HOROSCOP Duminică, 20 noiembrie - O duminică relaxantă pentru patru zodii. Totul merge ca pe roate

Luna tranzitează azi semnul Balanţei, astfel că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) au parte de o duminică plină de armonie şi întâlniri plăcute cu persoane dragi.

28759 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Duminică, 20 noiembrie - O duminică relaxantă pentru patru zodii. Totul merge ca pe roate

HOROSCOP Duminică, 20 noiembrie - O duminică relaxantă pentru patru zodii. Totul merge ca pe roate

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE - Berbec

Luna se mişcă azi prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general, astfel că sfatul astrelor pentru tine astăzi este acela de a-ţi petrece mai mult timp cu persoana iubită. În cazul în care eşti single, s-ar putea să cunoşti o persoană interesantă astăzi, cu care s-ar putea să ai foarte multe lucruri de discutat. Este greu de spus dacă se leagă ceva, dar cert este că-ţi place să petreci timp cu ea în această perioadă.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE - Taur

Luna tranzitează astăzi casa sănătăţii din horoscopul tău solar, prilej numai bun să te concentrezi pe starea ta de bine. Dacă ai avut parte de o perioadă obositoare în ultimele zile, poate că ar fi indicat să vezi ce este de făcut pentru a-ţi recupera energia până mâine. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba de odihnă activă ori de sport, iar în altele, de repaus, de mai mult timp acordat propriei persoane azi.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE - Gemeni

Luna continuă să se mişte prin casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să te numeri şi tu printre nativii(ele) care petrec astăzi mai mult timp de calitate alături de persoanele dragi. În cazul în care nu ai un partener, încearcă să ieşi mai mult. În felul acesta, s-ar putea să cunoşti pe cineva interesant, care-ţi surescită interesul şi te face să te gândeşti la o posibilă relaţie.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE - Rac

Luna parcurge azi casa familiei din astrograma ta solară, astfel că se recomandă să petreci mai mult timp cu cei dragi. În cazul în care ai fost invitat(ă) la masă în familie, poate ar fi bine să o accepţi. S-ar putea să îţi facă foarte bine să te vezi cu apropiaţii, mai ales în cazul în care nu v-aţi mai văzut de multă vreme. Revderea s-ar putea să aibă un efect foarte bun asupra ta.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE - Leu

Luna tranzitează de azi înainte casa comunicării din horoscopul tău general, astfel că este o zi bună pentru nativii(ele) care şi-au propus să se întâlnească azi cu cei dragi sau cu prieteni vechi. Conversaţiile vor decurge de la sine şi s-ar putea să te ajute să vezi anumite lucruri dintr-o perspectivă nouă, pe care poate că nu ai luat-o în calcul până acum. Îţi prinde bine să schimbi opinii cu ei, să le ceri sfatul.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE - Fecioară

Luna se mişcă în continuare prin casa banilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că s-ar putea să nu faci cheltuieli prea mari astăzi. Ba chiar s-ar putea să faci unele economii, să te coste mai puţin decât te-ai aşteptat să îţi planurile de astăzi la îndeplinire. În felul acesta, începi săptămâna viitoare cu un plus la buget, care îţi va prinde bine dacă apar achiziţii pe care nu le-ai avut în plan acum.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE - Balanţă

Luna se mişcă în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că te bucuri astăzi de un plus de energie şi bună dispoziţie. Profită de această oportunitate pentru a te vedea cu cei dragi, pentru a petrece mai mult timp cu prietenii. Te faci plăcut(ă) fără să depui prea multe eforturi, iar energia care se creează în jurul tău este una bună, care îţi întreţine această stare de spirit foarte bună pe care o ai acum.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE - Scorpion

Luna se deplasează prin casa subconştientului din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să începi ziua mai greu, să îţi fie activată latura introspectivă. Aşadar, încearcă să nu pui prea multă presiune pe tine, să nu-ţi propui să faci prea multe lucruri astăzi. Ai nevoie să te odihneşti, să îţi restabileşti nivelul de echilibru interior de care ai nevoie pentru săptămâna viitoare. Acum este momentul să te pui pe tine pe primul loc.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE - Săgetător

Luna continuă să se mişte şi azi prin casa vieţii sociale din astrograma ta solară, prilej numai bun să pui în aplicare planuri cu prietenii. În cazul în care nu v-aţi propus să faceţi ceva împreună astăzi, încearcă să vezi dacă nu cumva sunt dispuşi să facă ceva ad hoc. S-ar putea să fie deschişi la ceva spontan, chiar dacă le propui ceva din scurt, fără prea multe discuţii în prelabil, avute mai din timp.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE - Capricorn

Luna se deplasează astăzi prin casa statutului social din horoscopul tău general, semn că ai putea să cunoşti azi unele persoane foarte importante din domeniul tău de activitate sau în comunitatea în care locuieşti. Este greu de spus unde vor conduce aceste relaţii, dar este clar faptul că poţi ajunge departe prin intermediul lor dacă încerci să le întreţii, dacă vei investi timp şi energie în ele în perioada care va urma. Propune-ţi acest lucru.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE - Vărsător

Luna tranzitează în continuare casa călătoriilor din horoscopul tău solar, semn că dacă nu ţi-ai făcut planuri pe astăzi, sfatul astrelor pentru tine este acela de a schimba peisajul. Fie că optezi pentru o mini-excursie într-o localitate din ţară sau undeva în natură sau la munte, cert este că îţi va fi bine să ieşi din jungla urbană chiar şi pentru câteva ore. Îţi vei da seama că aveai nevoie să te rupi de ea.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE - Peşti

Luna continuă să tranziteze azi casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta generală, semn că este un moment bun din săptămână în care să discuţi cu partenerul de viaţă ce anume este de făcut cu fondurile comune în perioada următoare, mai ales dacă s-au ivit oportunităţi de investiţie sau de pune bazele unui proiect. S-ar putea să faceţi progrese destul de mari dacă încercaţi să vă concentraţi pe acest aspect în decursul acestei zile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici