HOROSCOP 6 aprilie 2022. Împăcate cu ele însele, zodii fac paşi fermi către obiectivele lor. Simt că au luat deciziile potrivite

Soarele din Berbec îi lansează un sextil armonios Lunii din Gemeni, prilej cu care zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) şi cele de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) simt că sunt pe calea cea bună. Astrele nu le contrazic şi le pregătesc cât de curând surprize plăcute.

12993 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 aprilie 2022. Împăcate cu ele însele, zodii fac paşi fermi către obiectivele lor. Simt că au luat deciziile potrivite

HOROSCOP 6 aprilie 2022 - Berbec 

Astrele te ajută astăzi să exprimi în cuvinte cine eşti şi ceea ce crezi. Ştii să atragi atenţia asupra ta într-un mod pozitiv, să îţi faci vocea auzită fără prea mare greutate. Pe de altă parte, în contexte care pot conduce la situaţii de la care nu dai uşor înapoi, trebuie să ai mare grijă cum acţionezi. Entuziasmul te-ar putea aduce în situaţia de a promite mai mult decât poţi duce la îndeplinire, de a afişa o faţetă care nu este chiar întocmai cu cine eşti tu de fapt. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum calibrezi energia aspectelor astrale.

HOROSCOP 6 aprilie 2022 - Taur 

S-ar putea să apară azi ca prin minune, fix când aveai nevoie de ele, unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul unor investiţii. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre întoarcerea unui împrumut sau poate de dispariţia necesităţii de a cumpăra ceva destul de costisitor. În alte cazuri, ar putea apărea un binefăcător, un ajutor care preferă să nu se facă neapărat cunoscut. În orice caz, cert este că Universul te ajută să scoperi unele plăţi sau găuri rămase în buget după unele pagube pricinuite în trecut.

HOROSCOP 6 aprilie 2022 - Gemeni 

Simţi că ai toate motivele astăzi să priveşti cu încredere spre viitor. Planurile pe termen lung pe care le ai, respectiv proiectele în care eşti implicat(ă) merg bine, ai lângă tine oameni care te sfătuiesc de bine şi/ sau care te ajută aşa cum pot să îţi împlineşti visurile, fie material, fie emoţional. În cazul în care vrei să intri într-o scehmă de afaceri sau să demarezi o iniţiativă, acum este momentul potrvit, cu toate că, în anumite privinţe, ai avea destul de mult de câştigat dacă ai da dovadă de raţiune, dacă nu te-ai lăsa ghidat(ă) doar de entuziasm.

HOROSCOP 6 aprilie 2022 - Rac 

Printr-un concurs fericit de circumstanţe, ţi se dă astăzi oportunitatea de a ieşi în evidenţă la serviciu, de a te distinge de restul colegilor de muncă. Profită de această şansă pentru a arăta că poţi mai mult, că ai unele abilităţi mai dezvoltate decât se crede sau pe care ceilalţi nu le cunoşteau până acum. În cazul altor nativi(e), este posibil ca oportunităţile de afirmare să apară în plan social, în comunitatea în care trăiesc. În orice caz, cert este că sunt multe priviri aţintite asupra lor şi trebuie să aibă grijă cum anume gestionează astfel de momente cu potenţial.

HOROSCOP 6 aprilie 2022 - Leu 

Se anunţă o zi ideală la orizont pentru nativii(ele) care intenţionează astăzi să se ocupe de planurile lor de viitor sau de proiecte de grup. Sunt pe aceeaşi lungime de undă cu persoanele cu care au colaborări pe termen lung şi/ sau cu cei care le finanţează. Acest lucru îi/le poate ajuta să facă progrese importante în privinţa acestor iniţiative ori să ia decizia de a urma un vis la care s-au gândit de multă vreme. În plus, s-ar putea să aibă o revelaţie care îi/le oferă o nouă perspectivă asupra unui obiectiv pe termen lung pe care l-au neglijat.

HOROSCOP 6 aprilie 2022 - Fecioară

În cazul anumitor nativi(e), aspectele de astă sugerează existenţa unui echilibru în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezii. Ştii exact unde este situată linia de demarcaţie între agresivitate şi asertivitate, reuşind să te poziţionezi mereu în dreptul celei din urmă. În alte cazuri, ar putea fi vorba de unele tensiuni mocnite, care par a fi bine ţinute în control momentat. Există însă riscul ca lucrurile să ia o întorsătură mai puţin fericită atunci când te aştepţi mai puţin. Aşadar, un dialog sincer s-ar putea să fie cea mai bună soluţie în situaţia de faţă.

HOROSCOP 6 aprilie 2022 - Balanţă

Eşti pe aceeaşi lungime de undă astăzi atât cu partenerul de viaţă, cât şi cu cei cu care lucrezi, astfel că orice vă puneţi astăzi în cap să discutaţi, veţi ajunge cu destul de mare uşurinţă la un consens. De asemenea, dacă intenţionaţi să vă ocupaţi de proiecte comune, vei vedea că lucrurile vor merge mai bine şi mai repede decât te-ai aşteptat. În cazul în care ai programată azi o întâlnire romantică, fii sigur(ă) că lucrurile vor merge bine, că vei vedea noi arii de interes comun între tine şi acea persoană pentru care ai început să dezvolţi sentimente.

HOROSCOP 6 aprilie 2022 - Scorpion 

Dispui astăzi de un randament foarte crescut, astfel că, până la finalul zilei, vei reuşi să duci la îndeplinire mult mai multe sarcini decât de obicei. Fie că alegi să te ocupi prima oară de cele complicate, care necesită mai mult timp şi concentrare, fie că le laşi pe urmă, nu prea contează. Astrele garantează că, pe tot parcursul zilei, faci faţă destul de bine stresului şi reuşeşti să îţi ordonezi activităţile astfel încât să nu intri în panică. Încearcă să îţi faci timp şi pentru tine, pentru mişcare după porgramul de la muncă. Te va ajuta să te relaxezi.

HOROSCOP 6 aprilie 2022 - Săgetător 

În cazul în care lucrezi într-un domeniu creativ, fii sigur(ă) că inspiraţia nu te va ocoli astăzi. Cel mai probabil, te va vizita prin intermediul persoanelor cu care lucrezi, cu care pare că faci o echipă extrem de bună. De o atmosferă la fel de armonioasă ai parte şi acasă, acolo unde rezonezi pe aceeaşi frecvenţă cu partenerul de viaţă şi/ sau copii. Aşadar, dacă-ţi permite agenda, poate că nu este o idee proastă să faceţi ceva împreună, să veniţi cu nişte planuri spontane de a vă petrece seara împreună într-un mod care vă aduce cu adevărat unul lângă celălalt.

HOROSCOP 6 aprilie 2022 - Capricorn 

Se anunţă o zi perfectă azi pentru a te ocupa de chestiuni casnice, fie că este vorba de simple treburi gospodăreşti sau de lucrări mai ample, cum ar fi cele de amenajare sau redecorare. În cazul în care ai nevoie de ajutor din partea celor dragi, se pare că nu este nevoie decât să îl ceri, întrucât se pare că există disponibilitate din partea lor să participe la activităţi de acest gen. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o situaţie în care lucrează de acasă azi ori îşi iau de lucru şi după orele obişnuite de muncă.

HOROSCOP 6 aprilie 2022 - Vărsător

Se întrevede o zi în care comunici uşor cu cei dragi, dar mai ales cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar acest lucru vă permite să vă bucuraţi la maximum de timpul de care dispuneţi împreună. De asemenea, ai parte de creativitate la serviciu, ceea ce îţi permite să scapi destul de uşor, într-o manieră ingenioasă, de o problemă întâmpinată la locul de muncă. În cazul în care ai programată azi o întâlnire romantică, fii sigur(ă) că va urma şi o a doua cât de curând, că descoperiţi arii de compatibilitate.

HOROSCOP 6 aprilie 2022 - Peşti

În cazul în care nu ai apucat să cumperi cele trebuincioase pentru casă şi familie, s-ar putea ca programul de azi să îţi rezerve timpul necesar să te ocupi şi de chestiuni de acest timp. Mai mult, dacă nu ai apucat să îţi faci o listă, cei dragi te vor ajuta să te organizezi în doi timpi şi trei mişcări. Dacă îţi cauţi o chirie în această perioadă sau vrei să cumperi o locuinţă, s-ar putea să dai peste unele oferte mai bune decât ţi-ai imaginat. Aşadar, tot ceea ce are legătură cu sectorul casnic merge mai bine decât credeai.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici