HOROSCOP 5 mai. Situaţii imprevizibile, care aruncă totul în aer. Zodiile schimbă azi macazul

Soarele şi Uranus se întâlnesc azi într-o conjuncţie în Taur, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) şi cele de Pământ (Fecioară, Taur) au parte azi de situaţii imprevizibile, care aruncă totul în aer.

5411 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 mai. Situaţii imprevizibile, care aruncă totul în aer. Zodiile schimbă azi macazul

HOROSCOP 5 mai. Situaţii imprevizibile, care aruncă totul în aer. Zodiile schimbă azi macazul

HOROSCOP 5 mai - Berbec

Soarele face azi o conjuncţie cu Uranus în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te aşteaptă o surpriză în ceea ce priveşte veniturile sau cheltuielile. Uranus are o natură neaşteptată, aşadar este important să fii pregătit(ă) cam pentru orice. Poate că este nevoie să cheltuieşti mai mult pentru un produs sau să faci investiţii mai mari decât de obicei. Dar în acelaşi timp, este posibil să apară surse neprevăzute de câştig, care te ajută să treci peste această provocare. Aşadar, încearcă să ţii o evidenţă mai clară a bugetului, să nu te ia prin surprindere cumva.

HOROSCOP 5 mai - Taur

Soarele şi Uranus fac astăzi conjuncţie tocmai în semnul naşterii tale, ceea ce denotă faptul că s-ar putea să ai unele reacţii neprevăzute, la care nu te aşteptai nici tu şi care nu-ţi stau în caracter. Poate că reuşeşti să eviţi o situaţie neplăcută sau să o corectezi încă din faşă, înainte ca lucrurile să degenereze. Ori probabil că spui sau faci ceva care şochează, dar nu în sensul bun. Dacă te întâlneşti astăzi cu o situaţie-limită, ai mare grijă cum o gestionezi şi gândeşte-te cum te vor privi ceilalţi dacă te laşi mânat(ă) de un instinct nu prea inspirat.

HOROSCOP 5 mai - Gemeni

Soarele şi Uranus îşi dau astăzi mâna în casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce poate să aducă în actualitate situaţii persistente din trecut, frustrări şi nemulţumiri pe care poate nu le-ai procesat suficient sau aşa cum trebuia la momentul potrivit. Pe de altă parte, acest aspect astral aduce şi o serie de revelaţii, în sensul că s-ar putea să conştientizezi unele tipare de gândire şi acţiune care te fac să baţi pasul pe loc sau chiar să mergi înapoi. Te-ar ajuta mult dacă ai încerca să te îndepărtezi de ele, să treci peste zona de confort astfel creată.

HOROSCOP 5 mai - Rac

Conjuncţia Soarelui cu Uranus se formează în casa proiectelor şi a vieţii sociale din astrograma ta generală, ceea ce ar putea însemna că apar situaţii neaşteptate în raport cu iniţiativele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi ori în relaţie cu grupul de prieteni. Poate fi vorba de răsturnări de situaţie fericite, care te scot dintr-un impas sau care te ajută să eviţi un deznodământ neplăcut sau poate că lucrurile nu merg deloc în direcţia bună. Aşadar, trebui să fii stăpân(ă) pe situaţie şi pregătit(ă) să intervii la timp, indiferent de ceea ce îţi rezervă astrele astăzi.

HOROSCOP 5 mai - Leu

Conjuncţia Soarelui cu Uranus ocupă casa carierei din astrograma ta solară, semn că astrele îţi rezervă surprize în plan profesional şi/ sau în raport cu superiorii. În cazul unor nativi(e), ar putea fi vorba de o apropiere bruscă dar binevenită de un şef, iar în al altora, de situaţii care îi aduc la cuţite cu conducerea. Oaricare ar fi situaţia, cert este evenimentele de astăzi vor influenţa o bună bucată de vreme evoluţia ta în plan profesional, astfel că dacă se întâmplă ceva rău, trebuie să acţionezi la timp pentru a readuce lucrurile pe direcţia cea bună, în avantajul tău.

HOROSCOP 5 mai - Fecioară

Conjuncţia Soarelui cu Uranus se perfectează în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Acest lucru înseamnă că ziua vine la pachet cu răsturnări de situaţie în ceea ce priveşte o deplasare în străinătate sau la mare distanţă de casă, în plan profesional sau în concediu, în cazul unui examen sau în privinţa unei chestiuni de ordin birocratic. Poate fi vorba de ceva care pare dramatic la început, dar dacă priveşti lucrurile în ansamblu, s-ar putea să îţi dai seama că Universul ţi-a făcut o favoare, că ţi-a dat un timp preţios de gândire.

HOROSCOP 5 mai - Balanţă

Conjuncţia Soarelui cu Uranus se formează în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că astrele îţi rezervă surprize în ceea ce priveşte colaborările în care eşti implicat(ă), fie că le derulezi cu familia sau persoane din mediul profesional. Există riscul ca spiritele să se încingă destul de tare atunci când discuţiile ajung la bani, când se discută despre pagude din trecut sau decizii neinspirate la care s-a ajuns prin constrângere mai degrabă decât dialog. Acest aspect astral este un semnal de trezire pentru acele relaţii în care unul are tendinţa să se impună.

HOROSCOP 5 mai - Scorpion

Conjuncţia Soarelui cu Uranus ocupă casa parteneriatelor din horoscopul tău general, fapt pentru care se întâmplă lucruri neprevăzute astăzi în plan profesional, în relaţie cu colegii de muncă ori în sectorul vieţii personale, în raport cu persoana iubită. Este nevoie de o schimbare de atitudine unul în raport cu celălalt, de mai multă deschidere şi disponibilitate la dialog şi la noutate. În ultima vreme, aţi avut tendinţa de a replica unele tipare comportamentale care nu au dus la rezultate prea bune, care au fragilizat într-o anumită măsură încrederea foarte puternică pe care ar trebui să o aveţi unul în altul.

HOROSCOP 5 mai - Săgetător

Conjuncţia Soarelui cu Uranus se formează în casa muncii din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca socoteala de acasă să nu se potrivească cu cea de la locul de muncă. Apar situaţii neprevăzute pe care nu le-ai luat în calcul sau pe care nu aveai cum să le intuieşti din timp. Sau poate că cei cu care lucrezi se comportă într-un mod cu care nu eşti obişnuit(ă). În cazul în care nu ai prea avut grijă de sănătatea ta, există posibilitatea ca lucrurile să nu evolueze prea bine. Este nevoie de o schimbare în stilul de viaţă.

HOROSCOP 5 mai - Capricorn

Conjuncţia Soarelui cu Uranus se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, indiciu cum că te surprinde azi reacţia apropiaţilor în raport cu tine sau invers. Poate fi vorba de o schimbare binevenită, de o implicare mai mare în relaţia pe care o aveţi sau probabil că ies la iveală frustrări pe care nici nu ştiaţi că le-aţi înmagazinat. Aşadar, poate fi o zi imprevizibilă pentru tine în raport cu cei dragi, motiv pentru care trebuie să fii pregătit(ă) să domoleşti un eventual conflict, să propui alternativa unui dialog deschis, neconflictual dacă se lasă cu scântei.

HOROSCOP 5 mai - Vărsător

Conjuncţia Soarelui cu Uranus are loc azi în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că astrele îţi rezervă situaţii neprevăzute în raport cu cei dragi. Şansele cele mai mari sunt acelea de a nu fi vorba de circumstanţe fericite, ci mai degrabă de cocniri de orgolii, care ţin de o diferenţă mare în ceea ce priveşte principiile şi valorile după care vă ghidaţi. Toleranţa este un aliat de nădejde în astfel de situaţii, dar trebuie să înţelegi că trebuie să dai dovadă tot timpul de ea, că nu te poţi aştepta să se schimbe fundamental pe viitor.

HOROSCOP 5 mai - Peşti

Conjuncţia Soarelui cu Uranus ocupă casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că modul în care te raportezi astăzi la ceilalţi este destul de diferit decât de obicei. Acest lucru poate să şocheze în primă fază, deşi reprezintă fundamentul unei schimbări binevenite, al unei mai mari deschideri faţă de cei din jurul tău. Este greu să te desprinzi de unele tipare de gândire sau acţiune, dar în acelaşi timp, caută să nu fie ceva brusc, care riscă să aibă un efect opus celui scontat. Ajustările acestea trebuie să vină gradual şi să crezi în ele cu totul.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici