HOROSCOP Joi, 3 noiembrie – Aceste zodii se înţeleg cu toată lumea. Ştiu cum să obţină ceva de la ceilalţi

Luna din Peşti aderă, pe rând, la un trigon armonios cu Mercur şi apoi Venus din Scorpion. Zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) pot vorbi pe limba oricui.

3608 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 3 noiembrie – Aceste zodii se înţeleg cu toată lumea. Ştiu cum să obţină ceva de la ceilalţi

HOROSCOP Joi, 3 noiembrie – Aceste zodii se înţeleg cu toată lumea. Ştiu cum să obţină ceva de la ceilalţi

HOROSCOP Joi, 3 noiembrie – Berbec

În anumite momente ale zilei, s-ar putea ca starea ta de spirit să fluctueze destul de mult. Aşadar, este foarte important să nu o laşi să oscileze prea mult, să preiei controlul ori de câte ori se întâmplă să o ia pe o curbă descendentă. Încearcă să ai grijă la compania pe care o ai pe parcursul acestei zile, să nu dai mai mult decât ţi se oferă înapoi. În caz contrar, s-ar putea să pierzi foarte multă energie, să ai impresia că cei de lângă tine devin o corvoasî. Pune-te pe tine pe primul loc, gândeşte-te la nevoile tale.

HOROSCOP Joi, 3 noiembrie – Taur
Se anunţă o zi favorabilă pentru nativii(ele) care se ocupă azi de treburi care ţin de proiecte în care sunt implicaţi(te) sau de cele pe care le coordonează. În primul caz, se simt inspiraţi(te), au tot feluld e idei, dar şi soluţii pentru a pune în aplicare ceea ce şi-au propus. În cazul în care te afli în cea de-a doua tabără, află că ai lângă tine oameni cu care poţi lucra, care îţi oferă o viziune nouă asupra unor lucruri şi care te ajută să îţi pui în aplicare planurile. Este clar faptul sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

HOROSCOP Joi, 3 noiembrie – Gemeni
În cazul tău, se întrevede o zi foarte productivă în plan profesional. Începi ziua cu un randament foarte ridicat, pe care s-ar putea să îl menţii fără prea multe eforturi pe tot parcursul zilei. Aşadar, este foarte posibil să faci mai multe lucruri decât ţi-ai propus, să ai parte de rezultate mai calitative decât credeai. De asemenea, eşti în relaţii destuld e bune cu colegii de muncă, dar şi cu superiorii, ceea ce s-ar putea să îţi uşureze destul de mult unele sarcini de serviciu care implicau ceva mai mult timp şi energie din partea ta. Te descuri foarte bine.

HOROSCOP Joi, 3 noiembrie – Rac

În ceea ce te priveşte, se anunţă o zi plină de inspiraţie. Momentele libere pe care le ai dispoziţie, relaţia cu persoana iubită, dar şi interacţiuni cu cei mici pot avea un efect de muză asupra ta, căci s-ar putea să îţi fie destul de uşor să găseşti astăzi răspunsul la unele situaţii care trenau de multă vreme nerezolvate. Cei(le) mai noroşi(oase) nativi(e) sunt aceia(elea) care îşi desfăşoară activitatea în domenii artistice sau care au o afacere de suflet. În cazul lor, este important să dea dovadă de creativitate, să îşi pună amprenta pe ceea ce realizează pe parcursul zilei.

HOROSCOP Joi, 3 noiembrie – Leu

Dacă ai trecut recent prin momente tensionate în raport cu cineva din familie, iată că lucrurile încep să revină la normal de astăzi începând. Aşadar, se poate spune că ai parte de un climat destul de liniştit acasă, cu toate că s-ar putea să mai existe unele tensiuni mocnite pe fundal. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face în acest moment este acela de a da dovadă de mai multă deschidere, de a vorbi sincer despre ceea ce simţi, despre dorinţele şi nevoile tale. În felul acesta, nu laşi loc de interpretări care pot conduce la conflicte aprinse.

HOROSCOP Joi, 3 noiembrie – Fecioară
Aceasta s-ar putea să fie una din acele zile în care reuşeşti să comunici pe limba oricui. Ştii ce să spui pentru a obţine reacţiile pe care le doreşti, cum să te mulezi cel mai bine pe comportamentul celor de lângă tine. Aşadar, dacă ai programate azi întâlniri de afaceri, interviuri de angajare sau alte angajamente care implică să vorbeşti cu alte persoane, fii sigur(ă) că vei obţine ceea ce urmăreai de pe urma lor. În felul acesta, pui bazele unor relaţii noi şi, în acelaşi timp, lucrezi la unele mai vechi, care încep să devină chiar şi mai apropiate.

HOROSCOP Joi, 3 noiembrie – Balanţă
S-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) care se intersectează cu oportunităţi financiare destul de importante. S-ar putea, de exemplu, să fie vorba de o activitate suplimentară la locul de muncă sau de un proiect într-un domeniu cu care nu se intersectează decât din când în când. Oricum ar sta lucrurile, se vede că încep să apară schimbări în bine pe acest plan, că bugetul ţi se consolidează treptat. Aşadar, ai parte de o zi bună în plan financiar, care se poate traduce prin şi mai multe şanse de câştig dacă reuşeşti să obţii rezultatele scontate pentru clientul tău.

HOROSCOP Joi, 3 noiembrie – Scorpion
Te bucuri astăzi de o stare de spirit de invidiat. Poate că dar ai mai multă inspiraţie decât de obicei, iar acest lucru te face să pari mai altfel în ochii celorlalţi. Sau poate că pluteşte dragostea în aer, se întâmplă lucruri frumoase în plan personal, şi acest lucru se percepe uşor de către cei din jur. Oricum ar sta lucrurile, cert este că trebuie să îţi conservi cât mai mult posibil această dispoziţie. În alte cazuri, dacă eşti single, de exemplu, s-ar putea să atragi multă atenţie, ba chiar să cunoşti o persoană pe care o găseşti foarte interesantă.

HOROSCOP Joi, 3 noiembrie – Săgetător

Pari să fii într-o dispoziţie bună astăzi, dar destul de introspectivă. Din acest motiv, s-ar putea să găseşti destul de obositoare compania unui cerc prea mare. Îţi prinde cel mai bine să stai mai mult cu familia, să te bucuri de atmsofera intimă pe care o creează timpul petrecut alături de persoanele cele mai apropiate. De asemenea, s-ar putea să se ajungă la unele discuţii destul de emoţionante, care s-ar putea să constituie primul pas către vindecarea unor răni care existau de multă vreme. Se vede că faceţi progrese pentru a accepta unele diferenţe de personalitate şi/ sau de viziune.

HOROSCOP Joi, 3 noiembrie – Capricorn
Se arată astăzi o zi numai bună pentru colaborări, dar şi proiecte care te aduc în contact cu alte persoane. Din câte se pare, te animă un bine comun, o idee pe care o împărtăşiţi cu toţii şi, mai mult decât atât, trageţi cu toţii tare la căruţă pentru a vă transpune viziunea în realitate. Aşadar, este de aşteptat să faci progrese mari din acest punct de vedere, să ajungi la unele concluzii comune în ceea ce priveşte unele chestiuni care au scos la iveală diferenţe de viziune destul de mari. Profită de această oportunitate pentru a găsi unele compromisuri.

HOROSCOP Joi, 3 noiembrie – Vărsător
Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se întâlnesc cu unele oportunităţi financiare destul de importante. Poate că dai de ele la serviciu, unde ţi se propune sau ai şanse de a te alătura unui proiect sau poate că este vorba de ceva pe lângă serviciu, după orele de la locul de muncă. În orice caz, cert este că dai de şande de câştig pe care nu le poţi trece cu vederea, mai ales dacă te aşteaptă la orizont unele investiţii sau nu ai stat prea bine cu banii în ultima perioadă. Încearcă să îţi faci timp pentru aceste oportunităţi valoroase.

HOROSCOP Joi, 3 noiembrie – Peşti
Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de o stare de spirit de invidiat. Pare că ţi-ai făcut unele planuri foarte bine, iar lucrurile ies aşa cum ai sperat. Acest lucru ar trebui să îţi ofere mai multă încredere în tine, să te ajute să te bazezi mai mult pe sistemul tău de valori, principii şi credinţe. În alte cazuri, nativii(ele) acestui semn s-ar putea să primească unele sfaturi extrem de valoroase din partea unei persoane mai în vârstă sau care provine dintr-o altă cultură sau religie. Poate fi persoana potrivită la momentul potrivit pentru tine în această zi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici