HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2020: Patru zodii au probleme majore azi. Ce alte semne le vin în ajutor

9940 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2020: Patru zodii au probleme majore azi. Ce alte semne le vin în ajutor

Venus din Rac este implicate azi în două aspecte astrale importante: pe de-o parte, face un careu tensionat la Marte din Berbec, iar pe de altă parte, un sextil armonios cu Mercur din Fecioară. În prima parte a zilei, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) se confruntă cu conflicte şi competiţie acerbă, dar spre dup-amiază, Racii şi celelalte zodii de Apă (Scorpion, Peşti) primesc ajutor şi consiliere din partea celor de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE BERBEC

Joia aceasta aduce tensiuni în raport cu membrii familiei, dar mai ales în relaţie cu cei care au viziuni şi convingeri diametral opuse de ale tale. Ceva din ceea ce spun sau felul în care se poartă te calcă pe nervi şi îţi procură reacţii care te surprind neplăcut până şi pe tine. Pentru a minimiza riscul de conflicte, caută să nu abordezi astăzi teme de discuţie care aduc la suprafaţă prăpastia dintre generaţiile voastre sau diferenţele de mentalitate. Concentrează-te mai degrabă pe sarcinile comune, pe subiectele de interes actual, în cazul cărora trebuie să vă uniţi forţele, să colaboraţi.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE TAUR

Nu pari a fi astăzi într-o dispoziţie prea bună; se prea poate să fi intervenit oboseala după câteva zile dificile în plan profesional sau personal ori poate că ai motive să fii supărat(ă). În orice caz, starea ta de spirit lasă de dorit, iar nivelul tău de energie este scăzut pentru acest moment al săptămânii. În plus, asta te face mai sensibil(ă) la anumite vorbe sau gesturi, mai predispus(ă) să faci comparaţii eronate între situaţii din prezent şi întâmplări mai puţin plăcute din trecut. În cazul altora zodii, se întrevăd bârfe sau veşti îngrijorătoare. Vorbeşte cu partenerul despre ce simţi.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE GEMENI

Astăzi nu se anunţă o zi bună în care să investeşti în planuri de viitor sau proiecte, fie că ai făcut deja paşi în direcţia lor sau intenţionezi să te concentrezi asupra lor, fie că implică şi alte persoane sau le coordonezi singur(ă). Oricare ar fi scenariul, cert este că te grăbeşti dacă iei astfel de decizii financiare, expunându-te riscului unor pagube sau poate că nu îţi vei amortiza la timp cheltuielile. Mai degrabă, caută să vezi care sunt nevoile familiei, ce poţi face pentru a vă îmbunătăţi tuturor nivelul de confort. Sunt recomandate investiţiile în spaţiul de locuit comun.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE RAC

În prima parte a acestei zile, faci mai greu faţă provocărilor cu care te întâlneşti în plan profesional. Problema o constituie atitudinea şefilor faţă de tine, răspunderea care îţi revine la serviciu sau aşteptările unor importanţi vectori de influenţă din domeniul tău de activitate. Indiferent de situaţie, resimţi la nivel acut greutatea acestor presiuni, ceea ce te face să te porţi iraţional sau chiar să nu iei deloc atitudine. Pe de altă parte, există şi persoane cu care te înţelegi bine, care simţi că te ascultă atunci când purtaţi un dialog. Povestind, îţi faci un plan de acţiune în minte.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE LEU

În prima jumătate a zilei, nu pari a fi într-o formă prea bună, mai ales din punct de vedere mental. Ai tendinţa să pui răul în faţă, să te gândeşti prea mult la trecut, fără scopul clar de a depăşi stări, angoase sau nemulţumiri care îţi dau încă târcoale. Din acest motiv, s-ar putea să ratezi unele din oportunităţile care ar putea apărea astăzi, ceea ce riscă să îţi exacerbeze şi mai mult dispoziţia nefericită. S-ar putea totuşi să nu ratezi unele oportunităţi financiare importante, care par că vin de nicăieri. Ele s-ar putea să te ajute să-ţi schimbi starea.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE FECIOARĂ

Felul în care evoluează unele relaţii, proiecte sau planuri de viitor te nelinişteşte. Sau poate că au intervenit de curând sau apar astăzi motive pentru care te îndoieşti de loialitatea şi bunele intenţii ale unor prieteni sau colaboratori. În orice caz, este clar că te frământă unele lucruri, că nu eşti într-o pasă prea bună. Cum poate bine ai intuit, nu este un moment în care să iei decizii cu bătaie lungă, căci s-ar putea să îţi dai seama că impulsul momentului nu a fost chiar cel mai inspirat. Lucrurile s-ar putea întoarce în direcţia cea bună cât de curând.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE BALANŢĂ

Se întrevăd tensiuni la nivelul relaţiei cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care derulezi activităţi de ordin profesional. În cazul celei dintâi, s-ar putea să fie vina carierei tale sau a partenerului ori a faptul că s-a dezechilibrat raportul de forţe între voi. O problemă similară celei din urmă ar putea fi şi sursa disensiunilor la nivelul relaţiilor de la serviciu. Aşadar, este foarte important să te asiguri că fiecare din voi îşi cunoaşte atribuţiile şi limitele puterii. La nivel sentimental cel puţin, tensiunile s-ar putea atenua dacă nu mai aduci acasă stresul sau atitudinile de la serviciu.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE SCORPION

Pentru tine, se întrevede o zi dificilă şi aglomerată în plan profesional. Poate că volumul de muncă primit este mai mare decât de obicei sau te confrunţi cu sarcini de muncă ce îţi pun la încercare abilităţile şi experienţa în domeniu. În cazul altor nativi(e), problema este alta şi ar putea avea legătură cu faptul că aşteptările sunt prea mari în raport cu termenul-limită sau cu resursele pe care le ai la dispoziţie. Încearcă totuşi să priveşti lucrurile în perspectivă, să vezi cum proiectele actuale pot atrage alte iniţiative cu potenţial lucrativ. Sau poate cunoşti persoane ce te pot ajuta.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE SĂGETĂTOR

În plan sentimental şi în relaţie cu copiii, ziua de azi se anunţă a fi una tensionată. Se întrec limitele libertăţii personale, ale intimităţii, cel mai probabil din pricina îndoielilor legate de unul dintre voi şi a lipsei de încredere. În felul acesta, se poate ajunge la certuri în toată regula şi mai târziu, la răni care se vor vindeca cu greu. Oricare ar fi situaţia, caută să îţi găseşti curajul să vorbeşti cu cei dragi. În plan profesional, pe de altă parte, eşti motivat(ă) să îţi duci toate planurile la îndeplinire, să te autodepăşeşti şi să îţi suprinzi competiţia.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE CAPRICORN

La nivelul relaţiei cu persoana iubită, pot apărea astăzi tensiuni. Ele se pot datora unor probleme de ordin casnic, domestic sau locativ, dar ai grijă că pentru o rezolvare expeditivă a sa, este important să faceţi front comun, să ajungeţi la o strategie de acţiune care vă mulţumeşte pe amândoi. Aşadar, nu este o idee prea bună să includeţi şi alţi membri ai familiei în ecuaţie, mai ales dacă nu-i priveşte direct. Dacă luaţi atitudine la timp şi purtaţi un dialog, s-ar putea ca seara acestei zile să vă surprindă pe aceeaşi lungime de undă. Nu pierde vremea cu certuri.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE VĂRSĂTOR

În prima parte a zilei, te-ai putea confrunta cu probleme de comunicare în raport cu colegii de serviciu. Acestea fie se datorează mijloacelor alternative de interacţiune, mai ales dacă lucrezi de acasă, fie unor incompatibilităţi de caracter şi/ sau viziune, care nu sunt anormale, dar care pot fi şi ele depăşite cu puţină înţelepciune. În cazul altor nativi(e), problemele ar putea fi mai degrabă de natură tehnică, iar în cazul acesta, este important să îţi iei unele măsuri de siguranţă. Vestea bună este că aspectele cosmice de astăzi te ambiţionează să treci peste toate provocările, să nu te laşi uşor.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE PEŞTI

S-ar putea ca astăzi să întreci limita cu cheltuielile. Pentru ca bugetul tău să nu aibă de suferit, încearcă să nu cedezi tentaţiei achiziţiilor nenecesare, să încerci să faci faţă presiunilor sau rugăminţilor din partea partenerului de viaţă şi/ sau copiilor. În fond, nu trebuie să îţi/vă pui(neţi) definitiv pofta în cui, ci doar să aşteptaţi un moment mai bun din punct de vedere financiar în care să vă satisfaceţi dorinţele. S-ar putea, discutând situaţia cu cei dragi, să îţi dai seama că aceste porniri nu sunt altceva decât un simptom al unor lipsuri din relaţia voastră. Ocupă-te de ele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici