HOROSCOP 9 aprilie 2022. O sâmbătă în tihnă, cu veşti bune. Universul le rezolvă unele probleme ca prin minune

Soarele din Rac aderă azi la două aspecte armonioase de trigon cu Jupiter şi Neptun din Peşti, indiciu de sâmbătă liniştită, cu veşti bune, pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti).

2654 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 aprilie 2022. O sâmbătă în tihnă, cu veşti bune. Universul le rezolvă unele probleme ca prin minune

HOROSCOP 9 aprilie 2022. O sâmbătă în tihnă, cu veşti bune. Universul le rezolvă unele probleme ca prin minune

HOROSCOP 9 aprilie 2022 - Berbec

Se anunţă pentru astăzi o zi bună în cazul nativilor(elor) care aleg să şi-o petreacă alături de cei dragi. Sunt pe aceeaşi lungime de undă cu membrii familiei de origine, dar şi cu cei dragi din familia pe care şi-au întemeiat-o ei/ele. Profită de această oportunitate pentru a petrece timp de calitate împreună cu ei, mai ales în cazul în care, în ultima perioadă, ai cam neglijat planurile avute împreună şi le-ai amânat foarte des.

HOROSCOP 9 aprilie 2022 - Taur

Sunt favorizaţi(te) astăzi nativii(ele) care şi-au făcut planuri de a ieşi astăzi cu prietenii. Astrele scot în evidenţă doar idealurile şi viziunile pe care le aveţi în comun, care vă animă în aceeaşi direcţie în cazul în care aveţi proiecte împreună. Timpul petrecut alături de ei te ajută să te decuplezi, cel puţin temporar, de la problemele cotidiene şi te inspiră să îţi urmezi cu şi mai multă convingere unele visuri puse cumva în aşteptare.

HOROSCOP 9 aprilie 2022 - Gemeni

S-ar putea să te numeri astăzi printre norocoşii(oasele) care se întâlnesc într-o zi de weekend cu oportunităţi financiare. Mai exact, s-ar putea să fie vorba de un proiect suplimentar la serviciu, la care lucrezi după program sau de acasă ori de ceva ce faci cu unul din superiori, dar în afara perimetrului profesional. Oricare ar fi situaţia în care te găseşti, cert este că lucrurile merg din ce în ce mai bine pe plan financiar.

HOROSCOP 9 aprilie 2022 - Rac

Ai o stare foarte bună de spirit azi, iar tot ceea ce ţi-ai propus să faci va ieşi, tocmai graţie acestui fapt, fix aşa cum ţi-ai imaginat. În cazul în care nu ţi-ai făcut niciun plan pe astăzi, află că astrele sprijină şi încurajează planurile de călătorie, chiar dacă nu se întind pe mai multe zile. Optează pentru o destinaţie care te va ajuta să vezi anumite aspecte de viaţă dintr-un alt unghi de observaţie.

HOROSCOP 9 aprilie 2022 - Leu

Eşti bine conectat(ă) astăzi la vocea ta interioară, la ceea ce îţi transmite subconştientul. Dezavantajul este, însă, acela că eşti mai sensibil(ă) decât de obicei, că unele lucruri pe care, de regulă, le treci cu vederea, te afectează acum destul de mult. Aşadar, trebuie să ai grijă la energiile cu care intri în contact, să le eviţi pe cât se poate pe cele care nu îţi fac bine, care riscă să-ţi inducă sentimente de melancolie.

HOROSCOP 9 aprilie 2022 - Fecioară

Se prefigurează o zi numai bună de socializat, fie că alegi să îţi petreci timpul cu prietenii, cu partenerul de viaţă ori, şi mai bine, să combini cele două tabere. Energia lor poate avea un efect de impulsionare pentru tine, iar compatibilitatea de idealuri şi/ sau viziuni care este accentuată de aspectele astrale de azi permite o apropiere mai mare atât de persoana iubită, cât şi de prietenii apropiaţi, respectiv de persoanele cu care colaborezi.

HOROSCOP 9 aprilie 2022 - Balanţă

În cazul în care nu ţi-ai terminat toată treaba pe săptămâna aceasta, azi este o zi bună în care să te ocupi de ea sau, în orice caz, de cea mai mare parte a ei. Astrele te ajută cu nivelul de energie şi de randament de care ai nevoie pentru a le duce la bun sfârşit, astfel încât să te poţi ţine şi de celelalte angajamente pe care ţi le-ai luat faţă de cei dragi.

HOROSCOP 9 aprilie 2022 - Scorpion

Eşti pe aceeaşi lungime de undă azi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, astfel că dacă nu v-aţi făcut planuri pe astăzi, veţi ajunge destul de repede la un program comun. Recomandarea astrelor pentru voi este aceea de a încerca să ieşiţi din jungla cotidiană, de a face lucruri care vă scot din rutina unei zile obişnuite de sâmbătă. În felul acesta, veţi începe săptămâna care urmează cu forţe proaspete şi baterii încărcate.

HOROSCOP 9 aprilie 2022 - Săgetător

Dacă restul săptămâni a adus tensiuni şi o atmosferă încărcată în viaţa domestică, s-ar putea ca ziua de sămbătă să repună lucrurile pe făgaşul normal. Simţi că poţi discuta mai lejer cu cei dragi, că s-au mai liniştit apele între voi. Ar fi indicat, totuşi, să laşi pe altă dată anumite chestiuni care deunăzi au stârnit discuţii în contradictoriu între voi. S-ar putea ca încă să nu fie momentul potrivit să le tratezi din nou.

HOROSCOP 9 aprilie 2022 - Capricorn

Comunici astăzi uşor despre aproape orice cu partenerul de viaţă. Sunteţi racordaţi pe aceeaşi frecvenţă, iar acest lucru te ajută să faci abstracţie de acele diferenţe de personalitate şi/ sau de viziune de care se întâmplă să te cramponezi uneori. Profită de această oportunitate pentru a deschide acele subiecte de discuţie pe care nu ai avut curajul să le tratezi în ultimele câteva zile. În acest fel, nu rişti să se agraveze unele probleme comune.

HOROSCOP 9 aprilie 2022 - Vărsător

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu unele şanse de câştig. În cazul anumitor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba despre o activitate profesională, într-un domeniu de activitate cu care cochetează doar atunci când programul le permite. În alte situaţii, este vorba despre economii pe care reuşeşti să le faci într-un fel sau altul. Oricare ar fi situaţia, cert este că, la finalul zilei, ai mai mulţi bani în buget decât de obicei.

HOROSCOP 9 aprilie 2022 - Peşti

Ai o dispoziţie foarte bună astăzi, iar acest lucru se datorează fie faptului că eşti entuziasmat(ă) să faci unele lucruri pe care ţi le-ai dorit de multă vreme, dar pentru care nu ai avut timp, fie pentru că partenerul de viaţă şi/ sau copiii îţi rezervă surprize mari. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai toate motivele din lume să te bucuri de lucrurile frumoase care se întâmplă în viaţa ta. Profită de ele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici