicativ(ă), să te ajute să te exprimi mai uşor. Nici nu este de mirare aşadar că, în săptămânile care urmează, emani încredere de sine prin felul în care interacţionezi cu cei din jurul tău. Pe de altă parte, s-ar putea ca, în anumite contexte, să fii totuşi prea deschis(ă), să-ţi lipsească o anumită doză de diplomaţie pentru a naviga unele momente.

HOROSCOP 4 aprilie - Taur

Mercur îşi schimbă astăzi semnul şi ajunge în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te face mai susceptibil(ă) să îţi ieşi din fire. De regulă, eşti o persoană calmă, care nu îşi schimbă dispoziţia într-o manieră care îi şochează pe cei din jur, dar s-ar putea ca, în săptămânile care urmează, să te surprinzi până şi pe tine cu ocilaţiile de temperament. Cauza ar putea fi însă alta, nu doar mişcarea acestui astru.

HOROSCOP 4 aprilie - Gemeni

Mercur poposeşte astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general, prilej numai bun să te informezi cu privire la iniţiativele pe care vrei să le implementezi în următoarea perioadă. S-ar putea să ai nişte idei care te surprind şi pe tine, cu toate că doar unele din ele sunt realizabile. De asemenea, s-ar putea să apară feţe noi în grupul tău de prieteni, oameni care îţi împărtăşesc viziunile.

HOROSCOP 4 aprilie - Rac

Mercur ajunge astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să te exprimi cu mai multă asertivitate la muncă. În felul acesta, atragi atenţie asupra ta, iar acest lucru ar trebui să te responsabilizeze vis-a-vis de părerile pe care le emiţi, mai ales dacă urmăreşti să creşti în ierarhia de la serviciu sau să te bucuri de mai multă notorietate în domeniul tău de activitate. Ai grijp cum îţi joci cărţile.

HOROSCOP 4 aprilie - Leu

Mercur intră azi în casa studiilor, a călătoriilor, a filozofiei de viaţă şi a interacţiunii cu instituţiile statului, ceea ce-ţi sprijină demersurile în toate aceste domenii. Dacă de învăţat pentru un examen, s-ar putea să te surprindă cât de uşor asimilezi informaţia, iar în cazul în care ai de făcut o deplasare, vei primi undă verde. De asemenea, este un moment bun să te ocupi de dezvoltare personală, dar şi de procese birocratice mai compleze.

HOROSCOP 4 aprilie - Fecioară

Mercur poposeşte astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, prilej numai bun să încerci să comunici mai deschis cu partenerul de viaţă şi/ sau colaboratorii în legătură cu proiectele pe care le aveţi împreună, mai ales dacă acestea implică să faceţi investiţii împreună, să puneţi la bătaie fonduri comune. Pe de altă parte, tensiunile se ţin scai mai ceva ca înainte, deci caută să echilibrezi cumva raportul de forţe dintre voi.

HOROSCOP 4 aprilie - Balanţă

Mercur ajunge astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că, în perioada următoare, se pune accentul pe modul în care comunici cu persoana iubită, dar şi cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. S-ar putea să vă fie mai uşor să ajungeţi la puncte comune de vedere, dar în acelaşi timp, există posibilitatea să vă certaţi mai des decât înainte. Orgoliile ar trebui monitorizate ceva mai atent în perioada care urmează.

HOROSCOP 4 aprilie - Scorpion

Mercur începe astăzi să se mişte prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, prilej numai bun să îţi îndrepţi atenţia asupra modului în care echilibrezi efortul, mai ales pe cel fizic, cu odihna. Acesta este un prilej bun să adopţi schimbări pozitive pe plan profesional şi în raport cu stilul tău de viaţă, mai ales dacă acestea nu au fost în armonie în ultima vreme. Dar încearcă totuşi să o iei treptat.

HOROSCOP 4 aprilie - Săgetător

Mercur intră azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce ar trebui să te ajute să comunici mai uşor cu partenerul şi/ sau cu cei mici. Îţi este mai simplu să abordezi subiecte care altfel erau greu de discutat şi ai idei în legătură cu modurile în care aţi putea face ca timpul împreună să fie de calitate. Ţine însă cont că pot exista momente în care vă ciondăniţi aiurea.

HOROSCOP 4 aprilie - Capricorn

Mercur poposeşte astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce simplifică anumite conversaţii cu familia. Îţi este mai uşor să te impui în faţa lor, să nu laşi diferenţele de mentalitate să vă afecteze la fel de mult. Pe de altă parte, însă, ai mai puţină răbdare cu anumite rude apropiate, fapt ce te poate aduce aproape de conflict în unele situaţii. Încearcă să îţi analizezi comportamentul pentru a nu se ajunge acolo.

HOROSCOP 4 aprilie - Vărsător

Cu Mercur în casa comunicării, nu-ţi este deloc greu să faci faţă discuţiilor din următoarea perioadă. Ai încredere în părerile tale şi depistezi cu exactitate care sunt situaţiile în care trebuie să le aperi. În acelaşi timp, însă, trebuie să ai grijă să nu fii prea abrupt(ă) în anumite situaţii. Sinceritatea este întotdeauna cea mai bună soluţie, dar trebuie să ai grijă în ce cuvinte o îmbraci în raport cu anumite persoane din viaţa ta.

HOROSCOP 4 aprilie - Peşti

Mercur trece astăzi pragul în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să intri în posesia unor ponturi valoroase legate de nişte oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii. S-ar putea totuşi ca şi tentaţiile să fie mai puternice în următoarele săptămâni, iar voinţa ta mai puţin rezistentă în faţa lor. Aşadar, este important să îţi cunoşti bine bugetul şi să nu te hazardezi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici