HOROSCOP 9 iulie. Surprize bune şi rele pentru zodii. Cine este ţinta astrelor?

Luna din Rac aderă azi la un sextil armonios cu Uranus din Taur, prilej cu care zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) s-ar putea să aibă parte de nişte surprize plăcute, chiar din partea nativilor(elor) din cealaltă categorie de semne vizată de acest aspect.

25303 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 iulie. Surprize bune şi rele pentru zodii. Cine este ţinta astrelor?

HOROSCOP 9 iulie 2021

HOROSCOP 9 iulie 2021 - Berbec

Se arată azi o zi foarte bună pentru a face investiţii în spaţiul de locuit sau în nevoile imediate ale familiei. S-ar putea să dai peste o ofertă de nerefuzat, foarte avantajoasă, pe care nu poţi să o ratezi. În cazul în care fondurile de care dispui nu îţi ajung, s-ar putea ca cei dragi să se arate mai mult decât disponibili să te ajute în cazul în care le explici pentru ce anume ai vrea să puneţi mână de la mână. Nu îţi face griji că bugetul tău pentru următoarele zile poate avea de suferit. Apar alte oportunităţi financiare.

HOROSCOP 9 iulie 2021 - Taur  

S-ar putea să primeşti astăzi un telefon sau un e-mail ori un mesaj care îţi pune zâmbetul pe buze chiar şi în situaţia în care te-ai trezit cu faţa la cearşaf. Sau poate este vorba despre o întâlnire cu o persoană care te molipseşte cu energia ei pozitivă. În orice caz, starea ta de spirit este una la înălţime şi va rămâne aşa pe tot parcursul zilei. În cazul în care aştepţi veşti de la o companie la care ai avut recent un interviu de angajare, s-ar putea să primeşti un răspuns care te va bucura, căci este cel aşteptat.

HOROSCOP 9 iulie 2021 - Gemeni

În cazul în care îţi făceai griji cu privire la finanţele tale pentru sfârşitul de săptămână care stă să înceapă, există posibilitatea să intri în posesia unor sume de bani neaşteptate. Poate că este vorba de un împrumut care se restituie şi de care ai uitat sau pe care nu te aşteptai să îl primeşti atât de repede de la cel(a) căruia i l-ai oferit. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre o reducere la o anumită plată sau o păsuire. Oricare ar fi situaţia, cert este că se redresează în mod neaşteptat situaţia financiară în care te afli.

HOROSCOP 9 iulie 2021 - Rac  

Ai o dispoziţie foarte bună astăzi şi ea se face simţit(ă) inclusiv prin modul în care te raportezi la ceilalţi. Eşti popular(ă) în anutrajul tău şi atragi admiraţia pentru proiectele pe care le-ai derulat în ultima vreme. În cazul unor nativi(e), s-ar putea ca această energie pe care o emană astăzi să atragă persoane noi în viaţa lor, cu care împărtăşesc idealuri şi viziuni comune. Nu este exclus, de asemenea, ca aceşti oameni să te impulsioneze să pui în aplicare un plan ori să îţi urmezi nişte visuri pe care poate le-ai abandonat într-un moment de neîncredere-n forţele proprii.

HOROSCOP 9 iulie 2021 - Leu  

S-ar putea să te simţi destul de obosit(ă) astăzi, semn că stresul şi orele lungi de muncă de peste săptămână îşi spun, în cele din urmă, cuvântul. Pe de altă parte, s-ar putea să te mobilizezi mai uşor decât credeai la serviciu, mai ales dacă există posibilitatea unor beneficii financiare sau care vizează condiţiile de muncă ori statutul tău pe plan profesional. Eşti într-o perioadă de ascensiune pe acest plan şi dacă tragi tare inclusiv în astfel de momente, va veni cât de curând şi răsplata eforturilor tale, care va fi exact pe măsura lor, fără să ai vreun regret.

HOROSCOP 9 iulie 2021 - Fecioară

Proiectele în care eşti implicat(ă) acum sau la care lucrezi azi pentru a le implementa ori a le extinde s-ar putea să te înveţe o lecţie de viaţă foarte importantă. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre oportunităţi de călătorie sau de procese birocratice care se finalizează în mod pozitiv. Se anunţă aşadar veşti bune pe mai multe fronturi, căci şi dacă eşti student, aspectele de astăzi garantează noroc dacă aplici la facultate sau dacă îţi susţii lucrarea de diplomă. În cazul în care eşti în concediu cu prietenii, vei avea parte de experienţe absolut minunate.

HOROSCOP 9 iulie 2021 - Balanţă

S-ar putea să apară astăzi oportunităţi de a te impune la locul de muncă. O situaţie care apare la serviciu s-ar putea să îţi testeze capacitatea de a face faţă la stres sau de a gestiona dezechilibrele în raportul de forţe cu ceilalţi colegi. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de un superior care îţi ia partea într-un conflict mocnit care se duce astăzi la serviciu. Oricare ar fi situaţia, se vede că eşti apreciat(ă) la serviciu, că eforturile tale nu trec neobservate. Pe de altă parte, sprijinul din partea şefilor s-ar putea să îţi atragă unele antipatii.

HOROSCOP 9 iulie 2021 - Scorpion  

Eşti pe aceeaşi lungime de undă astăzi cu partenerul şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale în legătură cu nişte lucruri foarte importante. În principiu, asta este de bine, căci nu veţi duce dezbateri interminabile pe nişte teme care pot avea o influenţă pe termen lung asupra modului în care vă înţelegeţi şi colaboraţi. Pe de altă parte, s-ar putea să lipsească şi alte perspective, în sensul în care vă lipseşte acea voce care să scoată în evidenţă vicii de optică pe care nu le vedeţi atunci când sunteţi racordaţi la aceeaşi frecvenţă. Dă dovadă de obiectivitatea necesară.

HOROSCOP 9 iulie 2021 - Săgetător  

Se întrevede azi o zi deosebit de productivă la serviciu, în care reuşeşti să faci mai multe lucruri decât într-o vineri obişnuită. Poate are legătură cu faptul că eşti motivat(ă) financiar ori vrei să scapi de nişte sarcini care te-au chinuit destul până acum. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre competiţia pe care le-o fac unele persoane nativilor(elor) acestui semn. Oricare ar fi situaţia, eşti în poziţia în care să oferi cele mai bune rezultate într-un timp record, ceea ce s-ar putea să îţi aducă unele beneficii deloc neînsemnate mai curând decât ai fi sperat.

HOROSCOP 9 iulie 2021 - Capricorn

Cât priveşte sectorul profesional şi cum îţi merge la serviciu astăzi, astrele sunt destul de discrete, semn că nu se întâmplă lucruri care ies din obişnuinţa unei zile de vineri. Dacă nu ţi-ai făcut însă planuri după programul de la locul de muncă, s-ar putea ca persoana iubită şi/ sau cei mici să te surprindă cu nişte planuri sau cu doleanţe pecare ai putea să le împlineşti fără să faci prea multe eforturi. Poate că s-a deschis o locaţie pe care vor să o viziteze ori doar să ieşiţi la aer în parc, să vă bucuraţi de timp de calitate.

HOROSCOP 9 iulie 2021 - Vărsător

Dacă dispui de mai mult timp liber astăzi, este un moment bun să te ocupi de treburile casnice pe care altfel le-ai fi lăsat pe mâine sau măcare de o parte din ele. În cazul în care eşti suficient de persuasiv(ă), s-ar putea să reuşeşti să îi convingi şi pe cei dragi să te ajute, astfel încât să le daţi gata mai repede. Ar mai fi de spus pentru astăzi că nativii(ele) acestui semn care lucrează de acasă ar putea să dea dovadă astăzi, graţie aspectelor astrale, de un randament mai ridicat şi să finalizeze proiectele restante din ultimele zile.

HOROSCOP 9 iulie 2021 - Peşti

În cazul în care ai o întâlnire romantică în program astăzi, cu partenerul de viaţă sau cu o persoană de care eşti inderesat(ă) - în cazul în care eşti single -, s-ar putea ca lucrurile să meargă mult mai bine dacă te-ai aşteptat. Dacă nu te simţi încă în stare să revii pe scena de dating, te vei bucura oricum de atenţia admiratorilor(elor), dar depinde de tine dacă dacă curs flirturilor sau nu. În orice caz, se vede că te simţi bine în pielea ta, că îţi face bine la încrederea de sine să vezi că nu treci neobservat(ă) în anumite medii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici