HOROSCOP 6 ianuarie 2021. Marte intră în Taur. Aceste zodii fac eforturi pe plan financiar

Marte intră azi în semnul Taurului, zodia exilului său nocturn, unde va rămâne până pe 4 martie 2021. Zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt mai preocupate ca oricând să obţină stabilitate şi progres pe plan financiar şi profesional.

6942 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 ianuarie 2021. Marte intră în Taur. Aceste zodii fac eforturi pe plan financiar

HOROSCOP 6 ianuarie. Marte intră în Taur. Aceste zodii fac eforturi pe plan financiar

HOROSCOP 6 ianuarie - Berbec

Marte îşi face azi intrarea în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în următoarele săptămâni, s-ar putea să cheltuieşti mai mult decât de obicei. Asta s-ar putea întâmpla voluntar, prin achiziţii şi investiţii mai mult sau mai puţin programate, sau involuntar, în sensul în care apar scurgeri de fonduri pe care n-aveai cum să le anticipezi sau pe care nu ai reuşit să le intuieşti la timp. În orice caz, se anunţă o perioadă dinamică pe plan financiar, iar prioritatea ta este aceea de a încerca să menţii un oarecare nivel de echilibru.

HOROSCOP 6 ianuarie - Taur

Marte ajunge astăzi tocmai în semnul naşterii tale, conferindu-ţi, pe o perioadă de câteva săptămâni, un nivel de energie mai ridicat decât ai în mod normal. Pe de altă parte, s-ar putea să îţi gestionezi energiile mai greu, să nu le poţi canaliza într-o direcţie care îţi aduce rezultatele scontate. Eşti mai degrabă grăbit(ă) şi pripit(ă) în ceea ce priveşte modul în care faci anumite lucruri, iar asta te face, de asemenea, mai predispus(ă) decât de obicei la mici accidente şi momente de neîndemânare. Din acest motiv, este foarte importante cum îţi utilizezi această nouă sursă de dinamism şi vitalitate.

HOROSCOP 6 ianuarie - Gemeni

Cu Marte în casa subconştientului din horoscopul tău general, ai putea avea tendinţa, în săptămânile următoare, fie să combaţi anumite lucruri din trecut care tind să revină în prezent, fie să le reprimi fără a le procesa. Încearcă să struneşti cumva energia acestui tranzit, să o foloseşti pentru a pregăti terenul unor schimbări fundamentale în ceea ce priveşte relaţia ta cu relaţii şi situaţii care persistă şi azi, dar care ar fi cazul să se transforme în amintiri. Nu ai nimic de câştigat dacă persişti în zone de confort care nu îţi fac bine absolut deloc, doar de teama necunoscutului.

HOROSCOP 6 ianuarie - Rac

Marte tranzitează, de azi încolo, casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din harta ta solară, ceea ce îţi va da avânt în ceea ce le priveşte şi mai multă asertivitate în raport cu colaboratorii şi/ sau persoanele care te pot ajuta să le traduci în practică. Pe de altă parte, creşte şi riscul unor decizii pripite, al unor alegeri care nu oferă nicio garanţie şi care ar mai fi trebuit să aştepte o vreme. Tocmai din acest motiv este important să analizezi obiectiv riscurile la care te expui, să nu te laşi pradă unui entuziasm prea mare.

HOROSCOP 6 ianuarie - Leu

Marte îşi face azi intrarea în casa carierei şi a statului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că vei fi mai asertiv(ă) în plan profesional şi în comunitatea ta în săptămânile care urmează. Investeşti mai mult timp, energie şi resurse pentru a-ţi face vocea auzită, pentru a-ţi lăsa amprenta pe aceste domenii de viaţă. Este de aşteptat aşadar să faci progreze destul de mari pe acest plan, dar trebuie să ştii că creşte, de asemenea, şi riscul de a comite greşeli care îţi pot afecta imaginea la nivel social şi/ sau în domeniul de activitate. Analizează-te atent reacţiile viitoare.

HOROSCOP 6 ianuarie - Fecioară

Marte poposeşte astăzi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi interacţiunilor cu instituţiile publice. Asta ar putea însemna că, în săptămânile care urmează, s-ar putea să iei unele decizii bruşte, care ar putea conduce, de exemplu, la deplasări pe distanţe lungi, înscrierea la cursuri şi accelerarea unor procese birocratice care te aşteptai să dureze mult mai mult. În schimb, ar putea exista şi situaţii în care emiţi judecăţi de valoare pripite, fără să iei în considerare alte puncte de vedere sau argumente cu care nu eşti de acord la o primă vedere. Nu strică să fii ponderat(ă) uneori.

HOROSCOP 6 ianuarie - Balanţă

Cu Marte în casa relaţiilor şi a banilor, este foarte posibil ca, în săptămânile care urmează, să se ducă nişte lupte pentru putere în parteneriatul de viaţă şi/ sau în relaţiile profesionale, iar motivul sau ţinta sunt finanţele într-o formă sau alta. Într-un context ca acesta, este foarte posibil ca unele legături să ajungă într-un impas. Din acest motiv, această perioadă ar trebui să fie pentru voi una de reglare a raportului de forţe între tine şi ei, mai ales dacă aţi traversat de curând o perioadă complicată din acest punct de vedere, care a lăsat urme adânci în relaţie.

HOROSCOP 6 ianuarie - Scorpion

Marte poposeşte azi în casa relaţiilor din harta ta solară, ceea ce denotă faptul că ar putea creşte nivelul de tensiune în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu persoanele cu care desfăşori activităţi profesionale. Spiritele se încing destul de repede pe un asemenea fundal, iar orgoliile ajung să se ciocnească mai repede decât de obicei. Din acest motiv, trebuie să faci eforturi reale să menţii echilibrul, să ai iniţiativa unor reglaje necesare în cuplu şi în relaţiile de la locul de muncă. Fiind atât de inflamabilă atmosfera pe aceste planuri, pot avea loc mereu evenimente care te surprind.

HOROSCOP 6 ianuarie - Săgetător

Marte ajunge azi în casa sănătăţii şi a muncii din horoscopul tău general, ceea ce ţi-ar putea oferi mai multă energie în săptămânile care urmează şi o productivitate mai crescută, mai ales dacă ţi se oferă sarcini de lucru care presupun să dai dovadă de viteză de reacţie şi de un mod expeditiv în care te ocupi de ele. Pe de altă parte, te confrunţi şi cu unele riscuri, în sensul în care eşti mai predispus(ă) decât de obicei la mici neîndemânări care pot conduce la accidente. Nu te aştepta la ceva serios, dar s-ar putea totuşi să-ţi afecteze ritmul.

HOROSCOP 6 ianuarie - Capricorn

Cu Marte în casa iubirii şi a copiilor din harta ta solară, atmosfera în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici este una dinamică în săptămânile următoare, semn că nu se vor arăta momente în care vă plictisiţi prea tare unul cu celălalt. Pe de altă parte, s-ar putea ca, în anumite momente, să se încingă mai uşor decât de obicei, deci caută să nu reacţionezi conform primului impuls. În caz contrar, s-ar putea să ajungi la nişte discuţii în contradictoriu cu cei dragi, care puteau fi evitate dacă-ţi treceai vorbele şi gesturile prin filtrul raţiunii mai întâi.

HOROSCOP 6 ianuarie - Vărsător

Marte poposeşte astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, semn că, în raport cu cei dragi, se vor întâmpla tot felul de lucruri în următoarele săptămâni. Pe de-o parte, există posibilitatea să se rezolve repede unele probleme locative, domestice sau casnice care trenau de multă vreme. Cu alte cuvinte, se taie nodul gordian care a condus la agravarea sau prelungirea lor. În schimb, s-ar putea să apară mai multe momente de tensiune decât de obicei. Ai grijă aşadar cum gestionezi diferenţele de caracter şi viziune între tine şi cei dragi, căci s-ar putea ca proporţiile lor să fie exagerate.

HOROSCOP 6 ianuarie - Peşti

Marte intră azi în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că, în săptămânile care urmează, vei fi mai asertiv(ă) în felul în care interacţionezi cu cei din jurul tău. Ştii exact ce şi când să spui pentru a atrage susţinerea celor din jur, dar ai grijă căci s-ar putea să apară şi momente în care-ţi supralicitezi replicile, când rişti să nu citeşti atât de bine sala pe cât ai crede. Analizează-ţi foarte bine interlocutorii pentru a nu risca să spui lucruri sau să recurgi la gesturi care ar putea să îţi afecteze şansele într-o negociere sau discuţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici