HOROSCOP 8 AUGUST Capcane pentru patru zodii. Cine se bucură de atenţie din partea admiratorilor

  • Ziua se deschide cu un aspect tensionat de careu între Luna din Gemeni şi Neptun retrograd din Peşti
  • Această conjunctură creează probleme de percepţie zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti)
1685 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 AUGUST Capcane pentru patru zodii. Cine se bucură de atenţie din partea admiratorilor

HOROSCOP 8 AUGUST Capcane pentru patru zodii. Cine se bucură de atenţie din partea admiratorilor

Ziua se deschide cu un aspect tensionat de careu între Luna din Gemeni şi Neptun retrograd din Peşti, ceea ce creează probleme de percepţie zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti). Aceste dificultăţi pot conduce la (dez)iluzii. Spre seară, Luna intră în Rac, de unde le oferă romantism şi creativitate semnelor de Apă (Rac, Scorpion, Peşti).

HOROSCOP 8 AUGUST BERBEC

Nu da astăzi crezare bârfelor sau zvonurilor, iar dacă ţi se pare că o vorbă sau un gest au fost deplasate, cere lămuriri înainte să o iei în nume personal. S-ar putea să existe o breşă de comunicare şi ar fi păcat să dezvolţi animozităţi fără niciun motiv de fapt. Spre seară, Luna intră în Rac, prilej numai bun să petreci a doua parte a acestei zile cu familia, să luaţi masa împreună, de exemplu.

HOROSCOP 8 AUGUST TAUR

Dacă ai acordat un împrumut unui prieten sau ai plătit în locul său pentru ceva, aşteaptă-te ca suma sau serviciu să nu îţi fie întors prea devreme şi cel puţin nu astăzi. În a doua jumătate a zilei, Luna se mută în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că interacţionezi bine cu cei din jur. Poate nu ar strica să îl convoci la o discuţie, să te lămureşti ce anume s-a întâmplat.

HOROSCOP 8 AUGUST GEMENI

Este important să ai mare grijă cum te porţi astăzi, mai ales dacă ajungi în mijlocul unor persoane pe care încerci să le impresionezi, să le laşi o impresie bună. S-ar putea să faci sau să spui ceva care nu crezi că va leza, dar care produce efecte adverse. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa banilor, ceea ce poate indica fie oportunităţi în plan financiar, fie riscul unor cheltuieli cam mari.

HOROSCOP 8 AUGUST RAC

Nu eşti într-o formă prea bună astăzi, emoţional sau mental. Ceva te preocupă şi te nelinişteşte şi s-ar putea să nu fie uşor să îţi dai seama despre ce este vorba. Cel mai probabil, este vorba de un cumul de factori care te-au condus la această stare. Spre seară, Luna poposeşte în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că vei primi un puls de încredere în propria persoană, dar şi mai multă energie per ansamblu.

HOROSCOP 8 AUGUST LEU

Unele relaţii, de prieteni sau colaborare, planuri de viitor sau proiecte pe termen lung nu evoluează în direcţia în care ţi-ai dori, iar acest lucru îţi creează temeri şi griji. Din acestea, unele sunt fondate, iar altele se îndepărtează de realitate, dar cert este că lucrurile nu merg aşa cum ai vrea. Trecerea Lunii de dup-amiază în casa subconştientului te ajută să vezi sursa fricilor tale în ceea ce le priveşte. Apelează la vocea interioară.

HOROSCOP 8 AUGUST FECIOARĂ

Fecioară  Cariera ta sau a partenerului ar putea ajunge cumva să se interpună între voi. Ori poate împrumutaţi şi aduceţi acasă atitudini autoritare de la serviciu, care nu fac bine cuplului. La fel de posibil este să fie vorba de opinia societăţii, de modul în care unul dintre voi se lasă afectat de ea. În orice caz, cert este că aveţi nevoie să comunicaţi. De dup-amiază încolo, Luna te încurajează să te concentrezi pe viaţa socială.

HOROSCOP 8 AUGUST BALANŢĂ

Cei(le) mai puţin norocoşi(oase) nativi(e) ai(le) semnului ajung la muncă şi astăzi ori lucrează de acasă pentru a se ocupa de nişte urgenţe la serviciu. Dar cu toate că ziua începe greu, Luna promite o îmbunătăţire pe acest plan de dup-amiază încolo, atunci când intră în casa carierei din harta lor solară. Ea le ajută să primească vizibilitate în urma rezultatelor şi eforturilor lor, să le fie recunoscute meritele de figuri cu autoritate în domeniu.

HOROSCOP 8 AUGUST SCORPION

Este riscul astăzi să se nască tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Poate fi vorba de un motiv de discordie punctual, apărut astăzi sau de un factor perturbator minor care deschide cutia pandorei. În orice caz, cert este că dimineaţa nu se arată a fi una prea liniştită. Spre seară, Luna se mută în casa filozofiei de viaţă, ceea ce te ajută să vezi cu alţi ochi situaţia din planul familial.

HOROSCOP 8 AUGUST SĂGETĂTOR

Nici pentru tine nu se întrevede un climat prea prietenos în plan familial. Se nasc tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau rudele aproape, cel mai probabil pe seama unor chestiuni problematice la nivel locativ, casnic sau domestic. Intrarea Lunii în casa emoţiilor de la prânz poate pune o presiune în plus, în sensul în care te face mai vulnerabil(ă) şi mai pasibil(ă) de o ieşire care te surprindă până şi pe tine.

HOROSCOP 8 AUGUST CAPRICORN

Dacă lucrezi astăzi, nu te aştepta să interacţionezi bine cu toată lumea de la serviciu. De risc crescut au parte cei(le) care muncesc de acasă şi sunt nevoiţi(te) să se bazeze pe mijloace alternative de comunicare. Stilul lacunar în care frazezi sau se exprimă alţii ori problemele tehnice pot conduce la neînţelegeri şi chiar la erori care nu mai pot fi reparate. Luna te poate ajuta să eviţi acest scenariu, intrând dup-amiază în casa relaţiilor.

HOROSCOP 8 AUGUST VĂRSĂTOR

 Ai mare grijă astăzi la cheltuieli, mai ales dacă ai planuri mâine sau bugetul de săptămâna viitoare este unul mai redus, dintr-un motiv sau altul. Luna intră pe seară în casa sănătăţii fizice din horoscopul tău general, prilej numai bun să-ţi faci timp pentru odihnă în a doua parte a acestei zile. Poate tu nu simţi că ai acumulat oboseală, dar corpul nu uita şi se va manifesta urât săptămâna viitoare dacă nu te îngrijeşti.

HOROSCOP 8 AUGUST PEŞTI

Se manifestă astăzi o serie de tensiuni între tine şi anumiţi membri ai familiei, cel mai probabil în raport cu cei de o vârstă mai înaintată sau care au viziuni incompatibile cu ale tale. Spre seară, s-ar putea să se reinstaureze totuşi armonia acasă, graţie faptului că Luna intră în casa iubirii şi a copiilor. Persoana iubită şi/ sau cei mici te vor ajuta să revii la sentimente mai bune, să priveşti mai îngăduitor(oare) situaţia.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici