HOROSCOP 4 octombrie 2021. Dorinţele acestor zodii devin azi realitate. Cine se numără printre ele?

Mercur retrograd din Balanţă aderă azi la un trigon armonios cu Jupiter retrograd din Vărsător, semn că, la început de săptămână, zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) au ambiţii şi planuri mari, cu şanse pe măsură de a se materializa.

21478 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 octombrie 2021. Dorinţele acestor zodii devin azi realitate. Cine se numără printre ele?

HOROSCOP 4 octombrie 2021. Dorinţele acestor zodii devin azi realitate. Cine se numără printre ele?

HOROSCOP 4 octombrie 2021 - Berbec

Se anunţă o zi perfectă pentru nativii(ele) acestui semn care vor să discute cu partenerul de viaţă despre planurilor lor comune de viitor sau care sunt implicaţi(te) în proiecte de grup cu persoane apropiate. Contextul astral de astăzi îi/le ajută să se conecteze pe aceeaşi frecvenţă cu ceilalţi şi să ajungă la un compromis în ceea ce priveşte acele chestiuni care au scos la iveală diferenţe de mentalitate şi personalitate. Aşadar, şansele sunt foarte mari ca astăzi să ajungeţi la o perspectivă similară cu privire la modul în care unele probleme complicate ar trebui abordate în perioada care va urma.

HOROSCOP 4 octombrie 2021 - Taur

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de un randament destul de ridicat la locul de muncă, poate chiar mai mare decât de obicei în acest moment din săptămână. În cazul unor nativi(e), acest lucru s-ar putea datora ajutorului primit din partea unor colegi mai experimentaţi, iar în alte situaţii, s-ar putea să ţină mai degrabă de modul eficient în care s-au organizat în ultima perioadă. Oricare ar fi situaţia, cert este că reuşeşti să duci la bun sfârşit tot ce ţi-ai propus să realizezi în această zi şi poate că faci şi o parte din treaba pe mâine.

HOROSCOP 4 octombrie 2021 - Gemeni

Se prefigurează o zi de luni plină de inspiraţie pentru nativii(ele) acestui semn. Aşadar, dacă lucrezi într-un domeniu creativ sau te concentrezi în această perioadă pe dezvoltarea unei afaceri personale, s-ar putea să-ţi vină unele idei la care, în mod obişnuit, nu te-ai fi gândit. Prin intermediul lor, s-ar putea să rezolvi unele probleme cu care nu te-ai mai confruntat până acum ori care te ajută să eviţi unele situaţii peste care ai fi trecut greu. În ceea ce priveşte sectorul sentimental sau relaţia cu copiii, lucrurile par să meargă în aceeaşi direcţie bună şi ai parte de armonie acasă.

HOROSCOP 4 octombrie 2021 - Rac

În cazul în care ai trecut printr-o perioadă tensionată în raport cu cei dragi, s-ar putea ca, de la începutul acestei săptămâni, lucrurile să reintre în normalitate. Pe de altă parte, rămân încă o serie de puncte nevralgice pe care ar fi bine să nu le activezi. Din acest motiv, ar fi bine să eviţi subiectele de discuţie care pot deschide răni care s-au închis cu greu. Încearcă să mai aştepţi puţin până propui un dialog pe marginea lor. În zilele care urmează, vei vedea o mai mare disponibilitate din partea lor pentru o conversaţie pe aceste teme mai complicate.

HOROSCOP 4 octombrie 2021 - Leu

Se arată o zi de luni în care comunicarea este mai importantă decât oricând. Fie că ai programate azi discuţii importante, cum ar fi o sesiune de negocieri, un interviu de angajare sau o şedinţă importantă, fie că trebuie să porţi unele conversaţii cu familia sau colaboratorii, cert este că vei face faţă cu succes acestor contexte de comunicare. Ştii exact când să vorbeşti şi când să asculţi, ceea ce te va ajuta să ajungi la interlocutorii tăi, să te faci bine înţeles(easă). Aşadar, este foarte posibil ca astăzi să te alegi cu unele victorii importante în planul vieţii personale.

HOROSCOP 4 octombrie 2021 - Fecioară

Din câte se pare, te vei intersecta astăzi cu unele oportunităţi importante de câştig. Ar putea fi vorba, de exemplu, despre nişte proiecte extraprofesionale, fie în domeniul tău principal de activitate, fie într-unul cu care doar cochetezi din când în când. În alte cazuri, s-ar putea ca acestea să se fi finalizat deja, să fie aceasta ziua în care sunt remuneraţi(te) pentru nişte eforturi mai vechi. În orice caz, este clar că ţi se consolidează treptat situaţia financiară, lucru pe care îl sesizează mai ales aceia(elea) care au trecut recent printr-o perioadă ceva mai strâmtorată economic decât în mod normal.

HOROSCOP 4 octombrie 2021 - Balanţă

Te bucuri astăzi de o stare foarte bună de spirit, care îţi permite să activezi la înălţime pe toate planurile. La locul de muncă, dai dovadă de inspiraţie şi creativitatea, ceea ce îţi permite să rezolvi ingenios unele probleme cu care te confrunţi de o bună bucată de vreme. În plan personal, îi molipseşti pe cei dragi cu buna ta dispoziţie, iar dacă eşti single, nu vei duce lipsă de atenţie din partea admiratorilor(oarelor). Aşadar, se anunţă o zi productivă şi armonioasă pentru tine, în care reuşeşti să gestionezi cu foarte multă uşurinţă orice provocare ţi-ar putea ieşi în cale.

HOROSCOP 4 octombrie 2021 - Scorpion

S-ar putea ca această zi de luni să te surprindă într-o stare de spirit meditativă sau cel puţin introspectivă. Te gândeşti la momente frumoase din trecut, la persoane care poate că nu mai fac parte din peisajul tău actual, de care îţi este dor. Iată un prilej mai mult decât bun să îi viziezi pe părinţi, să petreci timp de calitate în compania celor dragi. În cazul în care simţi nevoia să fii singur(ă), nu te da în lături să îţi acorzi aceste momente de solitudine. Există situaţii în care ai nevoie de ele şi te ajută să-ţi încarci bateriile.

HOROSCOP 4 octombrie 2021 - Săgetător

Se anunţă azi o zi prielnică pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează la diverse proiecte, fie în colaborare cu alte persoane, fie pe cont propriu. Eşti inspirat(ă), iar acest lucru te ajută să găseşti soluţii originale pentru a depăşi eventualele obstacole care ţi-au ieşit de ceva timp în cale. În alte cazuri, s-ar putea ca astăzi să intre în viaţa celor născuţi(te) în această zodie oameni care îi/le inspiră, care îi fac să pună pe primul loc visuri şi obiective care au rămas în aşteptare. Încearcă să ai mai multă încredere în viziunile tale şi să investeşti în potenţialul lor.

HOROSCOP 4 octombrie 2021 - Capricorn

S-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) norocoşi(oare) care se întâlnesc cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor. Ar putea fi vorba de un proiect suplimentar la serviciu sau în domeniul tău principal de activitate, pe care unul din superiori ţi-l propune graţie unor realizări pe care le-ai înregistrat recent. E drept că poate implică să stai mai mult decât de obicei la birou, dar în cele din urmă, recompensa pe care o vei primi va fi direct proporţională cu eforturile pe care le-ai depus. Aşadar, profită de această oportunitate pentru a-ţi consolida situaţia financiară, dar şi ascensiunea în carieră.

HOROSCOP 4 octombrie 2021 - Vărsător

Eşti într-o formă de zile mari, mai ales din punct de vedere mental. Ai o mentalitate de învingător(oare), iar acest lucru îţi permite să vezi partea plină a paharului chiar şi în unele contexte în care ai lăsa pesimismul să primeze de obicei. În cazul în care eşti într-o delegaţie acum, vei susţine azi un examen sau intenţionezi să te ocupi de un proces birocratic complex, fii sigur(ă) că vei obţine ceea ce ţi-ai propus de pe urma călătoriei întreprinse, a studiilor urmate sau a multiplelor drumuri pe la instituţiile statului. Se va vedea curând luminiţa de la capătul tunelului.

HOROSCOP 4 octombrie 2021 - Peşti

Te afli astăzi printre nativii(ele) care încep ceva mai greu săptămână, nu pentru că nu ar avea randament sau că au motive să fie supăraţi, ci pentru că trebuie să procesezi încă unele evenimente de săptămâna trecută. Aşadar, dacă simţi nevoia să o iei mai încet, să acorzi mai multă atenţie stării tale interioare decât agendei de activităţi de astăzi, nu te învinovăţi pentru acest lucru. Trebuie să te eliberezi de unele energii ambivalente care nu contribuie cu nimic la stare ta emoţională, care dimpotrivă, riscă să te afecteze dacă nu le dai importanţa cuvenită în momentul în care apar.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici