HOROSCOP 9 Mai, Marţi - Luna se aliniază cu Mercur retrograd în Taur: zodiile experimentează noi trăiri

Luna din Capricorn face o conexiune armonioasă cu Saturn din Peşti, fapt ce aduce o atmosferă productivă acasă şi la locul de muncă.

17938 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 Mai, Marţi - Luna se aliniază cu Mercur retrograd în Taur: zodiile experimentează noi trăiri

HOROSCOP 9 Mai 2023

HOROSCOP 9 Mai - Berbec

Soarele se alătură lui Uranus în Taur, ceea ce te-ar putea găsi să explorezi o nouă abordare  a banilor. Te poţi simţi inspirat să-ţi asumi un risc, dar nu pune în joc ceea ce te face să te simţi în siguranţă în viaţă.

HOROSCOP 9 Mai - Taur

Soarele îl întâlneşte pe Uranus în semnul tău, Taur, care te-ar putea găsi eliberându-te de trecut într-un mod semnificativ! Astrologii numesc uneori semnul zodiacal previzibil, dar astăzi, majoritatea oamenilor nu pot anticipa ce vei face în continuare!

HOROSCOP 9 Mai - Gemeni

Soarele se alătură lui Uranus în Taur, ceea ce te-ar putea găsi având o descoperire emoţională. Este posibil să ai un vis neobişnuit care provoacă o schimbare în tine. Poţi învăţa ceva surprinzător despre tine în timp ce te conectezi cu vocea ta interioară.

HOROSCOP 9 Mai - Rac

Schimbări neaşteptate ar putea avea loc în viaţa ta socială, pe măsură ce soarele îl întâlneşte pe Uranus în Taur. Te poţi conecta cu oameni neaşteptaţi, rebeli, experimentali; ar putea avea loc o întâlnire întâmplătoare.

HOROSCOP 9 Mai - Leu

Conducătorul tău astrologic, soarele, se alătură astăzi lui Uranus în Taur, ceea ce poate marca un nou început radical în cariera sau viaţa ta în ochii publicului. Ai putea face o mişcare surprinzătoare sau chiar rebelă în acest moment!

HOROSCOP 9 Mai - Fecioară

Soarele îl întâlneşte astăzi pe Uranus în semnul de pământ Taur, ceea ce te-ar putea găsi pornind într-o aventură neaşteptată. Pot apărea oportunităţi surprinzătoare! Ar putea exista o schimbare în planurile dvs. de călătorie sau educaţionale.

HOROSCOP 9 Mai - Balanţă

Tu şi un partener aţi putea avea o discuţie surprinzătoare despre bani astăzi, când soarele îl întâlneşte pe Uranus în Taur. Teme precum securitatea sunt în mintea ta, dar s-ar putea să fii dornic să explorezi o mişcare riscantă. Se poate găsi un echilibru între experimentare şi stabilitate?

HOROSCOP 9 Mai - Scorpion

Soarele se alătură astăzi lui Uranus în zodia ta opusă Taur, ceea ce te-ar putea găsi la o întâlnire întâmplătoare! S-ar putea să înveţi ceva neaşteptat despre un partener. S-ar putea forma o alianţă surprinzătoare.

HOROSCOP 9 Mai - Săgetător

Schimbări neaşteptate ar putea avea loc în rutina ta zilnică, pe măsură ce soarele îl întâlneşte pe Uranus în Taur. Acesta este un moment minunat pentru a renunţa la un vechi obicei sau a încerca o nouă rutină, deoarece această aliniere planetară susţine schimbarea.

HOROSCOP 9 Mai - Capricorn

Soarele se alătură lui Uranus în semnul de pământ Taur, ceea ce ar putea aduce un romantism neaşteptat şi distracţie! Ar putea avea loc schimbări, dar poate că este bine să ieşi din ruitină. Pot fi găsite surse neaşteptate de inspiraţie creativă.

HOROSCOP 9 Mai - Vărsător

Soarele se întâlneşte astăzi cu planeta ta conducătoare, Uranus, în Taur, luminând sectorul de casă şi familie al hărţii tale. S-ar putea să vă despărţiţi de trecut într-un mod semnificativ şi, poate, să faceţi schimbări surprinzătoare acasă şi în viaţa personală.

HOROSCOP 9 Mai - Peşti

S-ar putea să sosească ştiri neaşteptate pe măsură ce soarele îl întâlneşte pe Uranus în Taur. O idee genială care se schimbă foarte mult în viaţa ta poate fi împărtăşită. Surprizele ar putea apărea în cartierul tău!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici