HOROSCOP Duminică, 17 iulie. Zodiile, vrăjite de cuvinte frumoase. Unele din ele pot fi o capcană

Mercur din Rac face un trigon armonios cu Neptun retrograd din Peşti, astfel că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) vrăjesc şi sunt vrăjite astăzi de vorbe frumoase. Unele riscă să fie însă o capcană.

14395 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Duminică, 17 iulie. Zodiile, vrăjite de cuvinte frumoase. Unele din ele pot fi o capcană

HOROSCOP 17 Iulie - Berbec

Se arată o zi perfectă pentru momente petrecute alături de cei dragi. Din câte se pare, ai nevoie astăzi şi de odihnă, iar atmosfera liniştită de acasă te va ajuta să ai parte atât de o companie plăcută, cât şi de mediul necesar pentru a te pune pe picioare aşa cum trebuie pentru săptămâna viitoare. Aşadar, este important să nu te sforţezi prea tare, să nu exagerezi cu eforturile pe care le vei depune astăzi.

HOROSCOP 17 Iulie - Taur

În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri pentru astăzi, află că cel mai bun lucru pe care l-ai putea face ar fi acela de a ieşi în oraş cu prieteni sau, pur şi simplu, de a-i vedea şi a vă vorbi. S-ar putea să nu fi avut parte de prea mult timp de calitate alături de ei în ultima vreme, astfel că dacă reuşeşti să te întâlneşti cu ei astăzi, îţi va prinde bine.

HOROSCOP 17 Iulie - Gemeni

Cu toate că este duminică, s-ar putea să te intersectezi astăzi cu o oportunitate de a realiza profituri suplimentare. S-ar putea să nu începi efectiv să lucrezi chiar de astăzi, dar cert este că îţi prinde bine să ştii că bugetul tău este stabil, că vei reuşi să astupi eventualele goluri care au mai rămas descoperite. Lucrurile arată cât se poate de bine pe acest plan pentru tine şi trebuie să afişezi în continuare seriozitate.

HOROSCOP 17 Iulie - Rac

În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri pentru această duminică, află că astrele recomandă în cazul tău să schimbi peisajul. Fie că optezi pentru o drumeţie prin natură sau undeva la ţară, cert este că îţi va prinde bine să părăseşti, chiar şi pentru câteva ore, jungla urbană. Ai nevoie să te rupi puţin de ritmul cu care eşti obişnuit(ă), să îţi auzi mai bine gândurile. Altfel, oboseala mentală riscă să se acumuleze substanţial.

HOROSCOP 17 Iulie - Leu

Starea ta de spirit este realtiv bună, dar sensibilă la energiile din jur. Aşadar, este indicat să fii selectiv(ă) în ceea ce priveşte persoane cu care îţi petreci astăzi timpul. Ai nevoie de cineva care te ajută să priveşti partea bună a lucrurilor, alături de care te simţi în siguranţă. În caz contrar, există riscul să o iei pe o pantă descendentă, să te simţi acaparat(ă) de sentimente de melancolie pe care le gestionezi greu.

HOROSCOP 17 Iulie - Fecioară

Se anunţă la orizont o zi numai bună în care să ieşi cu partenerul de viaţă şi cu prietenii. În cazul în care eşti single, aceştia din urmă ar putea fi tentaţi să îţi facă cunoştinţă cu o persoană pe care o consideră interesantă pentru tine. Poate că nu-ţi vei forma instant o părere despre ea, dar cel puţin este clar că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, că vă place să petreceţi timp împreună.

HOROSCOP 17 Iulie - Balanţă

În cazul în care lucrezi astăzi, te vei bucura de o zi productivă, în care vei rezolva mai multe sarcini decât te-ai fi aşteptat. În alte cazuri, această zi ar putea aduce oportunităţi care ţin de consolidarea unor relaţii profesionale prin intermediul unor evenimente la care participi, de exemplu, cu superiorii sau cu alte persoane importante de la serviciu sau din comunitatea în care locuieşti şi în care activezi. Viitorul pare să-ţi surâdă în carieră.

HOROSCOP 17 Iulie - Scorpion

Eşti pe aceeaşi lungime de undă astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, astfel că orice aţi alege astăzi să faceţi împreună, vă veţi bucura de momente plăcute împreună. În cazul altor nativi(e), nu este exclus să apară un flirt cu o persoană pe care o cunosc în concediu şi/ sau care este de altă religie şi/ sau naţionalitate decât ei/ele. În orice caz, cert este că îţi merge bine astăzi în iubire.

HOROSCOP 17 Iulie - Săgetător

În cazul în care ai avut parte recent de tensiuni în raport cu familia, vei vedea că, începând de astăzi, lucrurile par să meargă mai bine între voi. Spiritele par să se fi liniştit, iar atmosfera încărcată dă semne că ar începe să se disipeze. Încearcă să ocoleşti, cel puţin pentru moment, acele subiecte de discuţie care au creat o tensiune între tine şi cei dragi. Altfel, riscaţi să ajungeţi în aceeaşi situaţia foarte neplăcută.

HOROSCOP 17 Iulie - Capricorn

Comunici astăzi cu uşurinţă cu partenerul de viaţă. Se vede că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, astfel că nu trebuie să îţi fie teamă de momentele în care constataţi că aveţi puncte de vedere diferite în legătură cu o chestiune sau alta. Nu vă va fi prea greu să ajungeţi la un compromis, să găsiţi calea de mijloc satisfăcătoare pentru amândoi. Nu ai nevoie decât de răbdare şi lucrurile vor curge de la sine.

HOROSCOP 17 Iulie - Vărsător

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre norocoşii(oasele) care fie economisesc o parte consistentă din bugetul destinat pentru acest final de săptămână, fie se intersectează cu o oportunitate de a aduce mai mulţi bani în portofel. Oricare ar fi situaţia, cert este că lucrurile arată destul de bine pentru tine în plan financiar, iar problemele care au mai rămas se vor rezolva cât de curând, fără să fie nevoie de eforturi prea mari.

HOROSCOP 17 Iulie - Peşti

Eşti într-o stare bună de spirit, iar acest lucru se vede cu uşurinţă. Ştii să te faci plăcut(ă), mai ales partenerul de viaţă şi/ sau copiilor, iar acest lucru contribuie la calitatea momentelor pe care le petreceţi împreună. În cazul în care eşti single, această carismă îţi va prinde bine în interacţiunile cu potenţiali(e) admiratori(oare). Te bucuri de atenţia lor şi nu este exclus să se înfiripe ceva, dincolo de simplele flirturi din cursul zilei.

 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici