HOROSCOP 7 ianuarie 2021. O zi grea, dar cu recompense pentru aceste semne. Care sunt provocările pe care ţi le rezervă astrele

Luna intră azi în semnul Scorpionului, de unde aderă la nu mai puţin de 4 aspecte distonante: două de opoziţie cu Marte şi Uranus retrograd din Taur şi alte două de careu cu Saturn şi Jupiter din Vărsător. Se anunţă aşadar o zi dinamică pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), cu provocări multe, dar şi cu recompense pe măsură.

6024 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 ianuarie 2021. O zi grea, dar cu recompense pentru aceste semne. Care sunt provocările pe care ţi le rezervă astrele

HOROSCOP 7 ianuarie 2021. O zi grea, dar cu recompense pentru aceste semne. Care sunt provocările pe care ţi le rezervă astrele

HOROSCOP 7 ianuarie - Berbec

Se întrevede azi o zi în care te-ai putea intersecta cu importante oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care ai reuşit să le realizezi în anul care s-a încheiat. Ar putea fi vorba de proiecte extra sau de realizări pe care le-ai înregistrat deja, dar este clar în orice caz că-ţi surâde şansa din punct de vedere financiar. De asemenea, se anunţă progrese importante în ceea ce priveşte planurile de viitor şi proiectele de grup, indiferent dacă le-ai demarat deja sau lucrezi momentan la implementarea lor. Eşti mai aproape ca oricând de obiectivele tale.

HOROSCOP 7 ianuarie - Taur

Eşti într-o dispoziţie foarte bună şi ai o perspectivă clară asupra situaţiilor cu care te confrunţi la nivel personal sau profesional. Oricare ar fi ele, vei lua decizii înţelepte, ale căror urmări pozitive nu vor întârzia să apară. În plan profesional, depăşeşti unele dificultăţi de comunicare întâmpinate în raport cu şefii. La mijloc, s-ar putea să fi fost o neînţelegere, care se clarifică la un moment dat pe parcursul acestei zile. Eşti apreciat(ă) pentru implicarea de care dai dovadă la locul de muncă şi ai şansa, în acest context, să atragi de partea ta unele voci care ţi se opuneau.

HOROSCOP 7 ianuarie - Gemeni

Nu eşti în cea mai bună stare de spirit, dar nici nu se poate spune că ai motive să îţi faci griji cu privire la starea actuală de fapt a lucrurilor din viaţa ta. Poate doar te-a ajuns oboseala din urmă ori te supără unele lucruri care pe care altfel nu le-ai fi băgat în seamă. Te ajută faptul că ai o perspectivă optimistă, că nu exagerezi proporţiile acelor situaţii pe care nu ţi le-ai fi dorit în viaţa ta. Ba chiar s-ar putea să fie suficient să îţi schimbi unghiul pentru a vedea că stai, de fapt, chiar bine.

HOROSCOP 7 ianuarie - Rac

S-ar putea să înregistrezi azi progrese importante în cadrul proiectelor de grup şi a planurilor pe termen lung pe care intenţionezi să le implementezi sau pe care le derulezi deja. De asemenea, ai parte de nişte discuţii cu prietenii, colaboratorii şi/ sau susţinătorii care îţi dau motive să fii entuziasmat(ă), să tragi şi mai tare pe aceste planuri. Perspectivele financiare sunt bune, iar conversaţiile purtate pe tema aceasta se încheie în nişte termeni care-ţi sunt favorabili. Ajută şi faptul că raportul de forţe între tine şi celelalte părţi implicate este unul echilibrat, care permite să abordaţi tot felul de teme.

HOROSCOP 7 ianuarie - Leu

La locul de muncă, te bucuri astăzi de un randament destul de ridicat. Fără prea multă dificultate, reuşeşti să duci la bun sfârşit sarcinile de pe agenda zilei, dar şi să faci progrese importante în ceea ce priveşte treburi restante sau de care ar trebui să te ocupi cândva în zilele următoare. Asta s-ar putea datora, într-o anumită măsură, faptului că te înţelegi bine cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale, că ţi se oferă ajutor atunci când ai nevoie. Colaborezi la fel de bine şi cu persoana iubită, semn că vei înregistra o evoluţie şi în privinţa proiectelor personale.

HOROSCOP 7 ianuarie - Fecioară

Ai o dispoziţie foarte bună astăzi şi debordezi de creativitate, prilej numai bun să te ocupi, în prima parte a zilei, de sarcini de lucru care îţi solicită resursele de originalitate şi inventivitate. De la prânz încolo, ţi se potrivesc mai bine treburile care implică să urmezi nişte protocoale clare, care nu îţi permit să experimentezi alte soluţii decât cele pe care le aplici în mod normal. Ar mai fi de menţionat totuşi că te-ai putea confrunta cu erori dacă nu comunici cu colegii de muncă, dacă nu ceri şi nu oferi lămuriri chiar şi atunci când nu se solicită.

HOROSCOP 7 ianuarie - Balanţă

În familie, se arată azi o atmosferă liniştită, iar în cazul anumitor nativi(e), ea anunţă deznodământul unei perioade mai tensionate în raport cu unele rude apropiate. De asemenea, se prefigurează un context bun să discuţi despre investiţii comune, despre cum v-aţi putea gestiona mai bine bugetul în perioada care urmează. De o comunicare la nivel optim te bucuri şi în relaţie cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Poate că rămân unele stângăcii sau pauze stânjenitoare când abordaţi anumite teme, dar simţi că aţi depăşit un prag important, că ai mai mult curaj să le spui anumite lucruri importante.

HOROSCOP 7 ianuarie - Scorpion

Comunicarea este şi pentru tine punctul forte astăzi, indiferent dacă porţi discuţii cu partenerul de viaţă ori cu cei cu care lucrezi. Graţie climatului astral curent, vă conectaţi fără prea multe dificultăţi pe aceeaşi lungime de undă, fapt care vă ajută să conturaţi strategii comune în privinţa chestiunilor care vă afectează pe toţi într-un fel sau altul. În planul vieţii de familie, ai parte de o atmosferă asemănătoare, în care nu te sfieşti să vorbeşti despre nevoile şi dorinţele tale. Se fac eforturi de ambele părţi să se depăşască eventualele diferenţe de viziune şi caracter care pot face dialogul dificil.

HOROSCOP 7 ianuarie - Săgetător

În prima parte a acestei zile, s-ar putea să te întâlneşti cu unele oportunităţi de rotunjire a veniturilor prin intermediul unor activităţi extraprofesionale în domeniul tău de activitate sau într-un alt sector în care activezi după orele de program. Poate că nu este vorba de un supliment consistent, dar în orice caz, te va ajuta să îţi menţii bugetul pe linia de plutire, să acoperi plăţi la care nu te-ai aşteptat. Cu partenerul de viaţă şi copiii, comunici foarte bine, iar dacă nu ai încă pe cineva, s-ar putea să te abordeze cineva interesant. Nu lăsa timiditatea să te acapareze.

HOROSCOP 7 ianuarie - Capricorn

Eşti într-o stare de spirit foarte bună, iar asta se vede din felul în care te porţi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Indiferent de ceea ce faci astăzi, se observă din atitudinea ta că încerci să vezi partea plină a paharului, că nu te laşi afectat(ă) de lucrurile mai puţin plăcute care pot avea loc peste zi. Te ajută şi faptul că vorbeşti deschis cu cei dragi, că găseşti mereu susţinere şi înţelegere în persoana lor. Mediul de acasă este unul în care poţi evolua frumos, în care nu te simţi constrâns(ă) să pari ce nu eşti.

HOROSCOP 7 ianuarie - Vărsător

Astăzi ai putea fi mai sensibil(ă) decât în mod normal. Te emoţionează lucruri pe care altfel le treci cu vederea, tânjeşti după ceea ce nu îţi este uşor să defineşti. Din acest motiv, poate nu este o idee prea bună să te pui în situaţii care cer de la tine să fii extrovertit(ă) azi, să faci bine faţă presiunii sociale. Amână astfel de conjuncturi pe o altă zi, în care îţi va fi mai uşor să te ridici la înălţimea aşteptărilor. Vestea bună este că, din punct de vedere financiar, te bucuri de stabilitate şi de perspective extraordinar de bune.

HOROSCOP 7 ianuarie - Peşti

Astăzi ţi se dau toate motivele din lume să priveşti cu speranţă către ceea ce îţi rezervă anul. Sprijinul prietenilor şi al susţinătorilor nu întârzie să apară, faci progrese notabile în ceea ce priveşte planurile de viitor şi proiectele de grup, se conturează tot felul de oportunităţi la care nici nu sperai. Nici nu este de mirare că nivelul tău de energie este la cote maxime, că simţi că poţi face şi mai multe eforturi decât ai făcut până acum pentru a-ţi atinge obiectivele. Eşti pe o curbă ascendentă din toate punctele de vedere, iar premisele sunt cele mai favorabile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici