HOROSCOP 8 OCTOMBRIE: Şocuri pentru patru zodii. Iată ce evenimente le întorc lumea pe dos

Astăzi se formează trei aspecte astrale, dar cel mai puternic energetic este cel tensionat de opoziţie între Mercur din Scorpion şi Uranus retrograd din Taur. El poate face azi ca zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) să aibă parte de unele suprize mai puţin plăcute.

15912 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 OCTOMBRIE: Şocuri pentru patru zodii. Iată ce evenimente le întorc lumea pe dos

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE - Berbec

Astăzi, dar mai ales de dimineaţă, s-ar putea ca unele gesturi sau vorbe care altfel te-ar lăsa indiferent(ă) să te deranjeze azi. Din acest motiv, este foarte important să îţi urmăreşti reacţiile pentru a te asigura că nu reacţionezi într-un mod disproporţionat faţă de modul în care lucrurile sunt în realitate. Spre dup-amiază, atenţia ta ar trebui să se mute în regiunea finanţelor. S-ar putea să apară unele plăţi pe care nu puteai să le anticipezi sau cheltuieli pe care nu ai reuşit să le prognozezi mai din timp. Trebuie să acţionezi la timp pentru a le combate sau acoperi.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE - Taur

Nu sunt recomandare astăzi investiţiile în proiecte, nici dacă acestea îţi aparţin, nici dacă eşti doar implicat(ă) în ele într-o formă sau alta. Se doreşte, de asemenea, să dai dovadă de grijă în plus şi dacă îţi sunt solicitate astăzi împrumuturi sau te gândeşti tu să ceri bani de la cineva. S-ar putea ca termenele-limită să nu poată fi respectate din diverse motive, ceea ce poate face rău unor relaţii. Riscuri de tensiune există şi dup-amiază, atunci când s-ar putea naşte unele conflicte între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi la locul de muncă.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE - Gemeni

În prima parte a acestei zile, s-ar putea stârni unele schimburi acide de replici între tine şi superiori. Este indicat să eviţi a răspunde cu aceeaşi monedă, mai ales dacă intenţionezi să creşti în ierarhia de la serviciu. În caz contrar, îţi vei pune singur(ă) beţe în roate, iar efectele negative s-ar putea vedea încă din această dup-amiază. La serviciu, s-ar putea să dea însă de greu şi cei(le) care reuşeşc să îşi ţină comportamentul în frâu, dar pentru aceştia(stea), provocările vor fi ceva mai uşor de depăşit. S-ar putea să fie vorba de o simplă dup-amiază solicitantă la serviciu.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE - Rac

S-ar putea să nu fii în cea mai bună stare de spirit în această dimineaţă. În cazul unor nativi(e), asta s-ar putea datora unor supărări adunate pe parcursul unei mai lungi perioade de timp, în cazul altora, s-ar putea să fie mai degrabă vorba de influenţa astrelor sau de un eveniment curent care face să ţi se înece corăbiile. În a doua parte a acestei zile, s-ar putea însă ca asta să interfereze cu capacitatea ta de a-ţi organiza o agendă echilibrată. Este foarte important să îţi împarţi timpul egal între viaţa social şi cea sentimentală şi timpul cu copiii.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE -  Leu

În această dimineaţă, s-ar putea să apară unele motive pentru care îţi faci griji cu privire la modul în care vor evolua pe termen lung unele proiecte, colaborări sau chiar relaţia de cuplu. Acest lucru s-ar putea să aibă legătură într-o anumită proporţie cu timpul pe care îl aloci vieţii tale profesionale în raport cu cel pe care îl dedici vieţii de familie. Este o problemă de echilibru între aceste două domenii de viaţă pe care ar trebui să încerci să o rezolvi într-o manieră sau alta. Profită de această situaţie pentru a-ţi organiza mai bine agenda în viitorul apropiat.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE -  Fecioară

În prima parte a acestei zile, s-ar putea să apară unele momente de tensiune între tine şi persoanele cu care derulezi activităţi profesionale. Acestea s-ar putea datora unor responsabilităţi pe care cineva din voi nu şi le respectă ori din cauza raportului de forţe dezechilibrat. În cazul altor nativi(e) ai(le) acestui semn, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de conflicte cu partenerul, care pornesc cel mai probabil de la comportamente de la serviciu pe care unul din voi le aduce în viaţa sentimentală. Nici nu este de mirare aşadar dacă, pe parcursul zilei, se nasc tot felul de discuţii.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE - Balanţă

În prima jumătate a zilei, s-ar putea să ai parte de tot felul de provocări la serviciu. Există, de exemplu, posibilitatea de a primi un volum de muncă mai mare decât de obicei sau mai redus în ceea ce priveşte cantitatea de sarcini, dar cu un grad de dificultate mai mare. De asemenea, s-ar putea ca pretenţile contractorilor să fie mai mari decât termenul-limită şi calitatea/ varietatea instrumentelor de lucru pe care le ai la dispoziţie. Din acest motiv, lucrurile s-ar putea să meargă mai greu la serviciu. Din punct de vedere financiar, ai mai multă grijă la cheltuieli dup-amiază.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE - Scorpion

În prima parte a zilei, s-ar putea să se ivească momente de tensiune între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Indiferent care sunt motivele pentru care ajungeţi în sau aproape de punctul de a vă certa, cert este că nivelul insuficient de încredere este, de fapt, sursa tuturor supărărilor. Într-un fel sau altul, este posibil să eviţi un schimb de replici acid cu copiii, dar în cuplu, îţi vine mai greu să te abţii. Aşadar, ţine cont că riscul de a se ajunge la ceartă cu partenerul de viaţă se prelungeşte până diseară. Încearcă să nu-i dai curs.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE - Săgetător

În prima jumătate a acestei zile, poţi ajunge să te contrezi cu partenerul pe seama unor chestiuni casnice, domestice sau locative. Acest lucru s-ar putea datora - vei vedea dup-amiază - stresului sau oboselii pe care le-ai acumulat la serviciu ori unor situaţii grele cu care te întâlneşti pe acest plan. Aşadar, este foarte important să evaluezi clar care este situaţia cu care te confrunţi. S-ar putea să constaţi, la o privire mai atentă, că viziunile voastre nu sunt incompatibile, ci doar că nu ai investit suficient timp în a-l asculta pe partener în ceea ce are să îţi transmită de fapt.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE - Capricorn

În prima parte a zilei, s-ar putea să intervină unele probleme de comunicare între tine şi colegii de muncă, fie din cauza diferenţelor de caracter sau viziune dintre voi, fie din pricina unor chestiuni obiective ce ţin mai degrabă de mijloacele alternative de transmitere a informaţiei pe care le utilizezi dacă lucrezi de acasă, de exemplu. Dup-amiază, s-ar putea totuşi ca ziua să nu evolueze în mai bine pentru tine. De exemplu, s-ar putea să-ţi vină greu să faci loc în agendă atât angajamentelor sociale, cât şi activităţile pe care ţi le-ai propus după serviciu cu partenerul şi/ sau copiii.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE - Vărsător

În prima jumătate a acestei zile, s-ar putea să intervină unele cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul, motiv pentru care bugetul tău de sfârşit de săptămână poate începe să sufere încă de astăzi. Din această cauză, trebuie să iei atitudine imediat pentru a nu te trezi în situaţia în care nu îţi mai poţi finanţa activităţile de weekend. De asemenea, trebuie să ai mai multă grijă cum îţi organizezi programul. Viaţa de familie şi cea profesională trebuie să fie într-un echilibru, mai ales în ceea ce priveşte investiţiile tale de timp, energie şi alte resurse pe aceste planuri.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE - Peşti

În prima parte a zilei, este posibil să apară unele discuţii în contradictoriu între tine şi unii membrii ai familiei. Cel mai probabil, acestea se datorează unor diferenţe în ceea ce priveşte personalităţile voastre sau felul în care gândiţi. Lucrurile nu evoluează înspre mai bine nici dup-amiază, întrucât atunci s-ar putea să apară alte motive de ceartă, cu aceleaşi persoane sau cu alţi oameni din anturajul tău. Dacă se merge în această direcţie, încearcă să vezi dacă nu cumva ceva din comportamentul tău sau din felul în care te exprimi atrage genul acesta de reacţii de la cei din jur.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici