HOROSCOP 7 ianuarie. Alegeri neinspirate care spulberă aşteptări bine înrădăcinate. Se face loc pentru noi începuturi

Luna din Peşti aderă azi la un careu tensionat cu Marte din Săgetător şi apoi la o conjuncţie cu Neptun. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) sunt pasibile de decizii neinspirate, care le arată că şi-au făcut speranţe prea mari într-un anumit domeniu.

8328 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 ianuarie. Alegeri neinspirate care spulberă aşteptări bine înrădăcinate. Se face loc pentru noi începuturi

HOROSCOP 8 ianuarie. Alegeri neinspirate care spulberă aşteptări bine înrădăcinate. Se face loc pentru noi începuturi

HOROSCOP 8 ianuarie - Berbec

Nu eşti în cea mai bună stare de spirit şi acest lucru se vede din modul în care abordezi întâmplările mai puţin plăcute ale acestei zile. S-ar putea să fie vorba de o supărare mai veche sau de nişte situaţii în care te regăseşti astăzi şi care scot în evidenţă nişte alegeri mai vechi care se dovedesc a fi fost nu tocmai inspirate. Conjuncţia Lunii cu Neptun din casa subconştientului din horoscopul tău general arată faptul că îţi va prinde bine să acorzi un moment de reflecţie lucrurilor pe care le simţi. Poţi avea parte de unele revelaţii foarte importante.

HOROSCOP 8 ianuarie - Taur

S-ar putea să realizezi astăzi că unele lucruri nu merg tocmai bine în raport cu un proiect de grup, un plan de viitor, o relaţie de prietenie sau chiar cea de cuplu. Poate că ai evitat să spui sau să faci ceva important prea multă vreme, iar din acest motiv, problemele s-au tot adunat. Conjuncţia Lunii cu Neptun din casa aferentă a horoscopului tău solar vorbeşte despre faptul că trebuie să fii pragmatic(ă) şi să tai răul din rădăcină. În caz contrar, îţi va fi dificil să redresezi lucrurile mai târziu, atunci când va fi absolut necesar să iei atitudine.

HOROSCOP 8 ianuarie - Gemeni

Se anunţă azi tensiuni între tine şi superiori sau unii colegi de muncă. Ţi se pare poate că îşi depăşesc prerogrativele şi merg prea departe cu unele lucruri pe care le solicită de la tine. În alte cazuri, atmosfera încărcată se conturează la nivelul relaţiei de cuplu, acolo unde tu sau partenerul de viaţă aveţi tendinţa de a aduce comportamente de la serviciu în cuplu. Conjuncţia Lunii cu Neptun din casa carierei încearcă să îţi transmită faptul că trebuie să ai aşteptări realiste în privinţa relaţiilor de la serviciu, dar şi a unor oportunităţi de a te face remarcat(ă) acolo.

HOROSCOP 8 ianuarie - Rac

În plan profesional, se anunţă o zi mai aglomerată decât cele de care ai parte de obicei în acest moment al săptămânii. Trebuie să ai mare grijă cum îţi gestionezi sarcinile de la serviciu şi cum le prioritizezi pentru ca, la finalul zilei, să te poţi declara mulţumit(ă) de ceea ce ai reuşit să faci. Conjuncţia Lunii cu Neptun din casa filozofiei de viaţă îţi transmite că le poţi face pe toate dacă afişezi o perspectivă pragmatică atunci când îţi ierarhizezi activităţile pe care trebuie să le desfăşori la locul de muncă. Lasă pe altă dată ce nu e urgent.

HOROSCOP 8 ianuarie - Leu

S-ar putea să nu ai parte de o zi prea liniştită, în raport cu partenerul de viaţă şi copiii, mai ales. S-ar părea că lucrurile pe care ţi le doreşti tu nu sunt cele de care au nevoie ei şi invers. Din acest motiv, s-ar putea să mocnească, pe tot parcursul zilei, tensiuni între tine şi ei. Conjuncţia Lunii cu Neptun din casa raporturilor de putere din horoscopul tău solar îţi dă de înţeles că trebuie să nu ţii cu dinţii de anumite lucruri, că ai avea mai mult de câştigat dacă ai încerca să negociezi unele lucruri cu ei.

HOROSCOP 8 ianuarie - Fecioară

În cazul tău, tensiunile cu partenerul vizează o situaţie cât se poate de reală, care are legătură cu ceva din domeniul casnic, domestic sau locativ. Ai grijă cui din familie îi arăţi faptul că există aceste disensiuni între voi, căci există riscul ca problemele să se agraveze dacă se formează tabere în favoarea ta sau a celui drag. Conjuncţia Lunii cu Neptun din casa cuplului vrea să înţelegi că nu-i bine să idealizezi pe cel de lângă tine, că ai de pierdut dacă nu-ţi dai seama că trebuie să negociezi unele lucruri cu cei dragi, exact ca într-un parteneriat profesional.

HOROSCOP 8 ianuarie - Balanţă

S-ar putea să îţi fie greu astăzi să comunici cu colegii de muncă. În unele cazuri, de vină sunt diferenţele de mentalitate şi/ sau de personalitate între tine şi ei, iar în alte, o problemă punctuală întâlnită astăzi la serviciu. Ori poate că se combină toate aceste aspecte şi se ajunge prea departe pentru a putea evita un schimb de replici destul de acid. Conjuncţia Lunii cu Neptun din casa muncii arată faptul că ai subestimat dificultatea unor sarcini de muncă sau că ţi-ai făcut unele speranţe neconforme cu realitatea în ceea ce priveşte relaţiile cu persoanele de la serviciu.

HOROSCOP 8 ianuarie - Scorpion

Trebuie să ai mare grijă astăzi cât cheltuieşti întrucât există riscul să deviezi prea mult de la lista de cumpărături, lucru care nu este tocmai indicat astăzi. În consecinţă, stai departe de acele articole de care nu ai neapărat nevoie şi concentrează-te pe nevoile imediate. Tot pe parcursul acestei zile se perfectează conjuncţia Lunii cu Neptun care vorbeşte despre faptul că îţi dau târcoale tot felul de tentaţii sau că îţi va fi greu să îi refuzi pe cei dragi. Încearcă să nu cedai în faţa lor, cu toate că, pe moment, satisfacţia va fi destul de mare pentru tine.

HOROSCOP 8 ianuarie - Săgetător

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi unele persoane din familie, cel mai probabil din cauza faptului că ies la iveală diferenţe de mentalitate şi/ sau de viziune pe care le gestionezi destul de greu. Încearcă să nu te concentrezi chiar atât de mult asupra lor, ci să vezi mai degrabă ceea ce vă aduce mai aproape. Acesta este şi mesajul conjuncţiei Lunii cu Neptun pentru tine, care caută să te facă să înţelegi că trebuie să afişezi mai multă empatie şi toleranţă în raport cu cei dragi. Compromisul este poate cea mai bună strategie în aceste situaţii.

HOROSCOP 8 ianuarie - Capricorn

Unele gesturi sau cuvinte s-ar putea să te deranjeze mult mai mult decât de obicei şi există riscul de a te aduce în punctul în care rişti să spui sau să faci lucruri pe care poţi ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Pe de altă parte, conjuncţia Lunii cu Neptun din casa comunicării arată că este posibil să ai parte de o altă situaţie, de o dezamăgire mai exact, datorată faptului că cineva ţi-a promis prea multe lucruri de care nu s-a ţinut de cuvânt sau poate tu ai fost acela(ea) care nu s-a ţinut de ele.

HOROSCOP 8 ianuarie - Vărsător

Nu este o zi tocmai potrivită pentru investiţii, fie că intenţionezi să le faci în planuri personale de viitor ori proiecte, fie că eşti tentat(ă) să virezi capital către o preocupare de grup. În alte cazuri, decizia a fost luată acum mai multă vreme, iar astăzi încep să se vadă efectele nu tocmai pozitive ale unei alegeri pripite. Conjuncţia Lunii cu Neptun arată faptul că trebuie să adopţi o atitudine mai practică în raport cu finanţele şi să ai o înţelegere mai clară a bugetului de care dispui. În caz contrar, rişti să destul de mult de pierdut pe viitor.

HOROSCOP 8 ianuarie - Peşti

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi unii superiori. Astfel de antipatii nu sunt deloc bune pentru tine, mai ales în ceea ce priveşte evoluţia ta profesională, motiv pentru care este foarte important să dai dovadă de diplomaţie şi mult tact. Conjuncţia Lunii cu Neptun din semnul naşterii tale te face mai carismatică şi încrezător(oare) în forţele proprii, dar în acelaşi timp, există riscul să depăşeşti mai uşor şi mai pe nesimţite decât de obicei graniţe destul de clare care există în relaţia cu superiorii sau cu nişte persoane din comunitate care te pot ajuta să te remarci.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici