HOROSCOP Joi, 24 noiembrie – Lună Nouă în Săgetător. Noi începuturi pentru patru zodii

Astăzi se perfectează fenomenul de Lună Nouă în semnul Săgetătorului. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti), mai ales, au parte de noi începuturi.

40714 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 24 noiembrie – Lună Nouă în Săgetător. Noi începuturi pentru patru zodii

HOROSCOP Joi, 24 noiembrie - Berbec

Luna Nouă de azi se perfectează în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar, semn că se deschide o perioadă de circa două săptămâni în care ar putea să aibă loc evenimente care schimbă ceva la sistemul tău de valori, principii şi credinţe. Ori poate că porţi o conversaţie cu o persoană cu experienţă de viaţă care te ajută să vezi anumite lucruri dintr-o perspectivă cu totul nouă. Oricare ar fi situaţia, cert este că optica ta se schimbă într-un mod foarte important şi acest lucru îţi permite să percepi anumite aspecte care poate că ţi-au scăpat până acum.

HOROSCOP Joi, 24 noiembrie - Taur
Luna Nouă de astăzi se formează în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, astfel că ai parte de o perioadă bună pentru a începe noi colaborări la locul de muncă şi/ sau proiecte cu partenerul de viaţă. De asemenea, se anunţă un timp propice pentru a schimba ceva la relaţia de putere dintre tine şi ceilalţi. Dacă ţi se pare că au existat dezechilibre la acest nivel, acum ar fi indicat să te ocupi de acest aspect şi să le reglezi. În felul acesta, vă va fi mai uşor să colaboraţi, să luaţi decizii cu bătaie lungă.

HOROSCOP Joi, 24 noiembrie - Gemeni
Luna Nouă de azi ocupă casa parteneriatelor din astrograma ta solară, motiv pentru care te numeri şi tu printre nativii(ele) care schimbă în această perioadă ceva la modul în care se raportează la colaboratori, clienţi şi/ sau la persoana iubită. În plus, se arată o perioadă favorabilă pentru a aduce un element de noutate în aceste relaţii, pentru a vă asuma unele riscuri, calculate bineînţeles. S-ar părea că aţi ajuns în acel punct în care, pentru a evolua, este foarte important să îţi depăşeşti frica de a le spune celorlalţi fix ceea ce gândeşti şi simţi în legătură cu ei.

HOROSCOP Joi, 24 noiembrie - Rac

Luna Nouă de astăzi se formează în casa sănătăţii şi a muncii din astrograma ta generală, prilej numai bun să te gândeşti la câteva schimbări pe care le-ai putea implementa stilului tău de viaţă, de muncă sau alimentaţie. S-ar putea să nu fi avut prea multă energie în ultima vreme sau să nu fi dat dovadă de un randament prea ridicat, dar din câte se pare, nu este nevoie de ajustări de proporţii pentru a schimba acest lucru. Încearcă să fii mai organizat(ă) cu timpul tău pe alocuri, dar şi să ai mai multă grijă de tine în anumite momente.

HOROSCOP Joi, 24 noiembrie - Leu

Luna Nouă de azi se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, astfel că partenerul de viaţă şi/ sau cei mici vor reprezenta o prioritate pentru tine în zilele care urmează. În cazul în care eşti single, există posibilitatea să primeşti mai multă atenţie decât de obicei sau chiar să se înfiripe ceva între tine şi o persoană care îţi stârneşte interesul. Dacă îţi doreşti o familie cu partenerul, acume este momentul în care să faceţi ceva în acest sens. S-ar putea ca încercările voastre să dea semne de reuşită mai repede decât ai fi crezut.

HOROSCOP Joi, 24 noiembrie - Fecioară
Luna Nouă de astăzi ocupă casa familiei din horoscopul tău general, prilej cu care ar fi indicat să petreci mai mult timp cu cei dragi în această perioadă. De asemenea, este o perioadă bună în care să te ocupi de chestiuni care ţin de casă, fie că este vorba de mici investiţii prin gospodărie sau de lucrări mai ample de construcţie, amenajare sau redecorare. Aceste proiecte îţi vor da oportunitatea să te apropii mai mult de cei dragi, să vă ajutaţi unul pe celălalt pentru a atinge un obiectiv comun. Astfel de momente ajută să vă înţelegeţi mai bine reciproc.

HOROSCOP Joi, 24 noiembrie - Balanţă
Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te bucuri de mai multă deschidere în această perioadă. Ştii ce să spui pentru a-ţi impune punctul de vedere şi cum să te exprimi pentru a face o impresie bună celor din jur. Profită de acest context astral şi programează dacă poţi negocierile, interviurile de angajare sau alte şedinţe importante în zilele care urmează. În felul acesta, vei reuşi să obţii ceea ce urmăreai de pe urma lor fără să fie nevoie să depui eforturi prea mari sau să te pregăteşti foarte intens.

HOROSCOP Joi, 24 noiembrie - Scorpion
Luna Nouă de azi ocupă casa banilor din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea indica faptul că începe un nou capitol pentru tine pe plan financiar. Poate că trebuie să schimbi ceva la modul în care îţi gestionezi veniturile sau poate că trebuie să înveţi să ai mai mult curaj să profiţi de oportunităţile de profit care îţi apar în cale. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai parte de un context favorabil pentru a-ţi schimba atitudinea faţă de finanţe şi pentru a atrage abundenţa în viaţa ta. Nu va fi uşor, dar vei vedea că merită întru-totul.

HOROSCOP Joi, 24 noiembrie - Săgetător

Luna Nouă de astăzi îşi manifestă energia în chiar semnul naşterii tale, astfel că se deschide o perioadă favorabilă pentru schimbări de look sau garderobă ori mai profunde, care implică modul în care te raportezi la propria persoană şi la cei din jur. Lecţia acestei lunaţii pentru tine este aceea de a da dovadă de mai multă autenticitate, de a învăţa să te exprimi liber. Dintr-un motiv sau altul, este posibil să fi evitat aceste lucruri, care de regulă îţi vin natural. Acum este momentul să te regăseşti, să te afişezi fix aşa cum eşti şi te simţi pe interior.

HOROSCOP Joi, 24 noiembrie - Capricorn
Luna Nouă de azi se manifestă în casa subconştientului din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să te gândeşti la trecut mult mai mult decât în mod normal. Trebuie să ai grijă însă cum te foloseşti de energia acestui eveniment astral. El te poate ajuta să descoperi ce anume nu a mers bine la un moment dan şi să corectezi circumstanţele sau comportamentele care te-au făcut să comiţi o greşeală. Aşadar, este important să ai o atitudine constructivă faţă de ce s-a întâmplat în trecut şi nu doar să dai curs amintirilor să năvălească în peisajul vieţii tale actuale.

HOROSCOP Joi, 24 noiembrie - Vărsător
Luna Nouă de azi se perfectează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că se deschide o perioadă propice pentru noi proiecte, indiferent dacă sunt alte tale personale sau doar eşti implicat(ă) în ele într-o formă sau alta. De asemenea, s-ar putea să cunoşti persoane noi în diverse circumstanţe, lucru care îţi va aduce în viaţa perspective diferite de ale tale, care te vor ajuta să sesizezi oportunităţi acolo unde nu te-ai aştepta. Profită de această oportunitate pentru a te concentra mai mult pe viitor, pe ziua de mâine în general.

HOROSCOP Joi, 24 noiembrie - Peşti
Luna Nouă de astăzi ocupă casa carierei din horoscopul tău general, astfel că se deschide un capitol nou pe plan profesional pentru tine. Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, acest lucru ar putea însemna că încep un nou serviciu sau poate că vor ocupa o nouă poziţie în ierarhia profesională. În alte situaţii, este vorba de o îmbunătăţire a modului în care sunt percepuţi(te) la locul de muncă sau de către persoanele importante din domeniul lor de activitate. Oricum ar sta lucrurile, este cert faptul că se văd progrese în plan profesional, dar şi în privinţa statutului lor general în comunitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici