HOROSCOP 8 ianuarie. Curaj, dar cu riscuri prea mari pentru trei zodii. S-ar putea să aibă de pierdut

Luna poposeşte astăzi în semnul Berbecului, de unde energizează zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător). Pe de altă parte, riscăm să ne asumăm riscuri prea mari.

5325 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 ianuarie. Curaj, dar cu riscuri prea mari pentru trei zodii. S-ar putea să aibă de pierdut

HOROSCOP 8 ianuarie. Curaj, dar cu riscuri prea mari pentru trei zodii. S-ar putea să aibă de pierdut

HOROSCOP 8 ianuarie - Berbec 

Luna intră azi în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că începi weekend-ul cu un plus de energie şi bună dispoziţie. Pe de altă parte, acest nou tranzit al Lunii vine la pachet cu riscul de a te arunca cu capul înainte în situaţii pe care nu le-ai analizat suficient înainte. Încearcă să nu te laşi dus(ă) de val şi să analizezi cu atenţie un context înainte să te implici în vreun fel în el.

HOROSCOP 8 ianuarie - Taur

Luna poposeşte astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te face mai predispus(ă) la reacţii care te surprind până şi pe tine. Încearcă să vezi de unde anume ţi se trag şi dacă vorbesc despre o problemă serioasă pe care trebuie să o repari în viitorul apropiat. Altfel, poţi avea mai des parte de astfel de comportamente, pe care nu le poţi controla prea bine şi care lasă o impresie deloc plăcută.

HOROSCOP 8 ianuarie - Gemeni

Luna îşi face azi apariţia în casa vieţii sociale din horoscopul tău solar, ceea ce semnalează că ar fi indicat să faci ceva cu prietenii astăzi. Este drept că s-ar putea să nu vă puteţi mobiliza chiar toţi dacă nu este ceva programat de mai multă vreme, dar pe de altă parte, vă va prinde tuturor bine să faceţi ceva spontan. Revederea cu ei te va ajuta să îţi faci plinul de multă energia pozitivă.

HOROSCOP 8 ianuarie - Rac

Luna ajunge astăzi în casa statutului social din astrograma ta generală, ceea ce ar putea însemna că ai în program astăzi activităţi care implică să interacţionezi la nivel informal cu persoane importante în domeniul tău principal de activitate sau în comunitate. Dacă îţi joci cărţile bine, există posibilitatea să formezi o relaţie cu aceste persoane sau să o consolidezi, lucru din care vei avea mult de câştigat pe viitor, când apar oportunităţi din partea lor.

HOROSCOP 8 ianuarie - Leu

Luna poposeşte azi în casa călătoriilor şi a filozofiei de viaţă din astrograma ta solară, semn că este o sâmbătă numai bună pentru ieşiri în natură, la munte sau la ţară pentru nativii(ele) acestui semn care nu sunt în concediu. Nu numai că îţi vei umple bateriile de energie pozitivă, dar în plus, vei reuşi să îţi schimbi perspectiva asupra unor situaţii cu care te confrunţi în prezent. Aveai nevoie de o astfel de ieşire.

HOROSCOP 8 ianuarie - Fecioară

Luna poposeşte astăzi într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general, motiv pentru care relaţia cu partenerul are o importanţă aparte astăzi. Trebuie să ai mare grijă să nu dai curs tensiunilor, căci sursa lor cea mai probabilă este existenţa unui dezechilibru în ceea ce priveşte raportul de forţe între tine şi cel drag. Încercaţi să găsiţi o altă manieră de a gestiona aceste dereglaje. Dialogul deschis este cel mai important în situaţia de faţă.

HOROSCOP 8 ianuarie - Balanţă

Luna ajunge azi în casa relaţiilor din horoscopul tău solar ceea ce înseamnă că trebuie să îţi faci timp neapărat pentru partenerul de viaţă astăzi. Chiar dacă ai planuri cu alte persoane apropiate, ar fi indicat să aveţi un timp doar pentru voi doi. Aţi avut parte amândoi de o săptămână destul de dificilă şi v-ar face foarte bine să petreceţi timp de calitate împreună cândva pe parcursul zilei sau chiar şi la finalul ei.

HOROSCOP 8 ianuarie - Scorpion 

Luna progresează astăzi în casa sănătăţii din astrograma ta solară, motiv pentru care ar fi indicat să nu tragi prea tare de tine astăzi. Acest tranzit îţi semnalează faptul că ai nevoie de odihnă mai mult decât credeai, fie că alegi să dormi mai mult decât de obicei sau din contră, să optezi pentru odihnă activă. Oricare ar fi situaţia, cert este că ar fi indicat să nu îţi iei prea multe angajamente pentru azi.

HOROSCOP 8 ianuarie - Săgetător

Luna îşi face apariţia azi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, motiv pentru care ar fi indicat să te gândeşti la nişte activităţi care te aduc mai aproape de partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Dacă nu ai nicio idee de petrecere a timpului liber, lasă-te pe mâna lor şi vor veni ei cu o propunere. De asemenea, sunt favorizate astăzi întâlnirile romantice, indiferent dacă iniţiativa le aparţine nativilor(elor) zodiei.

HOROSCOP 8 ianuarie - Capricorn

Luna vine astăzi în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că mulţi(te) nativi(e) ai(le) semnului îşi vor petrece ziua alături de cei dragi. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba despre o invitaţie la o masă extinsă, iar în altele, de nişte munci gospodăreşti care te aduc mai aproape de membrii familiei. Oricare ar fi situaţia, cert este că îţi prinde bine să petreci timp de calitate alături de cei dragi.

HOROSCOP 8 ianuarie - Vărsător 

Luna poposeşte azi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te face un partener de discuţie extrem de căutat în mai toate cercurile în care te învârţi. Ştii exact când să te impui şi când să laşi de la tine, ceea ce te ajută să consolidezi unele relaţii pe care le ai deja, dar şi să pui bazele altora noi, care te-ar putea sprijini în evoluţia personală sau de la locul de muncă.

HOROSCOP 8 ianuarie - Peşti

Luna ajunge astăzi în casa banilor din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te întâlneşti astăzi cu unele oportunităţi financiare. Este drept că s-ar putea să fii nevoit(ă) să renunţi la o parte din timpul tău liber de azi, dar în acelaşi timp, după cheltuielile de sărbători, ţi-ar prinde foarte bine un plus la buget, cu care să mai acoperi din găurile create odată cu pregătirea cadourilor şi mesei de Crăciun.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici