HOROSCOP Luni, 21 noiembrie. Revelaţii pentru trei zodii. Îşi dau seama unde au greşit

Soarele, pe final de tranzit prin Scorpion, aderă la un trigon armonios cu Jupiter, pe ultima sută de metri a retrogradării prin Peşti. Zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) au parte de unele momente cu adevărat revelatoare.

35903 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 21 noiembrie. Revelaţii pentru trei zodii. Îşi dau seama unde au greşit

HOROSCOP 21 Noiembrie - Berbec

La început de săptămână, ai parte de una din acele zile în care pare că Universul îţi vorbeşte. Cu alte cuvinte, apar astăzi indicii în legătură cu modul în care ar fi cel mai bine să abordezi o chestiune de ordin profesional sau personal. Aşadar, este foarte important să îţi asculţi intuiţia astăzi şi să pui în aplicare recomandările sale. În felul acesta, nu vei da greş cu modul în care decizi să acţionezi, iar rezultatele pot să apară mai repede decât te-ai aşteptat. Aşadar, profită de mesajele din subconştient şi încearcă să le acorzi importanţa care li se cuvine.

HOROSCOP 21 Noiembrie - Taur

La începutul acestei săptămâni, s-ar putea să ai parte de unele discuţii constructive cu partenerul de viaţă în legătură cu un proiect pe care îl aveţi împreună sau pe care vreţi să îl implementaţi ori în ceea ce priveşte viitorul în general. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de unele colaborări care fac progrese sau care se vor lega cât de curând pe baza discuţiilor de astăzi. Aşadar, ai toate motivele să priveşti înainte cu încredere, să investeşti mai mult timp şi energie în relaţiile de colaborare pe care le ai, dar şi în proiectele din această perioadă.

HOROSCOP 21 Noiembrie - Gemeni

Cu toate că este luni, s-ar putea să dai astăzi dovadă de un randament care te surprinde până şi pe tine. Aşadar, dacă ţi se delegă astăzi sarcini de lucru dificile, nu îţi face griji că nu le vei duce la bun sfârşit. Dispui de toate atuurile pentru a le finaliza la timp şi a obţine ceea ce ţi-ai propus de pe urma lor. Profită de acest context astral pentru a te achita de treburi restante sau pentru a te ocupa de treburile cele mai dificile. În felul acesta, nu va fi cazul să-ţi faci griji pentru ele mai târziu.

HOROSCOP 21 Noiembrie - Rac

Astăzi dispui de o doză dublă de inspiraţie şi creativitate, motiv pentru care s-ar putea să vii cu unele soluţii originale, care te surprind până şi pe tine, la situaţiile cu care te confrunţi la serviciu. Mai mult decât atât, eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, ceea ce te ajută să gestionezi mai uşor eventualele probleme care au rămas nerezolvate în trecut. În cazul în care eşti single, astăzi s-ar putea să primeşti ceva mai multă atenţie decât de obicei. Depinde de tine dacă vrei ceva serios sau doar să explorezi.

HOROSCOP 21 Noiembrie - Leu

În planul vieţii de familie, te bucuri astăzi de linişte şi armonie, lucru vizibil mai ales în cazul nativilor(elor) care au avut parte de tensiuni în raport cu cei dragi în ultima vreme. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont de faptul că unele subiecte s-ar putea să fie încă sensibile, că anumite răni nu s-au vindecat încă. Din acest motiv, poate că ar fi mai bine dacă ai aştepta să le discuţi din nou. Concentrează-te acum pe consolidarea acestui climat în spaţiul domestic şi, cu timpul, vei putea să te întorci la acele subiecte care au rămas nerezolvate.

HOROSCOP 21 Noiembrie - Fecioară

Indiferent de interlocutor, astăzi reuşeşti să comunici eficient. Ştii exact ce şi când să spui pentru a obţine reacţia pe care o doreşti de la cei de lângă tine, iar astfel reuşeşti să faci o impresie bună, să obţii aprobare din partea celor din jur. Aşadar, se anunţă o zi perfectă pentru nativii(ele) care şi-au propus astăzi să negocieze un contract sau o colaborare, care au programat un interviu de angajare sau o şedinţă în care trebuie să ia cuvântul. Au parte de toate atuurile necesare pentru a-şi impune punctul de vedere şi pentru a obţine ceea ce îşi doreau.

HOROSCOP 21 Noiembrie - Balanţă

S-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) care se întâlnesc cu oportunităţi financiare destul de interesante. S-ar putea să fie vorba despre o activitate extraprofesională în domeniul tău principal sau de un comision într-un sector cu care cochetezi doar din când în când. Oricum ar sta lucrurile, este cert faptul că poţi realiza astăzi unele profituri pe lângă salariu sau poate că faci unele economii care se simt la buget. Acest lucru îţi prinde bine, mai cu seamă că sezonul sărbătorilor se apropie cu paşi repezi şi ai nevoie de un plus financiar pentru achiziţionarea de cadouri celor dragi.

HOROSCOP 21 Noiembrie - Scorpion

Din câte se pare, te bucuri astăzi de o stare de spirit foarte bună. Poate că aceasta se datorează atenţiei pe care o primeşti din partea partenerul de viaţă şi/ sau a admiratorilor ori poate că au loc alte evenimente în viaţa ta sentimentală care te fac să jubilezi. În orice caz, se vede că ziua de azi este una din acelea în care ai o relaţie bună cu tine însuţi(ăţi) şi te concentrezi pe lucrurile frumoase din jurul tău. Profită de acest context pentru a consolida relaţia de cuplu sau pentru a explora ceva mai mult viaţa de burlac(iţă).

HOROSCOP 21 Noiembrie - Săgetător

În plan familial, te bucuri astăzi de o atmosferă caldă şi liniştită. Te simţi în siguranţă alături de cei dragi şi înţeles(asă) mai bine decât în orice alt anturaj. Pe de altă parte, s-ar putea ca unele tensiuni din trecut să nu fi dispărut întru-totul, să fie încă prezente în subteran. Aşadar, depinde de tine să analizezi cu atenţie lucrurile şi să vezi dacă este momentul să le pui pe tapet sau ar fi mai bine să aştepţi. Există riscul ca, în anumite situaţii, să faci mai mult rău decât bine dacă deschizi anumite subiecte mai repede decât ar trebui.

HOROSCOP 21 Noiembrie - Capricorn

S-ar putea să îţi parvină astăzi unele veşti bune cu privire la un proiect în care eşti implicat(ă) sau pe care îl coordonezi ori poate că au legătură cu viitorul în general. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o discuţie cu unul dintre prieteni care te ajută să vezi altfel unele lucruri sau să priveşti înainte cu mai multă încredere în forţele proprii şi în planurile tale. Oricare ar fi situaţia, este cert faptul că lucrurile evoluează bine pentru tine şi că ai toate motivele să crezi în tine şi în visurile tale. Vor apărea curând progrese.

HOROSCOP 21 Noiembrie - Vărsător

Este posibil să te intersectezi astăzi cu o oportunitate financiară pe care nu o poţi refuza. S-ar putea să fie vorba, de exemplu, de un proiect suplimentar la locul de muncă sau de o activitate extraprofesională pe care ţi-o propune unul din superiori sau o persoană importantă din domeniul tău de activitate. Aşadar, există şanse de a vedea o îmbunătăţire la nivel financiar, lucru vizibil mai ales în cazul nativilor(elor) care au trecut recent printr-un impas pe acest plan. Cu alte cuvinte, lucrurile încep să arate din ce în ce mai bine pentru tine în ceea ce priveşte fondurile disponibile.

HOROSCOP 21 Noiembrie - Peşti

S-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) care au o dispoziţie foarte bună. Universul pare că îţi dă dreptate în anumite privinţe şi te ajută să vezi că perspectiva ta a fost cea corectă. Evenimentele recente au însă şi scopul de a te învăţa unele lucruri noi, de a te ajuta să vezi lucruri care poate că ţi-au scăpat până acum sau care îţi pot îmbogăţi într-o formă sau alta sistemul de valori, principii şi credinţe. Aşadar, profită de apariţia lor şi încearcă să încorporezi în crezul tău personal câteva din concluziile pe care le-ai tras în urma lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici