HOROSCOP Sâmbătă, 26 noiembrie. O zi de sâmbătă excelentă pentru trei zodii. Le iese tot ce şi-au propus

Luna se deplasează azi prin semnul Capricornului, prilej cu care zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se bucură de o zi de sâmbătă excelentă.

41546 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 26 noiembrie. O zi de sâmbătă excelentă pentru trei zodii. Le iese tot ce şi-au propus

HOROSCOP 26 Noiembrie - Berbec

Luna se mişcă azi prin casa statului social din horoscopul tău general, ceea ce poate însemna că ai şansa astăzi de a te întâlni cu unele persoane importante. Este important să le laşi o impresie bună, să dai dovadă de autenticitate. S-ar putea să aibă un rol important în viaţa ta în perioada care urmează şi din acest motiv, este vital să le ai de partea ta, să te poată ajuta când lucrurile se complică.

HOROSCOP 26 Noiembrie - Taur

Luna se mişcă astăzi prin casa călătoriilor din horoscopul tău solar, astfel că este indicat să ieşi din jungla urbană, chiar şi doar pentru câteva ore. Îţi va face bine să te rupi de rutina de weekend şi să acorzi mai multă importanţă lucrurilor cu adevărat importante. În caz contrar, există riscul să te laşi prea mult influenţat(ă) de stres, să ai de pierdut din această cauză. Acordă-ţi timp ţie şi dă dovadă de spontaneitate.

HOROSCOP 26 Noiembrie - Gemeni

Luna tranzitează azi casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta generală, astfel că s-ar putea să apară astăzi discuţii cu privire la bani în relaţia de cuplu. Din câte se pare, acestea s-ar putea să evolueze bine şi vei ajunge la o viziune comună cu cel drag în legătură cu următoarea destinaţie a investiţiilor din fonduri comune. Ajută în această privinţă şi faptul că există un echilibru la nivelul raportului de forţe dintre voi.

HOROSCOP 26 Noiembrie - Rac

Luna progresează azi prin casa parteneriatelor din astrograma ta solară, semn că te numeri şi tu printre nativii(ele) care ar trebui să acorde astăzi mai multă atenţie vieţii de cuplu. Aşadar, dacă nu ţi-ai făcut planuri pentru această zi, încearcă să vezi ce i-ar plăcea celui drag să faceţi. S-ar putea să ai surpriza de a fi gândit la unison, de a fi avut aceleaşi idei cu privire la modul în care vă petreceţi ziua.

HOROSCOP 26 Noiembrie - Leu

Luna se deplasează astăzi prin casa sănătăţii din horoscopul tău general, semn că ar fi indicat astăzi un repaus. Din câte se pare, ai avut parte de o săptămână destul de agitată, care şi-a pus accentul pe nivelul tău de energie. Profită de această oportunitate pentru a-ţi reîncărca bateriile şi nu îţi umple programul cu prea multe activităţi cărora nu le poţi face faţă prea uşor. Dă-ţi timp să te refaci pentru săptămâna carea urmează.

HOROSCOP 26 Noiembrie - Fecioară

Luna se plimbă azi prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, prilej numai bun să petreci mai mult timp astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. În cazul în care nu ai nicio idee de activităţi pe care le-aţi putea face împreună, s-ar putea să ajute dacă le ceri lor sugestii. Vei vedea că opţiunile lor îţi vor surâde şi ţie şi veţi avea parte de un timp plăcut împreună.

HOROSCOP 26 Noiembrie - Balanţă

Luna tranzitează astăzi casa familiei din astrograma ta generală, motiv pentru care ar fi indicat să dedici această zi activităţilor cu familia şi/ sau treburilor casnice care au rămas restante în această săptămână. În felul acesta, te pui la curent cu ultimele evenimente importante din viaţa celor dragi, dar şi cu eventualele nevoi ale lor sau dorinţe de care nu ai apucat să te ocupi în ultima perioadă. Îţi va prinde foarte bine acest lucru.

HOROSCOP 26 Noiembrie - Scorpion

Luna se mişcă azi prin casa comunicării din astrograma ta solară, astfel că s-ar putea să ai parte de unele discuţii cel puţin interesante pe parcursul acestei zile. S-ar putea, de exemplu, să te vezi cu o persoană dragă din întâmplare, să afli lucruri care te bucură despre ea. Ori poate că mergi în vizită la cineva apropiat, lucru care are un efect foarte bun în ceea ce te priveşte. Profită de timpul cu ceilalţi.

HOROSCOP 26 Noiembrie - Săgetător

Luna se deplasează prin casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce te face destul de alert(ă) pe plan financiar. Aşadar, nu se pune problema că rişti să cheltuieşti astăzi mai mult decât ţi-ai propus. Ba chiar s-ar putea să faci unele economii ori poate că te implici în unele activităţi extraprofesionale care îţi permit să începi săptămâna viitoare cu un plus la buget. Din câte se pare, stai destul de bine cu banii acum.

HOROSCOP 26 Noiembrie - Capricorn

Luna înaintează azi prin semnul naşterii tale, semn că nu duci lipsă de încredere în propria persoană şi de energie, astfel că prezenţa ta nu trece azi neobservată. Te bucuri de atenţie la tot pasul şi acest lucru îţi face bine. În felul acesta, s-ar putea să pui bazele unor relaţii noi sau să consolidezi unele deja existente, fapt care s-ar putea să îţi vină într-ajutor în perioada care urmează. Ai un anturaj foarte valoros.

HOROSCOP 26 Noiembrie - Vărsător

Luna merge în continuare prin casa subconştientului din horoscopul tău solar, semn că s-ar putea să te numeri şi tu printre nativii(ele) care au astăzi nevoie de un repaus. Aşadar, nu este indicat să dai curs unor activităţi care riscă să îţi răpească şi mai mult din energie, care te pot afecta pe acest plan. Încearcă să îţi acorzi timp şi spaţiu pentru a te echilibra pe plan emoţional şi mental, pentru a-ţi recupera energia.

HOROSCOP 26 Noiembrie - Peşti

Luna se mişcă în continuare prin casa vieţii sociale din astrograma ta generală, prilej numai bun să petreci astăzi timp cu prietenii. Şi în cazul în care nu aţi pregătit nimic împreună pentru azi, s-ar putea să fie dispuşi să faceţi ceva împreună dacă le propui ceva ad hoc. Aşadar, gândeşte-te la o activitate care v-ar plăcea tuturor sau la un loc pe care v-aţi propus de mai multă vreme să îl vedeţi cândva împreună.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici